Aftermath (2017)

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,142
Εκεί ψηλά.....
aftermath-movie-poster.jpg

Aftermath

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αφου ειχε κανει μια κωμωδια στα νιατα του καιρος ηταν να κανει και μια δραματικη ταινια .

Re: Aftermath

Έχει κάνει και το Maggie πριν κάνα δυο χρόνια, το οποίο δεν έχω δει ακόμα, αλλά γενικά είχε πάρει καλές κριτικές

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

με πιανεις λιγο απροετοιμαστο, επειδη δεν το εχω δει :)
Απλα, απο οτι ειχα διαβασει, ειχα καταλαβει το maggie ως το αργο ταξιδι ενος παιδιου προς το θανατο, ενω συνοδευεται απο τον πατερα του. Ολα αυτα μεσα σε ενα περιτυλιγμα zombie outbreak. Με δυσκολευει πολυ ψυχολογικα, η κεντρικη ιδεα της ταινιας για αυτο και δεν το εχω δει ακομα.

Ουτε εγω.

Δεν υπαρχει περιπτωση ως πατερας να κατσω να δω τετοια ταινια .....δεν μπορω.

ακριβως.. και το arrival που συζητησαμε τοσο, μου το 'σκασε χωρις να το περιμενω και με γονατισε. Ακομα και το interstellar με ελιωσε...

Χαιρομαι που οι πατεραδες νιωθουν ετσι γιατι και εγω γονάτισα με την αρχή του arrival...
Κερατάδες σεναριογράφοι...

Λίγο κλάμα που και που χρειάζεται ;)
Αλλά επιστρέφω στο νήμα του arrival γιατί το ντέρμπι συνεχίζεται :)

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Μιας και το νήμα πήρε τέτοια τροπή, να συστήσω κι εγώ λοιπόν στους (ευαίσθητους) μπαμπάδες του φόρουμ να ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να πιάσουν το Manchester by the sea...
To description του δεν σε προϊδεάζει με τίποτα.

Re: Απάντηση: Aftermath (2017)

Μιας και το νήμα πήρε τέτοια τροπή, να συστήσω κι εγώ λοιπόν στους (ευαίσθητους) μπαμπάδες του φόρουμ να ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να πιάσουν το Manchester by the sea...
To description του δεν σε προϊδεάζει με τίποτα.

το εχω στη βιβλιοθηκη μου και εχω υποψιν και την υποθεση και για αυτο το λογο θα το δω οταν εχω φορτισει ΠΟΛΥ τις μπαταριες μου. Μαλιστα, απο οτι εχω καταλαβει απο την υποθεση, το manchester ειναι πολυ χειροτερο απο ολες τις υπολοιπες που αναφεραμε εδω. Ειναι πολυ πιθανον οτι θα παρει οσκαρ α' ανδρικου ο Αφλεκ για αυτην την ταινια, οποτε θελω να τη δω (καποια στιγμη).

Καλα-καλα... Εγώ προειδοποίησα :p
Ο Casey Affleck εξαιρετικός, όπως πάντα imo. Είναι ο μοναδικός στην οικογένεια Affleck με ταλεντο αλλωστε.

Ωχ και περιμενω να βγουν ελληνικοι υποτιτλοι πως και πως για να την δω ....

Θα δω το Καπταιν Φανταστικ προς το παρον...

Απάντηση: Re: Aftermath (2017)

Εγώ δε θα δω κανένα από αυτά, αρκετά οικογενειακά δράματα έχω φάει στη μάπα. Underworld θα δω για την Καιτούλα.

Aν θελεις να αποφυγεις και το Captain Fantastic,επειδη ειναι δραμα,σου λεω οτι δεν ειναι (δραμα).Πιο πολυ σατιρα με καποια κωμικα στοιχεια μπορεις να την πεις.