Αφιέρωση στον κ.Δημοκηδή..

abbubi05.jpg

agn044.jpg

agn042.jpg

1 παλιά και 2 νεότερες έτσι για να καταθέσω και εγώ τα σέβη μου !!!

Γι'αυτούς που ζήτησαν νεώτερες φωτό καλύτερα να μην τις "ανεβάσουμε" γιατί θα "κατέβουμε" άσχημα....

Δημητρη μου αψογο το υλικο σου. :grinning-smiley-043 .
Περιμενουμε και αλλες. Keep going :BDGBGDB55: !!!!!

P.S. Κατι σε .................... πιο :BDGBDGB53: τολμηρο :damnyou: εχουμε?????????

-bye-

Δημήτρη υπάρχουν πολλές φωτό, αν χρειαστείς βοήθεια πες μου.

Μιλώντας πάντα για το παρελθόν, η καινούργιες ήταν για τον περίεργο !!!:flipout: :flipout:

Δημητρη μου αψογο το υλικο σου. :grinning-smiley-043 .
Περιμενουμε και αλλες. Keep going :BDGBGDB55: !!!!!

P.S. Κατι σε .................... πιο :BDGBDGB53: τολμηρο :damnyou: εχουμε?????????

-bye-

ΣΣΣττ..Ντροπή !:slapface:

Η Agnetha δεν έκανε τέτοια πράγματα.Απλά άφηνε να αιωρούνται υποννοούμενα.Αυτή ήταν η γοητεία της.

Για πιο τολμηρές φωτο θα σε παρέπεμτα στις σύγχρονες "τραγουδίστριες" που ξεκινούν πρώτα από τα ..τολμηρά και μετά πιάνουν μικρόφωνο στο στόμα τους !!:flipout:

Υ.Γ. Πορνόμυαλε άντρα...:violent-smiley-030: :grinning-smiley-043

εγώ παρότι προτιμώ τις καστανές ,γκουχ γκουχ , με κόκκινες αποχρώσεις
για την ΑGNETHA πάντα έκανα την εξαίρεση.:SFGSFGSF:

Εύγε Νικολάκη,σταθερός στις αξίες σου πάντα !:grinning-smiley-043

Φυσικά και δεν απορρίπτουμε τις καστανές με κόκκινες -γκουχ γκουχ-αποχρώσεις..-bye-

ΣΣΣττ..Ντροπή !:slapface:

Η Agnetha δεν έκανε τέτοια πράγματα.Απλά άφηνε να αιωρούνται υποννοούμενα.Αυτή ήταν η γοητεία της.

Για πιο τολμηρές φωτο θα σε παρέπεμτα στις σύγχρονες "τραγουδίστριες" που ξεκινούν πρώτα από τα ..τολμηρά και μετά πιάνουν μικρόφωνο στο στόμα τους !!:flipout:

Υ.Γ. Πορνόμυαλε άντρα...:violent-smiley-030: :grinning-smiley-043

:chinscratch: Εγω παλι γιατι νομιζα οτι οι συγχρονες ξεκινουν πρωτα βαζοντας το "μικροφωνο" στο στομα τους??:flipout: :flipout:

-bye-