Άφιξη FIIO E17, έ ρε γλέντια...

Η φτωχή μου γνώμη είναι απλά βάζεις WASAPI ή/και Kernel streaming και αφήνεις τον generic driver των windows.

Άποψη μου είναι ότι δεν έχει απολύτως κανένα πλεονέκτημα η χρήση ASIO σε αυτή την περίπτωση.

Μολις παρελαβα το δευτερο αφου το πρωτο ηταν doa... Μολιθς το συνδεω στη usb αναβει το power exit... και δεν κανει τιποτε αλλο. Οτι και να πατησω δεν αντιδρα....ΜΑ ειναι δυνατον... Δυο στα δυο.Μηπως κανω κατι λαθος;; Το συνδεσα σε μια Usb, αναβει το power/exit, αλλα οσο και να το παταω δε συμβαινει τιποτε.

Μου συμβαίνει το εξής κουλό με τον E17. Τον συνέδεσα στο macbookpro13 με usb και κάθε φορά που αγγίζω το trackpad αρχίζει και παραμορφώνει τρελά. Με το που αφήνω το trackpad αρχίζει και παίζει κανονικά. Και το κάνει αυτό με όλους τους players. Επίσης παίζει χαμηλότερα από την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Για να ακούσω έτσι όπως ακούω τώρα από την κάρτα με ένταση στο 40% με τον FiiO πρέπει να βάλω gain και πάλι παίζει χαμηλότερα. Ακουστικά τα HIFIMAN -HE400. Έχει συμβεί σε κάποιον?

Μου συμβαίνει το εξής κουλό με τον E17. Τον συνέδεσα στο macbookpro13 με usb και κάθε φορά που αγγίζω το trackpad αρχίζει και παραμορφώνει τρελά. Με το που αφήνω το trackpad αρχίζει και παίζει κανονικά. Και το κάνει αυτό με όλους τους players. Επίσης παίζει χαμηλότερα από την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Για να ακούσω έτσι όπως ακούω τώρα από την κάρτα με ένταση στο 40% με τον FiiO πρέπει να βάλω gain και πάλι παίζει χαμηλότερα. Ακουστικά τα HIFIMAN -HE400. Έχει συμβεί σε κάποιον?
για δοκίμασε μεσω ενος hub...
ακομα και μη ενεργου
με την cube σε mbp ακουγοταν διάφοροι ηχοι που με hub εξαφανιζοντουσαν
απο την άλλη βεβαια ο ε17 έχει δική του τροφοδοσία...
οπως κ να εχει δοκιμασε να δεις τι γινεται με hub αλλά και με το κομπιουτερ στο ρευμα ή οχι...

Τελικά διορθώθηκε αλλάζοντας θύρα USB. Μια από τις δύο θύρες δημιουργεί το πρόβλημα, στην άλλη όλα παίζουν μια χαρά.

εϕτασε και ο δικος μου μετ/νος fii017 με τα AKG 550 τον τεσταρα και ενω παιζει δυνατα θα περιμενα να ειναι πιο ρωμαλεος -σε γενικες γραμμες ειναι τιμιο μηχανακι αλλα τον περιμενα πιο σωματοδη ισως ειναι λιγο λεπτοηχος -βεβαια με αυτα που διαβασα κρατουσα μεγαλο καλαθι

Last edited:
ισως ειναι λιγο λεπτοηχος

Λεπτόηχος ο E17 ?? Εμένα δεν μου φάνηκε ποτέ λεπτόηχος με κανένα ακουστικό και τον έχω ακούσει με αρκετά. Βέβαια δεν έχω ακούσει άλλο ενισχυτή και δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλά λεπτόηχο δε τον βρήκα ποτέ.

chris1967 για τις φωνες των τραγουδιστων λεω ιδιαιτερα τις γυναικείες -υποκειμενικα παντα

Δεν παίζει αυτό φίλε μου... μια χαρούλα οι φωνές...

Αν μας έλεγες ότι δεν έχει λεπτομέρεια (σε σχέση με πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις)..., ναι, αν έλεγες δεν έχει φινέτσα, ναι, αν έλεγες έχει λίγο κόκο, ναι, αν έλεγες ότι δεν έχει την ευρύτερη στερεοφωνική εικόνα, τότε ναι... ότι δεν έχει βάθος (και πάλι σε σχέση με ακριβότερα dac/ενισχυτές)... ναι, αλλά λεπτόηχες οι φωνές... όχι...

σε σχέση με τι το συγκρίνεις? πολύ πιθανόν τις άκουσες για πρώτη φορά όπως είναι...

το παρατηρησα οταν ακουσα το skyfall της adele και απο τοτε ειμαι λιγο σκεπτικος στο τι να ϕταιει_ υποψη απο flac ακουω θα το βρω σε ποιοτητα καλυτερη 96 ;η 192 και θα το ξανακουσω .....

εχω και μία απορία στο fiio 17 ακομη και οταν παιζει flac 96 διχνει 48κ 16βιτ ειναι σωστο ? δεν πρεπει το dac να λεει 96 ? μιλαω για συνδεση στο pc μεσω usb3

Δεν παίζεις bit perfect... σου κάνει resample το pc σου... αμ δεν τάχεις ρυθμίσει σωστά...

με foobar και winamp -πηγα στις ρυθμισεις του pc στον ηχο ειδα οτι εχει συνδεση spdif πατησα ιδιοτητες διασυνδεσεις spdif και τσεκαρα και τo αλλo κουτακι 96 και εβαλα να παιζει 96 κ αλλα τιποτα ? θελει και επανακινηση ? ΟΛΕ τα καταφερα !!!!! τωρα ναι αλλιως ακουγονται ολα -κοντεψα να σκασω ουφ σας ευχαριστω ολους -κοντεψα να γινω σκεπτικιστης !:flipout:

Last edited:
Για το foobar θα κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το WASAPI plugin... μετά θα επιλέξεις από το output του foobar το fiio e17 WASAPI push... και θα σου παίζει σωστά... δεν χρειάζεται καμιά ρύθμιση στα windows audio devices.