Και οι Megadeth τρείς δίσκοι είναι...Και ούτε αδικημένοι είναι. Το μεγαλείο τους αρχίζει και τελειώνει στον Dave που όμως τον έφαγε η κόντρα που είχε με τους Metallica....
Οι Fates Warning μπορεί να είναι άγνωστοι εδώ αλλά έξω τους ξέρουν και οι πέτρες ενώ οι Dream πάντα σνομπάρονταν....Αnyway αυτά είναι και παιχνίδια των reviewers.
Δεν ειπα ποτε οτι οι Megadeth ειναι αδικημενοι.Το ποιο επιτυχημενο συγκροτημα σε πωλησεις μετα τους Μεταλλικα δεν γινεται να ειναι αδικημενο.Ο Πισωπορτης μου τα χαλαει που δεν τους ακουει λογω χαρακτηρα του Mustaine...αλλα που θα παει θα τον πετυχω στην εκθεση.
Τωρα αν ειναι 2-3 οι δισκοι τους προσωπικα διαφωνω αλλα εδω μπαινουν και τα γουστα...
Οι Fates Warning θεωρω οτι εδω ηταν πιο γνωστοι απ'οτι εξω....
Οι ελληνες τους ειχαν ανακαλυψει νωρις....
Νικο ακουσε τον 1ο των Dream Theater - When a dream and day Unite...
Συγγνώμη αν σου χαλάμε το νήμα. Νομίζω όμως ότι, εξαιρετέων των posts 42 και 43, είμαστε ακόμα στα όρια που θέτει ο τίτλος. Όταν λές αφιέρωμα στο μέταλ, περιλαμβάνει όλες τις μπάντες. Η διαφορά στον ήχο των παλαιότερων με των πιο σύγχρονων και η συζήτηση για τις δουλειές τους είναι αντικείμενα που όχι μόνο περιλαμβανει το νήμα αλλά μπορούν και να το προχωρήσουν, δε νομίζεις?
(Δεν μου άνοιξε το link που παρέθεσες, οπότε αν είναι κανένα νήμα καταλληλότερο απ αυτό για να εκθέσουμε τις απόψεις μας, θεώρησε τα παραπάνω ως μη λεγόμενα.)
Ρε παιδιά, τι είπαμε? http://www.avclub.gr/forum/showthrea...30#post1388230
Μην καταστρέφουμε το νήμα. Ανοίξτε άλλο και θάψτε του όλους εάν θέλετε.
Συγγνώμη αν σου χαλάμε το νήμα. Νομίζω όμως ότι, εξαιρετέων των posts 42 και 43, είμαστε ακόμα στα όρια που θέτει ο τίτλος. Όταν λές αφιέρωμα στο μέταλ, περιλαμβάνει όλες τις μπάντες. Η διαφορά στον ήχο των παλαιότερων με των πιο σύγχρονων και η συζήτηση για τις δουλειές τους είναι αντικείμενα που όχι μόνο περιλαμβανει το νήμα αλλά μπορούν και να το προχωρήσουν, δε νομίζεις?
(Δεν μου άνοιξε το link που παρέθεσες, οπότε αν είναι κανένα νήμα καταλληλότερο απ αυτό για να εκθέσουμε τις απόψεις μας, θεώρησε τα παραπάνω ως μη λεγόμενα.)
Οι Motorhead από την άλλη...είναι οι Motorhead! Είναι συγκρότημα που επηρέασε γενικότερα τη ροκ μουσική στο σύνολό της και σαν μουσική αλλά και σαν Lemmy..Τι νά λέμε τώρα, τα πάντα όλα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.