Άφιξη FIIO E17, έ ρε γλέντια...

Αν μας έλεγες ότι δεν έχει λεπτομέρεια (σε σχέση με πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις)..., ναι, αν έλεγες δεν έχει φινέτσα, ναι, αν έλεγες έχει λίγο κόκο, ναι, αν έλεγες ότι δεν έχει την ευρύτερη στερεοφωνική εικόνα, τότε ναι... ότι δεν έχει βάθος (και πάλι σε σχέση με ακριβότερα dac/ενισχυτές)... ναι

Μας σακάτεψες ... :bigcry:

:flipout: Εντάξει... μίλησα απόλυτα, και δυστυχώς έτσι είναι...

Όμως... είναι καλό μηχανάκι, για αρχή, και για φορητότητα... συνδυάζει πολλά μαζί και αυτά που κάνει τα κάνει πολύ πολύ τίμια...

Ξέρω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Ε17, απλά εγώ έχω αρχίσει και ψάχνομαι για κάτι καλύτερο και επειδή οι καιροί είναι χαλεποί, δεν θά έλεγα όχι και για λίγο ηθικό έρεισμα. Και το παραπάνω post - απαρίθμηση των αδυναμιών - του Ε17, είναι ότι πρέπει για να εκληφθεί ως τέτοιο αν με καταλάβατε...:2thumb22sup:

Ξέρω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Ε17, απλά εγώ έχω αρχίσει και ψάχνομαι για κάτι καλύτερο και επειδή οι καιροί είναι χαλεποί, δεν θά έλεγα όχι και για λίγο ηθικό έρεισμα. Και το παραπάνω post - απαρίθμηση των αδυναμιών - του Ε17, είναι ότι πρέπει για να εκληφθεί ως τέτοιο αν με καταλάβατε...:2thumb22sup:

Εγώ εντελώς πάντως! :grinning-smiley-043

Ψυχραιμία... (και όσο κάνετε υπομονή/ψυχραιμία... πιάστε και κανένα κολλητήρι στο χέρι... έτσι για να εξοικειώνεστε...)...:flipout:

Η μόνη εμπειρία που έχω από κολλητήρι, (στη περίπτωσή μου Κολλητήρι), είναι μια εργασία με χαρτοκοπτική που κάναμε στο δημοτικό, όπου είχα κατασκευάσει μεταξύ άλλων και τον συμπαθέστατο υιό του Καραγκιόζη...

Η μόνη εμπειρία που έχω από κολλητήρι, (στη περίπτωσή μου Κολλητήρι), είναι μια εργασία με χαρτοκοπτική που κάναμε στο δημοτικό, όπου είχα κατασκευάσει μεταξύ άλλων και τον συμπαθέστατο υιό του Καραγκιόζη...

Ωραία... θα βρεθούμε να τα φτιάξουμε μαζί τα δικά μας... ντου νοτ γουορι... :firstprize:

:flipout:

είσαι μακρυά ρε γμτ... αλλά θα σε φτιάξουμε κιεσένα...

Αντώνη... ξέρεις... εγώ θα πίνω μπύρα και θα ελέγχω αν τα κάνεις καλά...:flipout: (...τρομάρα μου...είμαι κιεγώ άσχετος μην ψαρώνετε...) -bye-

Αντώνη... ξέρεις... εγώ θα πίνω μπύρα και θα ελέγχω αν τα κάνεις καλά...:flipout: (...τρομάρα μου...είμαι κιεγώ άσχετος μην ψαρώνετε...) -bye-

Άσε... ξέρω... σαν το Δημόσιο.... αλλά είμαι γριά π**τ@ν@ και πήρα τα μέτρα μου!!!!! :flipout:

Άσε... ξέρω... σαν το Δημόσιο.... αλλά είμαι γριά π**τ@ν@ και πήρα τα μέτρα μου!!!!! :flipout:

εννοείς ότι καβάτζαρες όλες τις μπύρες για σένα ...

πάντως, κοιτάτε και τις αγγελίες εδώ και αλλού... τις προάλλες που πήρα τον little dot μου έπαιζε και ένα γαϊδούρι audio gd στα 120 ευρώ ... ο μόνος λόγος που δεν τον προτίμησα είναι ότι ήθελα και έξοδο προενίσχυσης ...

σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, το γνωστό αγγλικό Αμαζόνιο ιντερνετο(κώλο)μάγαζο μου έστειλε newsletter ότι εβαλε το E17 σε προσφορά από 183 στις 99 λίρες.