Ο ενισχυτής είναι στρωμένος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αυτό φίλε (άσε που δεν το έχω το σετάκι πια...)
Δες το αστειάκι που έκανα προηγουμένως και θα καταλάβεις το γιατί...![]()
Μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικής φιλοσοφίας και ηχητικής ταυτότητας.
Θα μπορούσα να γράψω τα χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος με δεδομένο ότι έχουν ματσαριστεί σωστά
(και αυτό το "σωστά" προυποθέτει διαφορετικά ηχεία για το κάθε μηχάνημα).
Ειμαι κι εγω σε αναζητηση για ενισχυτικα για τα καινουρια μου ηχεια και εχω ακουσει πολυ καλα λογια και μπορω να πω οτι θα με ενδιεφερε παρα πολυ ενας audia flight one.
Aπο οδηγηση φανταζομαι οτι δε μασαει...
Εγω έχω τα Audiovector. Με τον AF3 ταιριάξανε πολύ καλά που τα άκουσα σπίτι μου. Πιστεύεις ότι με Aaron θα ματσάρανε καλύτερα?
Άν ψάχνεις όσα προανέφερα (ή έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι) γιατί όχι; Είναι μια εξαιρετική πρόταση...
Τα Fontaine των 89μιση db sensitivity, και 6 και κάτι ohm μίνιμουμ αντίστασης, δείχνει να τα έχει στα όπα-όπα!
Δεν είμαι τόσο έμπειρος ώστε να έχω εικόνα του πως θα έπαιζε με δύσκολα-αναίσθητα ηχεία.
Υποψιάζομαι όμως πως, μέχρι ένα "λογικό" όριο αυτών των τιμών και μεγέθους ηχείων, θα τα κατάφερνε μια χαρά...
Ο νέος κάτοχος των Aaron έχει Audiovector. Για να τα επέλεξε είναι προφανές ότι του άρεσαν.
Έχω λίγη εμπειρία με μικρά μοντέλα της Audiovector και πιστεύω ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να ματσάρουν μαζί.
Τώρα για το "καλά" και το "καλύτερα" τι να πω; Κριτής είναι πάντα το αυτί και το προσωπικό γούστο (κλισέ αλλά ισχύει).
Δεν χωράει στο TV-rack σου το θηριάκι ε; Να σου στείλω κανά ρακ της προκοπής;
Έχεις pm...
Δυο ρομαντίκ φωτος...
View attachment 63925
View attachment 63926
Η κουβέρτα και το μαξιλάρι στον καναπέ δεν είναι μέρος της διακόσμησης... Εκεί κοιμάμαι πλέον! :music-smiley-004:
Αυτό εκεί κάτω αριστερά λυκόπουλο είναι ή κάνω λάθος.
Ορθόν. Σιγά μην έκανες λάθος..!
(πως πάει άραγε αυτό στο νήμα; Ακόμα τρώγονται για τα opa του; )
Δεν είναι μόνο εκεί θέμα, παντού πέφτουν κοράκια και κάνουν το νήμα θέατρο του παραλόγου.
Τελευταίο θλιβερό παράδειγμα το νήμα με τα κατεχόμενα της Κύπρου.
Στο θέμα μας τώρα αν βγάλεις από το λυκόπουλο XLR θα δείς διαφορά με τον νέο σου ενισχυτή.
Δοκιμασμένο και στον AF3.
Δεν είναι μόνο εκεί θέμα, παντού πέφτουν κοράκια και κάνουν το νήμα θέατρο του παραλόγου.
Τελευταίο θλιβερό παράδειγμα το νήμα με τα κατεχόμενα της Κύπρου.
Στο θέμα μας τώρα αν βγάλεις από το λυκόπουλο XLR θα δείς διαφορά με τον νέο σου ενισχυτή.
Δοκιμασμένο και στον AF3.
Ακόμα καλώδια ψάχνω...
Τα ριβιουζ τους όμως δεν με ικανοποιούν.
Ακόμα καλώδια ψάχνω...
Δυστυχώς "στέγνωσα" πάλι και κοιτάζω τα φθηνά. Τα ριβιουζ τους όμως δεν με ικανοποιούν.
Άν είναι να παίξω με κάτι χειρότερο από τα RCA που έχω, μένω και μ' αυτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.