Oλα τα deutsland FTA 19 Ε servus tv, N 24, D max, BR, BRa, ZDF neo, ZDF info, ZDF cultur, ARD, kabel1 Eins1, klp klp.....
τελεια ποιοτητα, (μερικα hd) πολλα ντοκυμαντερ, στο BR εχω δει Μετεωρα, Κρητη, Αγιο Ορος κλπ. Πλανα χορτασρικα.
Τα προτιμαω απο Discovery kai National geografic που τελευταια μοιαζουν με reality. Τα πλανα τους συντομα σαν videoclip
δεν προλαβαινεις να δεις τιποτε. Και καθε 5 λεπτα διαφημησεις (σπαστικο), Ειχα νοβα και την εκοψα, δεν μου λειπει.
Ειδικα το servus tv δειχνει σπανια πραγματα που νομιζω δεν τα εχει δειξει ποτε αλλος Exει το σημα της Red Bull !!!
Δεν εχω καμμια σχεση με Γερμανια, δεν ξερω ουτε Γερμανικα αλλα ειναι τοσο αναλυτικα που καταλλαβαινεις μονο βλεποντας
φαντασου και να ειχαν μεταγλωτιση. Σε αυτον τον τομεα ομως οι Γερμανοι ειναι ρατσιστες (μονο Γερμανικα στο audio)
.... Οι Ελληνες ειμαστε οι μονοι καθυστερημενοι σε ολον τον κοσμο, ακομα χρησιμοποιουμε υποτιτλους
οταν ολοι εχουν μεταγλωτιση,τους πληρωνουμε και απο πανω ερτ,νοβα!!!!
TURKSAT 42 E περιπου 400 καναλια ολα με μεταγλωτιση (ξενα) και ειναι και ελευθερα !!!!!
Bereket tv,Tarim Turk tv, ( οτιδηποτε για γεωργια-κτηνοτροφια ) 24Η
ztv: 24 ωρες φροντηστηριο ολα τα μαθηματα απο μια ωρα το καθε μαθημα ξερεις το προγραμμα
για τις επομενες δυο εβδομαδες οι ωρες τηρουνται οχι σαν το μπ....λο το δικο μας 60¨ ελλαδα
στις μια το βραδυ( ποιος να την δει )
Akilli tv οποιος θελει αστεια video 24H
Το περιεχομενο τους ειναι προγραμμα ροης ας το πουμε. Καθε πολη εχει το δικο της καναλι οι καμερες
βγαινουν εξω δειχνουν την κουλτουρα τους.οργανοποιους, βιοπαλεστες. διαφορα εργαστηρια κλ κλ κλ.
δειχνουν και απο ελλαδα εχω δει.
Δςν ξερω ουτε τουρκικα ουτε εχω σχεση αλλα σας ειπα και πριν καλλυτερα να μην καταλλαβαινω τι λενε
παρα να μην καταλαβαινουν αυτοι τι λενε (ολες οι αδελφες που ειναι στα δικαμας καναλια και ολο χασκογελανε
και χαχανιζουν ανευ λογου και αιτιας ) Ειμαι ελληνας με 60 στην πλατη και λυπαμαι για την καταντια μας
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (προσωπικο)....προτιμω να βλεπω και να μην διαβαζω παρα βα διαβαζω και να μην προλαβαινω να βλεπω!!!