Αφιερωμένο στον φίλο που έφυγε....

Θερμά συλληπητήρια και όταν παρέλθει ο μεγάλος πόνος με τον καιρό, να θυμάσαι με αγάπη τις ωραίες στιγμές που πέρασες με τον καλό σου φίλο.

Τα συλλυπητηρια μου και δυναμη στο να καταφερεις εστω για λιγο να το δεχτεις... Ετσι εχασα κ εγω πριν μερικους μηνες τον πρωτο μου ξαδερφο κ αγαπημενο στην ηλικια των 42 απο την επαρατη νοσο κ ακομα δεν το εχω δεχτει!! Ας ειναι καλα κ ηρεμος εκει που ειναι τωρα!!

Συλλυπητήρια μας λείπουν οι σωστοί Άνθρωποι και Δάσκαλοι.
Μας περισσεύουν τα σκουπίδια που βγαίνουν στη τηλεόραση και εκμαυλίζουν τους νέους.
Στη μνήμη του Δασκάλου θα μπορούσαν οι φίλοι του να δημιουργήσουν ένα site που να παρουσιάζει την διδακτορική μελέτη του.

Re: Απάντηση: Αφιερωμένο στον φίλο που έφυγε....

Συλληπητηρια... Να εισαι καλα να τον θυμασαι.....

Οι ανθρωποι φευγουν μονο οταν του ξεχνουμε.

Το ειχε η μερα σημερα....

Το πρωι, εφυγε η θεια μου, στα 56 της, επισης απο καρκινο....

Τα συλλυπητήρια μου Παναγιώτη, δυστυχώς πριν ένα μήνα από τον ίδιο λόγο έφυγε η αγαπημένη μου θεία στα 56 της.....

.....

Έχοντας χάσει πριν από δύο χρόνια τον πατέρα μου και πολύ πρόσφατα τον καλύτερο μου φίλο, το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι συλλυπητήρια και καλό κουράγιο σε εσάς τους κοντινούς του ανθρώπους! Καλό του ταξίδι, όπου κι αν πηγαίνει...

οπως λεει η εκκλησια μας.. καλη ανασταση, ειναι ισως το πιο ελπιδοφορο μηνυμα μεσα στον αβασταχτο πονο φιλε μου

Από τους πιο άμεσους επικηδείους που έχω διαβάσει... κάτι είναι και η αίσθηση ότι το πέρασμα αυτού του ανθρώπου από τον κόσμο μας άφησε τα ίχνη του.

ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους αυτους τους ανθρωπους,που μια απλη καθημερινη τους κινηση μας γεμιζε με ενεργεια και ζωντανια.
τα θερμα μου συλληπητηρια,αλλα να ξερεις οτι εσυ τον γνωρισες,τον χαρηκες και κρατας βαθια μεσα σου της αναμνησεις της υπαρξης του .........οπως κρατω κι εγω της δικες μου απο τον αγαπημενο μου φιλο ΜΑΡΙΟ που τον εχασα το 2001 απο λευχαιμια,στα 18 του.........
κριμα και αδικο......................................................................
...................................................................................................