Aφιερωμενο στο Δημητρη Μανωλάκο!!!

Re: Απάντηση: Aφιερωμενο στο Δημητρη Μανωλάκο!!!

at reading and leeds festival she took her dress of - well thats if you could call it a dress (δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί... άραγε την πρόλαβε η φιλοζωική και την ξαναέβαλε στην θάλασσα;;)

δηλαδή είχε κι άλλο και το χάσαμε ?:bigcry:

Μα, γιατί δεν το κάνουν ήδη;
Εγώ πάντως μία στο τόσο βλέπω διαφημίσεις από τα Βοδυλάιν που δείχνουν διάφορες (ίσως μια μέρα δούμε και αυτήν!) να λένε αυτό ακριβώς...:2thumb22sup:

Τώρα παρατήρησα το σχόλιο στο YouTube
xgeorgiaxx
this is sooo amazingly good. i like the original but(Μήπως εννοεί Butt εδώ;;;) i prefer this by far. and she sets a good (and a pretty big as well) image that you don't have to be a stick insect (neither an elephant however) to be a star.
at reading and leeds festival she took her dress of - well thats if you could call it a dress (δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί... άραγε την πρόλαβε η φιλοζωική και την ξαναέβαλε στην θάλασσα;;)

Ζήτω οι γκόμενες και οι γκόμενοι από το μπέυγουότς!:firstprize:

Οι χοντροί αλλά κυρίως οι χοντρές στο καιάδα αμέσως :tdown:

Ζήτω οι γκόμενες και οι γκόμενοι από το μπέυγουότς!:firstprize:

Οι χοντροί αλλά κυρίως οι χοντρές στο καιάδα αμέσως :tdown:
Γενικώς δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους χοντρούς/χοντρές όμως να ανεβαίνει στην σκηνή ντυμένη έτσι, να σκύβει για να φανεί το βρακάκι της και να βγάζει και το φόρεμα...
Αυτό είναι υπερβολή και για μία λεπτή από το μπέυγουοτς και δεν θα το ανεχόμουν ούτε και από αυτή!!:ADFADF1:

Άρη έχεις πρόβλημα τότε με το ροκ.
Ψάξου σε άλλο είδος ή προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφεις.

Λοιπόν ,τα πιτσιρίκια έφτιαξαν έναν απίστευτο δίσκο την προηγούμενη χρονιά.
Τον πήραμε χαμπάρι πρώτοι εδώ μέσα. Ακολούθησε το N.M.E. με 8-10 μήνες καθυστέρηση.
Η κοπελίτσα που βλέπετε ,πιθανόν να είναι πιο απενοχοποιημένη από πολλούς εδώ μέσα.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ROCK ΚΥΡΙΟΙ. Δεν βλέπετε μπουζούκια.

Ήδη αποτελεί μία από τις σημαντικότερες νέες παρουσίες και έχω ξαναγράψει (παλιά) πως οι Gossip θα κατακτήσουν τον πλανήτη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Όταν θα μιλούν οι πάντες για αυτούς , απλά σκεφτείτε τον γερομανωλάκο.
Φιλιά.

Τον πήραμε χαμπάρι πρώτοι εδώ μέσα. Ακολούθησε το N.M.E. με 8-10 μήνες καθυστέρηση.
Η κοπελίτσα που βλέπετε ,πιθανόν να είναι πιο απενοχοποιημένη από πολλούς εδώ μέσα.

Ήδη αποτελεί μία από τις σημαντικότερες νέες παρουσίες και έχω ξαναγράψει (παλιά) πως οι Gossip θα κατακτήσουν τον πλανήτη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Φιλιά.

Πες τα ρε Τζιμη!!!!!!!!!!!!

Επισης, διαβασα αυτο το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αρθρο των New York Times, για τον Rick Rubin. Ριξε μια ματια στην πρωτη γραμμη και δες τι ακουγε!!! Λεει και αλλα πραγματα για αυτους, παρακατω.:music-smiley-005:

Last edited:

Φιλιά.
Λοιπόν,
Επειδή τώρα εγώ αισθάνομαι ένοχος :damnyou: θα φροντίσω να ακούσω αυτόν τον δίσκο τους (τον περσινό ντε) γιατί μπορεί και να βγει μαργαριτάρι σαν το Strength In Numbers και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο:slapface:

Καλά να πάθω που ανοίγω το στόμα μου χωρίς να ξέρω:BDGBGDB55:

Λοιπόν,
Επειδή τώρα εγώ αισθάνομαι ένοχος :damnyou: θα φροντίσω να ακούσω αυτόν τον δίσκο τους (τον περσινό ντε) γιατί μπορεί και να βγει μαργαριτάρι σαν το Strength In Numbers και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο:slapface:

Καλά να πάθω που ανοίγω το στόμα μου χωρίς να ξέρω:BDGBGDB55:

Αρη μην αισθάνεσαι ένοχος , ντε και καλά . Για μένα π.χ. έχουν περάσει καμμιά 30αριά χρόνια από τότε που θα μπορούσε , ενδεχομένως , να μου αρέσει αυτός ο δίσκος . Να φαντασθείς το Strength in numbers που αναφέρεις δεν ξέρω καν τι είναι :bigcry: Ολα σχετικά είναι.

Αρη μην αισθάνεσαι ένοχος , ντε και καλά . Για μένα π.χ. έχουν περάσει καμμιά 30αριά χρόνια από τότε που θα μπορούσε , ενδεχομένως , να μου αρέσει αυτός ο δίσκος . Να φαντασθείς το Strength in numbers που αναφέρεις δεν ξέρω καν τι είναι :bigcry: Ολα σχετικά είναι.
Εντάξει μωρέ επειδή εμένα δεν έχουνε ακόμα περάσει τα "καμμία 30αριά χρόνια":grandpa: καλό είναι να δοκιμάσω τι λέει, και μετά αν χρειαστεί θάβουμε-bye- ή και ζητάμε και συγχώρεση από τον ύψιστο:BDGBDGB53: Μανωλάκο...
Το Strength In Numbers ακόμα το περιμένεις;Είναι αδικαιολόγητοι:slapface:!

Εντάξει μωρέ επειδή εμένα δεν έχουνε ακόμα περάσει τα "καμμία 30αριά χρόνια":grandpa: καλό είναι να δοκιμάσω τι λέει, και μετά αν χρειαστεί θάβουμε-bye- ή και ζητάμε και συγχώρεση από τον ύψιστο:BDGBDGB53: Μανωλάκο...
Το Strength In Numbers ακόμα το περιμένεις;Είναι αδικαιολόγητοι:slapface:!

"Ακόμα περιμένω Pothead" είχα γράψει ( ήρθαν ) , υπονοώντας ότι θα πρέπει να μας στείλει τα παλιά και μετά να μας παρουσιάσει νέα. H περιστασιακή μου επαφή με τους Calla ήταν τέτοια , ώστε δεν έχω γνώμη

"Ακόμα περιμένω Pothead" είχα γράψει ( ήρθαν ) , υπονοώντας ότι θα πρέπει να μας στείλει τα παλιά και μετά να μας παρουσιάσει νέα. H περιστασιακή μου επαφή με τους Calla ήταν τέτοια , ώστε δεν έχω γνώμη
Ναι, το είδα ότι αναφερόσουν στους Pothead αλλά φαντάστηκα ότι μαζί με τους Pothead θα ανέβαιναν και άλλα...
Τέλος πάντων, όπως και να έχει εγώ θα φροντίσω να ακούσω και αν μ' αρέσει θα προχωρήσω στην αγορά (πάντα για τους Gossip μιλάω)
Chat room το κάναμε το καημένο το thread...:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Aφιερωμενο στο Δημητρη Μανωλάκο!!!

