Αγαπημένη Ξένη Τηλεοπτική Σειρά

Αγαπημένη Τηλεοπτική Σειρά;

• Total voters
    177
Re: Απάντηση: Re: Αγαπημένη Ξένη Τηλεοπτική Σειρά

:flipout:

Ευτυχώς που δεν έχω άλλη δημοσκόπηση που να περιλαμβάνει το Star Trek!! :sheep:

Πως δεν έχεις?
Φτιάξε ένα "ποια σειρά σας άρεσε και κόπηκε... και όλως τυχαίως ξέχνα το "enterprise"...
ή ένα άλλο "ποια anmation σειρά σας άρεσε"... και κάνε τον κινέζο με το "star trek the animated serries"

Κανονικά έπρεπε να σου κάνουμε ομαδικό report αλλα έχε χάρη που σε συμπαθούμε. :grinning-smiley-043

Α καλά...: χαιρετίσματα στη Ρούμελη: γερνάω...

Πως και ξέχασα αυτό εδώ;

1588239-dvd-the-fixer--series-one-0.jpg

:firstprize:

Από τις τρέχουσες:

Dexter
Game of thrones
Big Bang Theory
Homeland
White Collar
Sherlock Holmes (αυτό με τον Bilbo)
How I met your mother
Two and a half men

(Tα δύο τελευταία εμφανίζονται σαφώς "κουρασμένα" εδώ και 1-2 σεζόν, ωστόσο επειδή έχουν μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, τα συμπεριλαμβάνω)

Από τις πρόσφατες:

Lost (ναι μη βαράτε, μου άρεσε, ακόμα και μ'αυτό το τέλος :D)
Battlestar Galactica
24
Prison Break (Ο συνάδελφος μηχανικός έβγαλε ασπροπρόσωπο τον κλάδο)
Dollhouse (είχε τις στιγμές του)

Προ αμνημονεύτων

Black Adder
Faulty Towers
Flying circus (σειρά δεν ήταν αυτό; δεν ξέρω, έχω μια συλλογή DVD)
McGyver
X-files (αν και αυτά πέρασαν μια παρακμή πριν το τέλος)

Last edited:
Οι σκοτεινες δυναμεις του YouTube
προσπαθουν να ακυρωσουν την νοσταλγικη μου διαθεση.

Δεν λυγιζουμε .... η linkαπαγορευση ΔΕΝ θα περασει !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
"The Wire", "Carnivale", "Six Feet Under" το κάθε ένα, με καθήλωσε με τον τρόπο του. Ίσως να έπρεπε να πάει λίγο περισσότερο το Carnivale αλλά καλύτερα έτσι παρά..... (Lost ή Prison Break). Κάτι παραπάνω ξέρουν εκεί στο HBO. "Twin Peaks" και το "The killing" βέβαια. (Παρασύρθηκα από εδώ μέσα. Κώστας και vas :grinning-smiley-043. Από εκεί και πέρα, έπονται διάφορα που δεν είχαν το μέτρο να τα σταματήσουν και τα είδα μόνο και μόνο επειδή τα είχα ξεκινήσει. "X-Files" για παράδειγμα, τα προαναφερθέντα.... και κάποια που παίζονται ακόμη αλλά δεν "χτυπούν" κορυφή, με το Dexter να ξεχωρίζει και "Person of Interest" να είναι αρκούντως διασκεδαστικό για το είδος του.
Συγνώμη για την πολυλογία αλλά, κάποια θα αδικούνταν.

Εκτός από αυτές που ψήφισα (Band of Brothers, Battlestar Galactica, Game of Throne) να προσθέσω,
The Wire
Dexter
Homeland
Boardwalk Empire
Sons of Anarchy
Friends
Big Bang Theory

Knight Rider, MacGyver από τις παλιές. CSI Miami, Grey's anatomy, Castle, Criminal minds, ενώ μου είχε αρέσει πολύ και το Dirty sexy money. Γενικά ό,τι καλό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου, παίζει η τηλεόραση, αφού δεν κατεβάζω συνειδητά τίποτα μέσω internet.

Re: Απάντηση: Αγαπημένη Ξένη Τηλεοπτική Σειρά

Knight Rider, MacGyver από τις παλιές. CSI Miami, Grey's anatomy, Castle, Criminal minds, ενώ μου είχε αρέσει πολύ και το Dirty sexy money. Γενικά ό,τι καλό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου, παίζει η τηλεόραση, αφού δεν κατεβάζω συνειδητά τίποτα μέσω internet.

Και πολύ κακά κάνεις! ;)

Βλέπω να κόβεις την τηλεόραση σε μερικούς μήνες...

Παιδες το McGyver μιλαμε ειναι απτις λιγες σειρες που βλεπετε ακομα κ σημερα με χιλια!!!!
Κατα τα αλλα Knight Rider ειναι must ουτε που το συζηταω!!! Θες να ριξεις γκομενα εχε ολη τη σειρα κατω απτη τηλεοραση κ δε προκειται να βγεις χαμενος!!! :flipout:
Ποιος τολμησε να βαλει μεσα στη λιστα το.... Αλκατραζ δε παιδια ημαρτον ακομα κλαιω τις ωρες που το βλεπα απαπαπααααααααα.......

Και φυσικα για να μη ξεχνιωμαστε δε βλεπω πουθενα τον ενα και μοναδικο........ GENERAL LEE!!!!!!! ΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιχαααααααα!!!!!! Dukes Of Hazard κ τα μυαλα στα γκκκαζια baby!!!

Από τις τρέχουσες:

Από τις πρόσφατες:

Lost (ναι μη βαράτε, μου άρεσε, ακόμα και μ'αυτό το τέλος :D)

το Lost είναι σειρά που βλέπεται και ξαναβλέπεται, το τέλος ήταν φοβερό, ο συνδετικός κρίκος όλης της σειράς ... δεν ήταν απλά ένα ωραίο "τέλος|.

το Lost είναι σειρά που βλέπεται και ξαναβλέπεται, το τέλος ήταν φοβερό, ο συνδετικός κρίκος όλης της σειράς ... δεν ήταν απλά ένα ωραίο "τέλος|.

Δεν θα κανεις πολλούς φίλους με αυτά που λες. ;)

Σοβαρά τωρα, ηταν όντως πολύ καλοφτιαγμένο. Οποτε πετυχαίνω τον 6ο κυκλο που δείχνει η ΝΕΤ, κολλάω.

Η λίστα δεν με κάλυψε πολύ οπότε βάζω μια δικιά μου

Treme
Community
Breaking bad
Game of thones
Boardwalk empire

Απάντηση: Re: Αγαπημένη Ξένη Τηλεοπτική Σειρά

Παιδες το McGyver μιλαμε ειναι απτις λιγες σειρες που βλεπετε ακομα κ σημερα με χιλια!!!!
Κατα τα αλλα Knight Rider ειναι must ουτε που το συζηταω!!! Θες να ριξεις γκομενα εχε ολη τη σειρα κατω απτη τηλεοραση κ δε προκειται να βγεις χαμενος!!! :flipout:
Ποιος τολμησε να βαλει μεσα στη λιστα το.... Αλκατραζ δε παιδια ημαρτον ακομα κλαιω τις ωρες που το βλεπα απαπαπααααααααα.......

Και φυσικα για να μη ξεχνιωμαστε δε βλεπω πουθενα τον ενα και μοναδικο........ GENERAL LEE!!!!!!! ΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιχαααααααα!!!!!! Dukes Of Hazard κ τα μυαλα στα γκκκαζια baby!!!

O μονος τροπος να ριξεις γκομενα με το Knight Rider ειναι να της φερεις τη βιντεοκασετα στο κεφαλι και να πεσει αναισθητη.:flipout: