Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Ο ενισχυτής είναι στρωμένος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αυτό φίλε (άσε που δεν το έχω το σετάκι πια...)
Δες το αστειάκι που έκανα προηγουμένως και θα καταλάβεις το γιατί... ;)

Μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικής φιλοσοφίας και ηχητικής ταυτότητας.
Θα μπορούσα να γράψω τα χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος με δεδομένο ότι έχουν ματσαριστεί σωστά
(και αυτό το "σωστά" προυποθέτει διαφορετικά ηχεία για το κάθε μηχάνημα).

Εγω έχω τα Audiovector. Με τον AF3 ταιριάξανε πολύ καλά που τα άκουσα σπίτι μου. Πιστεύεις ότι με Aaron θα ματσάρανε καλύτερα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Ειμαι κι εγω σε αναζητηση για ενισχυτικα για τα καινουρια μου ηχεια και εχω ακουσει πολυ καλα λογια και μπορω να πω οτι θα με ενδιεφερε παρα πολυ ενας audia flight one.

Άν ψάχνεις όσα προανέφερα (ή έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι) γιατί όχι; Είναι μια εξαιρετική πρόταση...

Aπο οδηγηση φανταζομαι οτι δε μασαει...

Τα Fontaine των 89μιση db sensitivity, και 6 και κάτι ohm μίνιμουμ αντίστασης, δείχνει να τα έχει στα όπα-όπα!
Δεν είμαι τόσο έμπειρος ώστε να έχω εικόνα του πως θα έπαιζε με δύσκολα-αναίσθητα ηχεία.
Υποψιάζομαι όμως πως, μέχρι ένα "λογικό" όριο αυτών των τιμών και μεγέθους ηχείων, θα τα κατάφερνε μια χαρά...

Εγω έχω τα Audiovector. Με τον AF3 ταιριάξανε πολύ καλά που τα άκουσα σπίτι μου. Πιστεύεις ότι με Aaron θα ματσάρανε καλύτερα?

Ο νέος κάτοχος των Aaron έχει Audiovector. Για να τα επέλεξε είναι προφανές ότι του άρεσαν.
Έχω λίγη εμπειρία με μικρά μοντέλα της Audiovector και πιστεύω ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να ματσάρουν μαζί.
Τώρα για το "καλά" και το "καλύτερα" τι να πω; Κριτής είναι πάντα το αυτί και το προσωπικό γούστο (κλισέ αλλά ισχύει).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Άν ψάχνεις όσα προανέφερα (ή έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι) γιατί όχι; Είναι μια εξαιρετική πρόταση...

Τα Fontaine των 89μιση db sensitivity, και 6 και κάτι ohm μίνιμουμ αντίστασης, δείχνει να τα έχει στα όπα-όπα!
Δεν είμαι τόσο έμπειρος ώστε να έχω εικόνα του πως θα έπαιζε με δύσκολα-αναίσθητα ηχεία.
Υποψιάζομαι όμως πως, μέχρι ένα "λογικό" όριο αυτών των τιμών και μεγέθους ηχείων, θα τα κατάφερνε μια χαρά...

Ο νέος κάτοχος των Aaron έχει Audiovector. Για να τα επέλεξε είναι προφανές ότι του άρεσαν.
Έχω λίγη εμπειρία με μικρά μοντέλα της Audiovector και πιστεύω ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να ματσάρουν μαζί.
Τώρα για το "καλά" και το "καλύτερα" τι να πω; Κριτής είναι πάντα το αυτί και το προσωπικό γούστο (κλισέ αλλά ισχύει).

Μπορείς να μου στείλεις pm το όνομα του νέου κατόχου των Aaron?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Μπορείς να μου στείλεις pm το όνομα του νέου κατόχου των Aaron?

Έχεις pm...

Δυο ρομαντίκ φωτος...

DSC09013.jpg

DSC09011.JPG

Η κουβέρτα και το μαξιλάρι στον καναπέ δεν είναι μέρος της διακόσμησης... Εκεί κοιμάμαι πλέον! :music-smiley-004:

Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Δεν χωράει στο TV-rack σου το θηριάκι ε; Να σου στείλω κανά ρακ της προκοπής;

χεχε! όντως... οριακά πατάει και οι μπανάνες είναι στο όριο της θραύσης!

Δεν θα με χάλαγε ένα ρακάκι της προκοπής, αλλά όσο είμαι στον αέρα (με το αν θα μείνω τελικά Ελλάδα ή όχι) δεν το ψάχνω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Έχεις pm...

Δυο ρομαντίκ φωτος...

View attachment 63925

View attachment 63926

Η κουβέρτα και το μαξιλάρι στον καναπέ δεν είναι μέρος της διακόσμησης... Εκεί κοιμάμαι πλέον! :music-smiley-004:

Αυτό εκεί κάτω αριστερά λυκόπουλο είναι ή κάνω λάθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Αυτό εκεί κάτω αριστερά λυκόπουλο είναι ή κάνω λάθος.

Ορθόν. Σιγά μην έκανες λάθος..!

(πως πάει άραγε αυτό στο νήμα; Ακόμα τρώγονται για τα opa του; )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One

Ορθόν. Σιγά μην έκανες λάθος..!

(πως πάει άραγε αυτό στο νήμα; Ακόμα τρώγονται για τα opa του; )

Δεν είναι μόνο εκεί θέμα, παντού πέφτουν κοράκια και κάνουν το νήμα θέατρο του παραλόγου.
Τελευταίο θλιβερό παράδειγμα το νήμα με τα κατεχόμενα της Κύπρου.
Στο θέμα μας τώρα αν βγάλεις από το λυκόπουλο XLR θα δείς διαφορά με τον νέο σου ενισχυτή.
Δοκιμασμένο και στον AF3.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One

Δεν είναι μόνο εκεί θέμα, παντού πέφτουν κοράκια και κάνουν το νήμα θέατρο του παραλόγου.
Στο θέμα μας τώρα αν βγάλεις από το λυκόπουλο XLR θα δείς διαφορά με τον νέο σου ενισχυτή.

Σε αυτό προσυπογράφω. Ειχα την τύχη να ακούσω τον συνδυασμό σε SF Toy towers....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Au

Το είδα τώρα το νήμα με το λυκόπουλο (το είχα αφήσει στη σελ.46).
Όποιος γενικά δεν μπορεί να γράψει πολιτισμένα, δυστυχώς εκτίθεται ο ίδιος.

Τον καπετάνιο σκέφτομαι και όσους αντμίνς αναγκάζονται να κάνουν συνεχώς τους πυροσβέστες.

Για το θέμα με τα κατεχόμενα αποφεύγω όσο μπορώ να σχολιάζω.
Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να μείνει στο όριο της ενημέρωσης και όχι να γίνει βήμα αντιπαράθεσης.
Από την άλλη καταλαβαίνω πόσο εύκολο είναι να πέσει κανείς σ' αυτή την παγίδα (κι ο ίδιος μάλλον πλησίασα).
Θα μπορούσε απλά να συνταχθεί μια επιστολή διαμαρτυρίας προς την εταιρεία (με όσους επιθυμούν να τη προσυπογραψουν)
και να τελειώσει το -μεταξύ μας- θέμα.
Από εκεί και ύστερα αναλαμβάνει ο Κύπριος αντιπρόσωπος (που θίγεται και πιο άμεσα) και ο καθένας από εμάς ας πράξει κατά βούληση
(για το αν δηλαδή θα προτείνει-ψωνίζει ή όχι κατασκευές της εν λόγω εταιρείας).

(Στο θέμα μας...) Το σκέφτηκα αυτό με το που ήρθε ο ενισχυτής.
Είδα και τη νέα έκδοση του λυκόπουλου (με τις balanced εξοδους) που πόσταρες στο σχετικό νήμα.
"Ψήνομαι" αλλά δυστυχώς τα χέρια μου δεν πιάνουν, οπότε μάλλον θα μείνω ως έχω...

Yπάρχουν εδώ ηλεκτρονικοί που αναλαμβάνουν να σου βγάλουν XLR από το λυκόπουλο αλλά δεν ξέρω πόσο θα σε χρεώσουν για αυτό .
Αν θέλεις αυτή τη λύση υπάρχουν τηλέφωνα διαθέσιμα.
Η άλλη λύση είναι είναι να πάρεις έτοιμο από τον Κινέζο (θα σου έλεγα και με τα 627 που δίνει) και να πουλήσεις μετά το υπάρχον.
Λέω μετά για να μπορέσεις να κάνεις σύγκριση με το υπάρχον.

Ακόμα καλώδια ψάχνω...
Δυστυχώς "στέγνωσα" πάλι και κοιτάζω τα φθηνά. Τα ριβιουζ τους όμως δεν με ικανοποιούν.
Άν είναι να παίξω με κάτι χειρότερο από τα RCA που έχω, μένω και μ' αυτά.

Από φθηνά αξιόλογα είναι τα επαγγελματικά όπως τα Mogami ή τα Klotz.
Αν θες να πας λίγο παραπάνω από τα φτηνά δες και αυτά.

Ακόμα καλώδια ψάχνω...
Δυστυχώς "στέγνωσα" πάλι και κοιτάζω τα φθηνά. Τα ριβιουζ τους όμως δεν με ικανοποιούν.
Άν είναι να παίξω με κάτι χειρότερο από τα RCA που έχω, μένω και μ' αυτά.

Πωλούνται άφθονα εξαιρετικής ποιότητας σχεδόν αμεταχείριστα αλλά μεταχειρισμένα.

Θα βρείς στο διαδίκτυο σε χώμα τιμές,πωλούνται κι απο τους εδώ αντιπρόσωπους,προερχόμενα απο ανταλλαγές.Προσανατολίσου σ' αυτή την κατεύθυνση,θα τα πάρεις σαν καινούργια στο 1/3-1/5(και κατέβαινε...) της αρχικής τους τιμής.