Αγαπημενος Ηρωας Comics

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Αστερίξ, Ιζνογκούντ, Λούκι-Λούκ, τα παλιά τεύχη του Μίκυ Μάους, Δυναμικό Αγόρι, και από Μάρβελ Κόμικς Κάπταιν Αμέρικα & Ηulk.

Κοκομπίλ φορέβερ! :grinning-smiley-043
Παρεμπιπτόντως έχει κανένας κάποιο τεύχος να μου το δανείσει να το σκανάρω; Θα το φυλάξω σε χρηματοκιβώτιο και θα του το επιστρέψω σύντομα και ανέπαφο! Πλιιιιιζζζζζ
Δεν υπάρχει σε κανένα μαγαζάκι από αυτά που πουλάνε παλιά περιοδικά και βιβλία... :nounder:

:frown:
Παρεμπιπτόντως έχει κανένας κάποιο τεύχος να μου το δανείσει να το σκανάρω; Θα το φυλάξω σε χρηματοκιβώτιο και θα του το επιστρέψω σύντομα και ανέπαφο! Πλιιιιιζζζζζ
Δεν υπάρχει σε κανένα μαγαζάκι από αυτά που πουλάνε παλιά περιοδικά και βιβλία... :nounder:

Πω πω! Κοκομπίλ!!! Πού τον θυμήθηκες; Τον είχα ξεχάσει....
Μου άρεσε πολύ το ψυχεδελικό σχέδιο με τα σκουλήκια και όλα τα ασυνάρτητα αντικείμενα σε διάφορα άσχετα σημεία της εικόνας!
Επίσης μού έρεσε πού είχε σκοτωμούς! Ενώ αντίθετα στο Λούκυ Λουκ όσοι πυροβολισμοί και αν έπεφταν δεν τραυματιζόταν, και δεν σκοτωνόταν κανείς. Ενώ αντίθετα στο Κοκομπιλ μπαμ και κάτω!!! πόρωση!!!!!!

Δυστυχώς δεν μού έχει απομείνει κανένα τεύχος.
Τα δανείζαμε τότε δεξιά και αριστερά και δεν ξαναγύριζε κανένα πίσω. Δανεικά κι αγύριστα....
Τα μόνα που μού έχουν απομείνει είναι όσα τεύχη είχα στα γαλλικά Αστεριξ και Λουκυ Λουκ γιατί αυτά δεν τα δανειζόταν κανένας φίλος μου...

:frown:

Δυστυχώς δεν μού έχει απομείνει κανένα τεύχος.
Τα δανείζαμε τότε δεξιά και αριστερά και δεν ξαναγύριζε κανένα πίσω. Δανεικά κι αγύριστα....

Ναι, ξέρω... έτσι έχασα τα πρώτα Αστερίξ με τη φανταστική μετάφραση :tdown:

Ο Ταρατατά (πάντα άξιος) και η Ζάκουλα (πάντα διαθέσιμη)
Τριάδα Ζαγκόρ-Μπλέκ-Ομπραξ
Τιραμόλα-Σεραφίνο
Τεντέν-Αντιρλιξ&Συμφωνίξ
Κοκομπίλ (ιταλικό και απόλυτα ανατρεπτικό)
Η τετράδα των Κοσινύ-Ουντερζώ (ξεχάσατε τον Ραν-ταν-πλάν)
Μπεστ οφ δε μπέστ ο Σπίθας (από τον Μικρό Ηρωα)
Σέκοντ μπεστ ο Πεπίτο Γκονζάλες και ο Πελεγκρίνο (απ'τον Μικρό Σερίφη αν και όχι εικονογραφημένο).
πολλές ώρες με Μάχη και Δράση (WW2 εικονογραφημένα)
Marvel comics - ακριβά για μας τότε.

Last edited:

Δεν έχω διαβάσει ποτέ και μπήκα στην περιέργεια να βρω κανα παλιο τευχος στο emarket αλλα οι τιμές είναι απαγορευτικές (60 εώς 150 ευ/τευχος).

Εγώ διαβαζα Περιπέτεια, Βαβούρα,Τρουένο,Αγόρι και τώρα συνεχίζω να διαβάζω Αντιρίξ και Συμφωνίξ που τα έχω κρατήσει, τα υπόλοιπα στην μετακόμιση πετάξανε τις κούτες με τα περιοδικά οι δικοί μου χωρίς να με πούνε τίποτα:frown: :frown:.... Πόσα σπάνια τεύχη και απο κόμικς που δεν βρίσκονται σήμερα...
Επίσης Judge Dredd (αγγλικές εκδόσεις) και 2000AD όπου περιέχει πολλά κλασικά "British science fiction comics" με εκδότη τον Tharg the Mighty.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Λοχαγό Μαρκ ακόμα και τώρα.

Έψαχνα όσοι ώρα διάβαζα τα post να βρω ποιο ήταν.... Αυτο δεν είναι με τον ινδιάνο, τον σκύλο "σακί με ψύλλους" και τον χοντρό; Τέλειο!

Καπτεν Μαρκ, Ομπραξ, Μπλεκ, Αγορι, Τρουενο και φυσικα Πεπιτο Γκονζαλες από τον Μικρο Σεριφη...
Αργοτερα βεβαια με την Μαρβελ αλλαξαν τα πραγματα...
Επίσης Αστεριξ και Λουκι Λουκ...
Παντα όμως διαβαζα ότι επεφτε στα χερια μου!!!

Αρρωστος με τα κομικς:slapface:

Ο τελευταίος μου έρωτας: BONE!
Ευρηματικότατο σενάριο και καταπληκτικό σχέδιο!
Σε κερδίζει από το εξώφυλλο.
Όχι τίποτα άλλο αλλά να υποστηρίξω λίγο και τη γενιά μου...

αγαπημένοι ήρωες οι ντόναλντ, οβελίξ, άβερελ ντάλτον, κοκομπίλ, αντιρίξ, κόκκορας και μοντεχρήστος του Αρκά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Έψαχνα όσοι ώρα διάβαζα τα post να βρω ποιο ήταν.... Αυτο δεν είναι με τον ινδιάνο, τον σκύλο "σακί με ψύλλους" και τον χοντρό; Τέλειο!

Λοχαγός Μαρκ, Θλιμμένος Μπούφος, Μίστερ Μπλουφ και ο Φλοκ το ''σακί με ψύλλους'' ή ''σακί με κόκκαλα'' ή ''σκύλας γέννα'' ή διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι.