Αφιέρωμα στο metal ενημέρωση

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,166
Clermont-Ferrand, France
Για να μην χαλάω τα νήματα που έχω ήδη ανοίξει, γράφω εδώ.
Τα αφιερώματα αυτά που έχω κάνει και θα συνεχίσω να κάνω, έχουν χαρακτήρα και σκοπό γενικής ενημέρωσης.
Θα παρακαλούσα λοιπόν να συμμετέχετε μεν στον εμπλουτισμό τους, αλλά να έχετε και υπόψιν σας ότι πρέπει να είναι νήματα τα οποία θα πρέπει να μπορεί να διαβάσει και ένας αδαής με το μέταλ.
Εννοείται ότι και θα ξεχάσω πράγματα, αλλά και θα παραλείψω λόγω χώρου.
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να εμπλουτίζετε με πληροφορίες και όχι με διαμάχες εάν κάτι είναι ή δεν είναι μέταλ.
Δεδομένου ότι δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε μια τέτοια προσπάθεια, το υλικό που θα αναρτηθεί θα πάρει πολύ καιρό.
Εάν κάποιο παιδί είναι διατεθειμένο να βοηθήσει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να βρίσκω τον χρόνο.
Να είστε σίγουροι ότι θα γράψω για όλα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Σωστός Μάριε αλλά πρέπει να βοηθήσουμε για την αρτιότητα του πράγματος, όσο αυτό είναι εφικτό (γράφονται τρελές βλακείες στο νετ).

Σούπερ η προσπάθεια και εδώ είμαστε για να συμβάλλουμε όπου μπορούμε.:drummer:

Δημήτρη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και για αυτό τον λόγο αυτά που γράφω απλά τα συμπληρώνω και επιβεβαιώνω από το ίντερνετ.
Δεδομένου ότι είμαι 35 δεν είναι δυνατόν να ξέρω από πρώτο χέρι. Και σίγουρα το ότι δεν μου αρέσει όλο το φάσμα του μέταλ, με αναγκάζει κάποια πράγματα να στηριχθώ σε αυτά που διαβάζω.
Ειδικά στο Death metal με βλέπω να κάνω copy paste. Οπότε όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.
Αυτό που λέω να μην γίνεται είναι να λέει ο ένας μην ξεχνάς τους Kiss και να λέει ο άλλος ότι οι Kiss δεν είναι μέταλ άλλα glam rock.

Που ειναι αυτα τα "νήματα για μεταλ" που δεν τα βρισκω εγω?

Welcome ROOKIE my friend

Το σωστό σημείο για να βρεις ότι ψάχνεις είναι το Ευρετήριο Rock - Pop.
Εκεί θα βρεις τα περί ων ο λόγος και άλλα πολλά πράγματα.

Αφιέρωμα στο metal - Part I - Where it all began

Αφιέρωμα στο metal - The beginning Αυτό ουσιαστικά αφορά τους Helloween και στο όνομά τους έχει καταχωρηθεί.

Last edited: