Aφιερωμενο στο Δημητρη Μανωλάκο!!!

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος

Σε καποια νεα συλλογη εχουν διασκευασει και το Toxic της Britney Spears (αν θυμαμαι καλα) αλλα δεν το εχω ακουσει ακομα!!!

Δεν ήξερα ότι η Ορκα , η δολοφόνος φάλαινα , παίζει σε συγκρότημα . Πάντως τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του δολοφόνου τα διατηρεί και κατά την συναυλία

Εντυπωσιακή πάντως η έλλειψη του "γνώθι σαυτόν" .

Αναρωτιέμαι όλοι οι παριστάμενοι πλήρωσαν όντως για να δουν το χοντρό έκτρωμα ;

Αλήθεια τον Μανωλάκο γιατί τον αντιπαθείς Πέτρο και του το αφιερώνεις ;

Re: Απάντηση: Aφιερωμενο στο Δημητρη Μανωλάκο!!!

Δεν ήξερα ότι η Ορκα , η δολοφόνος φάλαινα , παίζει σε συγκρότημα . Πάντως τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του δολοφόνου τα διατηρεί και κατά την συναυλία

Εντυπωσιακή πάντως η έλλειψη του "γνώθι σαυτόν" .

Αναρωτιέμαι όλοι οι παριστάμενοι πλήρωσαν όντως για να δουν το χοντρό έκτρωμα ;

Αλήθεια τον Μανωλάκο γιατί τον αντιπαθείς Πέτρο και του το αφιερώνεις ;

είσαι πολύυυυυυυυ κακός....:furious3:
τι σου έκανε το κοριτσάκι ?

Απάντηση: Re: Aφιερωμενο στο Δημητρη Μανωλάκο!!!

Αλλο η ελλειψη "γνώθι σαυτόν", αλλο η απενοχοποιηση του παχους.

το να κρέμονται τα ξύγκια , κάτω από την απίστευτα κοντή φούστα και να επιδεικνύονται ανερυθρίαστα μπούτια περιφέρειας ανω των 80 εκ. δεν είναι αποενοχοποίηση του πάχους . Είναι ότι δεν έχεις αντίληψη ότι είσαι αντιαισθητικός :flipout:

εξακολουθείς να είσαι κακός....

σκέψου ότι σε 10 χρόνια μπορεί να τα κάνουν οι κόρες μας αυτά....

εξακολουθείς να είσαι κακός....

σκέψου ότι σε 10 χρόνια μπορεί να τα κάνουν οι κόρες μας αυτά....

Χριστέ μου , να παχύνουν τόσο πολύ ; Θα την σφάξω .

Χριστέ μου , να παχύνουν τόσο πολύ ; Θα την σφάξω .

:flipout:

Άσε βρε κακέ τους ανθρώπους να εκφράζονται!
Η περδικούλα της το παραλέει και είναι συμπαθέστατη. Παρόλο που έχω και εγώ κόλλημα με τις αδύνατες.
μας έχουν φάει τα καταναλωτικά αισθητικά πρότυπα τύπου Κοκό Σανέλ. Ήδη στην εποχή της ο καπιταλισμός είχε μπει στο τελευταίο του στάδιο και βρομούσε.

Ναι ρε Ντοκ άσε την κοπέλα να τραγουδάει και να χοροπηδάει στην σκηνή μπας και χάσει κάνα κιλό:flipout::flipout:

α , αν το κάνει γι αυτό πάω πάσο . Αλλά τουλάχιστον ας μην δημοσιοποιεί τις προσπάθειες αδυνατίσματος . Θα ξεσηκωθούν και οι άλλες από το Bodyline και θα ζητάνε κινηματογράφηση του πως κατέβηκα από τα 127 στα 97 κιλά :flipout::flipout:

α , αν το κάνει γι αυτό πάω πάσο . Αλλά τουλάχιστον ας μην δημοσιοποιεί τις προσπάθειες αδυνατίσματος . Θα ξεσηκωθούν και οι άλλες από το Bodyline και θα ζητάνε κινηματογράφηση του πως κατέβηκα από τα 127 στα 97 κιλά :flipout::flipout:

Μα, γιατί δεν το κάνουν ήδη;
Εγώ πάντως μία στο τόσο βλέπω διαφημίσεις από τα Βοδυλάιν που δείχνουν διάφορες (ίσως μια μέρα δούμε και αυτήν!) να λένε αυτό ακριβώς...:2thumb22sup:

Τώρα παρατήρησα το σχόλιο στο YouTube
xgeorgiaxx
this is sooo amazingly good. i like the original but(Μήπως εννοεί Butt εδώ;;;) i prefer this by far. and she sets a good (and a pretty big as well) image that you don't have to be a stick insect (neither an elephant however) to be a star.
at reading and leeds festival she took her dress of - well thats if you could call it a dress (δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί... άραγε την πρόλαβε η φιλοζωική και την ξαναέβαλε στην θάλασσα;;)