Δες το εδώ Δημήτρη

Ευχαριστω Αρη.
Παντως, χωρις να θελω να μπω στα χωραφια της αισθητικης, του γουστου, αλλα και των "ιδιαιτερων" προτιμησεων του καθενος, πολυ κακο για το τιποτα.
Δηλαδη, ειναι ελαφρως αντιαισθητικη και ολιγον προκλητικη η παρουσια της, χωρις ομως, κατα τη γνωμη μου, να ειναι extreme και υπερβολικα τολμηρη.
Θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον πχ, να εμφανιζοταν με ενα στρινγκ (μονο :grinning-smiley-043)

Τελευταία έχω αρχίσει και εγώ να τους ακούω(μου τους κόλλησαν Μανωλάκος και Μουκ).Νομίζω οτι γενικότερα το θέμα εμφάνισης δεν πρέπει να την απασχολεί ιδιαίτερα ή αν την απασχολεί καταφέρνει και το "γράφει" κανονικά.Αν ήταν κορμάρα την έχω ικανή να φόραγε κελεμπία.
Αν το star system απαιτεί απο ένα καλλιτέχνη να είναι Full fit πολύ καλά κάνει,αλλά και το να διαθέτεις μια crossover φωνή ικανή να υποστηρίξει πολλά είδη αλλά και να τσαμπουκαλεύεσαι με κομμάτια που έχουν σταμπαριστεί ως γλυκερά και easy listening, δεν είναι και πολύ σύνηθες ούτε και εύκολο πράγμα.Για αυτό πιστεύω και εγώ οτι έχει μέλλον το συγκρότημα.
Στην τελική το I'm never gonna dance again guilty feet have got no rhythm μου στέκει καλύτερα με "ουρλιαχτό" και με "χύμα" πάνω στη σκηνή παρά με "ομορφιές" και τα λοιπά συναφή.

Μπράβο Άρη. Πρώτα τσεκάρισε τους.

Συμφωνώ με τον Γιώργο.

Να σας θυμίσω ότι το μωρό, δεν κώλωσε να φωτογραφηθεί γυμνή στο κεντρικό σαλόνι του N.M.E.

Aυτό το ακομπλεξάριστο της, στην εποχή μας ,όπου η εικόνα πρωταγωνιστεί, με κάνει να τη γουστάρω περισσότερο.

Πέρα από όλα αυτά , μιλάμε για μια φωνάρα, ακατέργαστο διαμάντι.

Αυτά τα soul περάσματα της είναι απίστευτα. Και είναι πιτσιρίκα ακόμη.

Πέρσυ έβγαλαν κατ'εμέ τον καλύτερο indie δίσκο στη χρονιά.
Οι επιρροές και το ύφος τους, πλέον δεν τα συναντάς. Ή μάλλον τα συναντάς χωρίς ψυχή μέσα τους.
Disco punk απλότητα με ριφς-κουπλέ-ρεφραίν και δώσιμο που δεν γίνεται με τίποτα να βγουν από το μυαλό.

Μπαίνω στο μυαλό του σημερινού 25αρη που δεν ικανοποιείται από την υπάρχουσα κατάσταση και θέλει να το ερευνήσει.
Όταν στο προσκήνιο υπάρχουν οι Coldplay, o James Blunt, o Reamon, oι 50 Cent, οι U2 (ακόμα), και οι διάφοροι γλυκανάλατοι, οάσεις σαν των Gossip που διαθέτουν άλλη αντίληψη για το πως πρέπει να κινείται το ΡΟΚ στις μέρες μας, χωρίς κιόλας να γίνεται δυσκολοχώνευτο, φτιάχνουν ασφαλή στέγη.

Σαφέστατα θα θέλαμε η δεσποινίς να διαθέτει και δολοφονικές αναλογίες, αλλά στα αλήθεια δεν μας χαλάει τη συνταγή καθόλου.