Απάντηση: Re: Απάντηση: A Decade Of Aggression
Παει χαλασε ο Κοσμος...:music-smiley-005:

Τούς ξέρω μανούλα μου...:music-smiley-005:
Παει χαλασε ο Κοσμος...:music-smiley-005:

Αν η κουλαμάρα είναι υπεύθυνη για αριστουργήματα που έβγαλαν αργότερα οι Morbid Angel, οι Nile και οι Behemoth για παράδειγμα,,,τότε είμαι με τους κουλούς....Γιατί νομίζεις έχω πάρει σβάρνα όλους τους γελαδάρηδες Τεξανους τώρα τελευταία:music-smiley-004:
Παει χαλασε ο Κοσμος...:music-smiley-005:![]()
Και γω με τους κουλούς είμαι! Είναι ορισμένοι οι οποίοι, ακόμα και αν μην είναι οι καλύτεροι παίχτες του κόσμου, απλά "το έχουν". Και οι συγκεκριμένοι το έχουν αποδείξει πολλάκοις. Και δε γράψατε τίποτα για τις δύο τελευταίες δισκάρες που έβγαλαν!!!
.
Υ.Γ.
Καλά δεν θυμάσαι πού κάποιος ''αλλοιθώρισε'' όταν έβαλα Opeth??:music-smiley-005:
Α..δεν σου είπα...προχθές σε σκεφτομουν....άκου απ το πανέρι (λεω μεσα μου):HTEHETH63:
Αλλα μετα λεω μεσα μου..."σαν να χει δίκαιο...στα πανερια πλεον ειναι πεταμενες οι καλυτερες μουσικες...στις βιτρινες βάζουν αυγα τωρα πια...![]()
Eχω κάτι πάθει και μέ την Κλασσική αυτή την περίοδο τής κρίσης και ακούω μονον Shostakovich .
Αυτο ειναι αληθεια.Και αν μιλαμε για κουλους οι Venom ήταν θεοκουλοι.Αλλα...
Οι Φονιαδες παντως δεν ηταν.Με τετοια rythm section πρεπει να το κατεχεις το αθλημα...Τους δυο τελευταιους δεν τους εχω ακουσει....
Α..δεν σου είπα...προχθές σε σκεφτόμουν....άκου απ το πανέρι (λέω μέσα μου):HTEHETH63:
Αλλα μετα λεω ..."σαν να χει δίκαιο...στα πανέρια πλέον είναι πεταμένες οι καλύτερες μουσικές...στις βιτρίνες βάζουν αυγά τώρα πια...![]()
Αυτο ειναι αληθεια.Και αν μιλαμε για κουλους οι Venom ήταν θεοκουλοι.Αλλα...
Οι Φονιαδες παντως δεν ηταν.Με τετοια rythm section πρεπει να το κατεχεις το αθλημα...Τους δυο τελευταιους δεν τους εχω ακουσει....
Το πας στα άκρα.
Αllways...![]()
Δεν πας να "κτυπήσεις" εκείνη την επανέκδοση όλων τον δίσκων σε πακέτο με βινύλια??γύρω στα 175 ευρώ την πήρε το μάτι μου...
Αν κάναμε ένα power buy είμαι μεσα??![]()
Τωρα θα γινω εγω ιεροσυλος αλλα ο Δημητρης ηταν μεταλλο...
Εχει καποια σημεια που σου ρχεται να κανεις ....Headbanging....
Sorry γιά το off-topic αλλά είστε καλή παρέα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.