Αγαπημένες Κινηματογραφικές Αίθουσες

Paul

New member
1 July 2008
74
Το ODEON STARCITY εκτός του ότι προσφέρει ησυχία σε σχέση με τα Village, έχει μακράν την καλύτερη εικόνα και ήχο που έχω δει και ακούσει ποτέ σε κινηματογράφο (ειδικά στις αίθουσες 1 και 6 που έχουν και τις μεγαλύτερρες οθόνες). Επίσης, πάντα πριν την έναρξη της ταινίας παίζει το trailer της ηχητικής μπάντας που χρησιμοποιείται (90% DTS) και παράλληλα κλείνουν οι πόρτες της αίθουσας και σβήνουν σιγά σιγά τα φώτα, ενώ κατά τη λήξη της ταινίας ανάβουν και πάλι σιγά σιγά...
p9070170.jpg

p9070163.jpg

Επίσης ένας πολύ καλός κινηματογράφος που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας είναι ο ΕΤΟΥΑΛ ο οποίος όπως και φαίνεται και από τις φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι πολυτελέστατος και υπερσύγχρονος και με επίσης πολύ καλή εικόνα και ήχο...
tn4.jpg

tn1.jpg

tn2.jpg

tn6.jpg

tn7.jpg

Last edited:
Απάντηση: ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Η ιδέα του διαδρόμου στο κέντρο δε με ενθουσιάζει. Δεν υπάρχει "sweet spot".
Πάντως ειναι προσεγμένο γενικα το Μultiplex αν και μέχρι να φτάσεις στην αίθουσα βαριεσαι να αλλαζεις κυλιόμενες σκάλες

Re: ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Ολύμπιο,
Μακεδονικό,
Αριστοτέλειο
(με αυτή τη σειρά)

Αίθουσες που τις συνδυάζεις με ποιοτικό σινεμά και κατά συνέπεια ακούς και βλέπεις πιο καθαρά. Αν το ίδιο έργο προβαλόταν στο Μακεδονικό και σε κάποιο προσιτό Village ταυτόχρονα, δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να προτιμήσω το Village.

εμενα καποτε ηταν η ΑΑΒΟΡΑ στην Ιπποκρατους, μετα ο Δαναος στην Κηφισιας και εσχατως (τα τελευταια 10 χρονια) το Αθηναιον στους Αμπελοκηπους

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

λογω καθισματων η λογω σερβις??:ernaehrung004:

Λόγω ποιότητας εικόνας-ήχου που βρίσκονται σε άθλια επίπεδα επιεικώς. Και δεν συγκρίνω με high definition κλπ, συγκρίνω να έχεις μια αξιοπρεπή εικόνα-ήχο που κατά την γνώμη μου είναι τα πρώτα απαραίτητα στοιχεία σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Αν είναι να δούμε κόσμο πάμε και βόλτα στις καφετέριες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Λόγω ποιότητας εικόνας-ήχου που βρίσκονται σε άθλια επίπεδα επιεικώς. Και δεν συγκρίνω με high definition κλπ, συγκρίνω να έχεις μια αξιοπρεπή εικόνα-ήχο που κατά την γνώμη μου είναι τα πρώτα απαραίτητα στοιχεία σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Αν είναι να δούμε κόσμο πάμε και βόλτα στις καφετέριες.

μωρε μαζι σου σε αυτο.....

προσφατα οταν ειδα σε Village το Dark Knight και συγκρινοντας το με το 5λεπτο 720p που κυκλοφορησε στο διαδικτυο η ιδια η εταιρεια για λογους προωθησης απλα εφριξα.....σαν να εβλεπα παλια κοπια 5 χρονων ηταν η διαφορα με ενα εντυπωσιακο πεπλο......μπιχλας.

Μην μιλησω για τον ηχο....

Ολύμπιο φορέβερ!

Η καρδιά του φεστιβάλ, κοντά στα άλλα!
Το μόνο που με ενοχλεί στο Ολύμπιο είναι ότι πριν το ανακαινίσουνε είχε ένθεν και ένθεν της σκηνής μια μάσκα που γελούσε (αριστερά νομίζω) και μια που έκλαιγε από την άλλη μεριά. Όταν το ανακαινίσανε, κάποιος φαίνεται τις βούτηξε και τώρα όταν βλέπω την σκηνή (πριν σβήσουν τα φώτα) αισθάνομαι ότι κάτι λείπει. Όπως ξαφνιάζομαι όταν σβήνουν τα φώτα πριν ηχήσει το περίφημο γκόνγκ του Ολυμπίου.

Ααβόρα στην Ιπποκράτους. Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα μου άρεσε περισσότερο από όλες. Μετά το Αττικόν. Τα multiplex είναι απλά αδιάφορα. Από θερινά το Σινέ παρί στην πλάκα και η όασις στο παγκράτι.

Cosmopolis στο Μαρούσι, ειδικά η αίθουσα 11 με το DTS-ES και το πολύ σωστό λόγο πλάτους οθόνης - απόστασης θέασης.

Τρομερός ήχος, αρκετά καλή εικόνα (κόπιας επιτρέποντας).