Αγαπημενος Ηρωας Comics

Δεν έχω διαβάσει ποτέ και μπήκα στην περιέργεια να βρω κανα παλιο τευχος στο emarket αλλα οι τιμές είναι απαγορευτικές (60 εώς 150 ευ/τευχος).

Πω πω!!! Τι είπες τώρα; Και τα είχα όλα τα τεύχη του Κοκομπίλ κάποτε...
Τώρα δεν έχω ΟΥΤΕ ένα. Πού να το ήξερα τότε ότι θα έκαναν τόσα λεφτά σήμερα; Θα τα φύλαγα ως κόρην οφθαλμού... :grinning-smiley-043

1) Ολοι οι ήρωες του Edika.

2) Freewheelin' Franklin, Phineas T. Freakears και Fat Freddy Freekowtski, aka The Freak Brothers

3) O Marv του Frank Miller.

Τον Edika, εντάξει, μου τον συγχωρω, αλλά να ξεχάσω τη Mafalda; :slapface:
Θα πάω να αγοράσω αύριο 3-4 αλμπουμάκια για να έρθω στα ίσα μου!

Και μια που αναφέραμε τη Βαβέλ, οι χαρακτήρες του Altan και οι αδερφές του Koenig είναι απίσης άπαιχτοι/ες!

o Edika υπαρχει ακομα παιδια.....
Ιστορίες του δημοσιευονται ακομα στο βαβελ.....
Επισης εχουν δημοσιευτει αν θυμαμαι καλα και 4 αλπουμ του.

Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Πράγματι ο Εντικά ήταν όλα τα λεφτά :music-smiley-005: . Κορυφαία και η Μαφάλντα και βέβαια άπαιχτο κόμικ το Κάλβιν και Χόουμπς.
Από Ντίσνεϋ ο φοβερή φυσιογνωμία ήταν ο... Γκαστόνε Ντακ

Με συγχωρείς για τη διόρθωση αλλά ο Γκαστόνε δε λέγεται Ντακ, αλλά Γκαστόνε Γκάντερ.

όντως ο Αιγύπτιος (Εντικά) είναι κορυφή στο είδος του κόμικ (ειδικά η φιγούρα του γάτου Κλαρκ Γκέιμπλ είναι άπαιχτη) αλλά και ο Gotlieb (να σας θυμίσω τον Εξορκιστή του, που με είχε κάνει να ξεραθώ στα γέλια). γενικά, ΒΑΒΕΛ και ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ - στα φοιτητικά μου χρόνια - ήταν μόνιμοι σύντροφοί μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Με συγχωρείς για τη διόρθωση αλλά ο Γκαστόνε δε λέγεται Ντακ, αλλά Γκαστόνε Γκάντερ.

Γκάντερ; Δεν είναι ξάδερφος-θείος-ανιψιός των υπολοίπων; (Εκτός αν είναι από την μεριά της μητέρας του :p )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Γκάντερ; Δεν είναι ξάδερφος-θείος-ανιψιός των υπολοίπων; (Εκτός αν είναι από την μεριά της μητέρας του :p )

Είναι γιος της Ματίλντα Μακ Ντακ, αδερφής του Σκρουτζ και της Βολκάνα (μητέρα του Ντόναλντ).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Απίστευτο! Ξέρεις όλο το σόι;;;;;!!!!! :grinning-smiley-043

Aν πάρεις τους δύο τόμους «Bίος & Πολιτεία του Σκρούτζ Mακ Nτάκ» και «Tα χαμένα επειδόδια» έχουν μέσα πολύτιμο υλικό για την ιστορία των παπιών. Kαι μάλιστα όλη την ιστορία του πώς ο Σκρούτζ έγινε πλούσιος! Eίναι η πρώτη φορά που θα δείτε το χρηματοκιβώτιο άδειο και να γεμίζει σιγά-σιγά!!!...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Είναι γιος της Ματίλντα Μακ Ντακ, αδερφής του Σκρουτζ και της Βολκάνα (μητέρα του Ντόναλντ).

Είναι γιος της Ματίλντα Μακ Ντακ και της Βολκάνα?? :chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Είναι γιος της Ματίλντα Μακ Ντακ και της Βολκάνα?? :chinscratch:

Προφανώς: Είναι γιος της Ματίλντα Μακ Ντακ, αδερφής του Σκρουτζ και της Βολκάνα (μητέρα του Ντόναλντ) :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Aν πάρεις τους δύο τόμους «Bίος & Πολιτεία του Σκρούτζ Mακ Nτάκ» και «Tα χαμένα επειδόδια» έχουν μέσα πολύτιμο υλικό για την ιστορία των παπιών. Kαι μάλιστα όλη την ιστορία του πώς ο Σκρούτζ έγινε πλούσιος! Eίναι η πρώτη φορά που θα δείτε το χρηματοκιβώτιο άδειο και να γεμίζει σιγά-σιγά!!!...

Και πού τους βρίσκεις τους τόμους;

Γιατί υπάρχουν μόνο θείοι και ανήψια και όχι γονείς; Θειος Σκρουτζ, ανηψιός Ντοναλντ. Θείος Ντόναλτζ, ανήψια Χιούι, Λιούι, Ντιούη. Θεία Νταίζη. Πουθενά γονείς.... Γιατί συμβαίνει αυτό; Το έχει σκεφτεί κανείς;

Επίσης γιατί όλες οι προτάσεις στα συννεφάκια των διαλόγων τελειώνουν με (!) θαυμαστικό; Πουθενά δεν υπάρχει η τελεία σαν σημείο στήξης. Υπάρχει και το (;) ερωτηματικό άλλα όχι η τελεία.