Αγαπημένα δορυφορικά κανάλια

Το eScapes, ένα νέο κανάλι υψηλής ευκρίνειας, έκανε την εμφάνιση του στη συχνότητα 11662,V,27500 3/4, DVB-S2/8PSK του Hotbird 13D (13 μοίρες ανατολικά). Το eScapes ανήκει στην αμερικανική eScapes Network και εξειδικεύεται στη μετάδοση μουσικής και βίντεο (κυρίως τοπία και περιπλανήσεις σε διάφορα μέρη) που προσφέρονται για χαλάρωση και ξεκούραση (relaxation television). Το eScapes μεταδίδεται σε ανάλυση 1280Χ720 και χωρίς κρυπτογράφηση.

http://www.escapestv.com/ Ωραιο καναλακι φαινεται...

Stars TV στον Hotbird 13 (10911 V 27500 3/4)

Πολωνεζικο μουσικο καναλι, με πληθωρα βιντεοκλιπ απο 80s και 90s. Με δυο λογια, το VH1 του φτωχου.

καποτε υπηρχε ενα Ιταλικο καναλι στο hotbird με video λεγοταν gaming network η καπως ετσι τι απεγινε αυτο?

Αγαπημένο μου και μένα κανάλι για video games αλλά δεν υπάρχει πια (όπως και το γαλλικό GAME ONE στον Astra 19,2°E που υπάρχει ακόμα).

Last edited by a moderator:
καποτε υπηρχε ενα Ιταλικο καναλι στο hotbird με video λεγοταν gaming network η καπως ετσι τι απεγινε αυτο?
Τοτε πριν την διαδοση της ADSL βλεπαμε μεσα απο αυτο κανα βιντεακι απο καινουργια παιχνιδια,ωραιες εποχες!
Edit:Τι ωραιες δηλαδη,lol

Oλα τα deutsland FTA 19 Ε servus tv, N 24, D max, BR, BRa, ZDF neo, ZDF info, ZDF cultur, ARD, kabel1 Eins1, klp klp.....
τελεια ποιοτητα, (μερικα hd) πολλα ντοκυμαντερ, στο BR εχω δει Μετεωρα, Κρητη, Αγιο Ορος κλπ. Πλανα χορτασρικα.
Τα προτιμαω απο Discovery kai National geografic που τελευταια μοιαζουν με reality. Τα πλανα τους συντομα σαν videoclip
δεν προλαβαινεις να δεις τιποτε. Και καθε 5 λεπτα διαφημησεις (σπαστικο), Ειχα νοβα και την εκοψα, δεν μου λειπει.
Ειδικα το servus tv δειχνει σπανια πραγματα που νομιζω δεν τα εχει δειξει ποτε αλλος Exει το σημα της Red Bull !!!

Δεν εχω καμμια σχεση με Γερμανια, δεν ξερω ουτε Γερμανικα αλλα ειναι τοσο αναλυτικα που καταλλαβαινεις μονο βλεποντας
φαντασου και να ειχαν μεταγλωτιση. Σε αυτον τον τομεα ομως οι Γερμανοι ειναι ρατσιστες (μονο Γερμανικα στο audio)

.... Οι Ελληνες ειμαστε οι μονοι καθυστερημενοι σε ολον τον κοσμο, ακομα χρησιμοποιουμε υποτιτλους
οταν ολοι εχουν μεταγλωτιση,τους πληρωνουμε και απο πανω ερτ,νοβα!!!!
TURKSAT 42 E περιπου 400 καναλια ολα με μεταγλωτιση (ξενα) και ειναι και ελευθερα !!!!!
Bereket tv,Tarim Turk tv, ( οτιδηποτε για γεωργια-κτηνοτροφια ) 24Η
ztv: 24 ωρες φροντηστηριο ολα τα μαθηματα απο μια ωρα το καθε μαθημα ξερεις το προγραμμα
για τις επομενες δυο εβδομαδες οι ωρες τηρουνται οχι σαν το μπ....λο το δικο μας 60¨ ελλαδα
στις μια το βραδυ( ποιος να την δει )
Akilli tv οποιος θελει αστεια video 24H
Το περιεχομενο τους ειναι προγραμμα ροης ας το πουμε. Καθε πολη εχει το δικο της καναλι οι καμερες
βγαινουν εξω δειχνουν την κουλτουρα τους.οργανοποιους, βιοπαλεστες. διαφορα εργαστηρια κλ κλ κλ.
δειχνουν και απο ελλαδα εχω δει.
Δςν ξερω ουτε τουρκικα ουτε εχω σχεση αλλα σας ειπα και πριν καλλυτερα να μην καταλλαβαινω τι λενε
παρα να μην καταλαβαινουν αυτοι τι λενε (ολες οι αδελφες που ειναι στα δικαμας καναλια και ολο χασκογελανε
και χαχανιζουν ανευ λογου και αιτιας ) Ειμαι ελληνας με 60 στην πλατη και λυπαμαι για την καταντια μας

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (προσωπικο)....προτιμω να βλεπω και να μην διαβαζω παρα βα διαβαζω και να μην προλαβαινω να βλεπω!!!

Έγραψες !! :flipout::flipout::flipout:Ακόμη γελάω, ειδικά με το "sad but true" συμπέρασμά σου στο τέλος, αλλά για το θέμα των υποτίτλων- μεταγλώτισσης διαφωνώ κάθετα (παρότι είμαι γνώστης γερμανικών). Η ομιλία στη φυσική γλώσσα είναι πάντα το κάτι άλλο και η έλλειψη audio σε άλλη γλώσσα είναι κάτι που το θεωρώ έλλειψη στα γερμανικά κανάλια που αναφέρεις...

Από Nτοκιμαντέρ:

Animal Planet
Nat Geo Wild
Discovery ID

Ταινίες:
Village Cinema
Village Cinema HD

υπηρχε κάποτε κάποιο κανάλι ελβετικό που έδειχνε κυριως Ελβετικα χιονισμενα τοπια με ληψη απο αεροπλανο με χαλαρη μουσικουλα στο background.Ξαφνηκα χαθηκε ή μαλλον μπορει και να έκλεισε.
Υπάρχει κάτι αναλογο τώρα?

υπηρχε κάποτε κάποιο κανάλι ελβετικό που έδειχνε κυριως Ελβετικα χιονισμενα τοπια με ληψη απο αεροπλανο με χαλαρη μουσικουλα στο background.Ξαφνηκα χαθηκε ή μαλλον μπορει και να έκλεισε.

που το θυμηθηκες αυτό! Ηταν HD και αν θυμάμαι καλά απο ASTRA και το έπιανα με 1.00 m πιάτο στην Αττική. Φοβερή εικόνα.

Όλα από Hotbird κι ελεύθερα.

RAI1, RAI2, RAI3, RAISPORT1, RAISPORT2, ITALIA1, RETE4, CANALE5, SUPERTENNIS HD από ιταλικά.
ZDF, DW από γερμανικά.
ΕURONEWS, BBC από αγγλικά.
ARTE HD από γαλλικά
To Πορτογαλικό RTPi όταν έδειχνε αγώνες του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.
RTL 102.5, 4, DISCO TV, JCTV από μουσικά.

Τρομερη εικονα ναι επεινα καφεδακι και χαλαρωνα αν υπηρχε κατι αναλογο θα ηταν τελεια

Τα κρατικά Ελβετικά κανάλια (όπως και τα Αυστριακά ORF) δείχνουν κάθε πρωί εικόνες μέσω web cams από τα χιονοδρομικά κέντρα, πλατείες, λίμνες κλπ. κάνοντας απίστευτη τουριστική διαφήμιση σε όλο τον πλανήτη.... Και πραγματικά απίστευτη μουσική...

ΥΓ= Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να είχαμε και εμείς ένα ελεύθερο κανάλι που να έδειχνε εικόνες από Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Ρόδο, Χαλκιδική, και άλλα...100 μέρη και να κάναμε όλους τους Ευρωπαίους και Ασιάτες να τους τρέχουν τα σάλια για να κλείσουν εισιτήριο για την Ελλάδα??? Τόσο ανέφικτο είναι??? Και οι γείτονες τούρκοι μας βομβαρδίζουν με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (!!!) ελεύθερα κανάλια....

Το 4funtv (στις 13ο) εξακολουθείτε να το λαμβάνετε; Σταμάτησε η εκπομπή του ή κουνήθηκε το πιάτο μου;