Αγαπημενος Ηρωας Comics

Κάπου κοντά στο 79 είχα διαβάσει ένα βιβλίο που αναφερόταν στο Μίκι Μάους και στα Σαγόνια του Καρχαρία.

Εκεί μέσα κατέληγε πως και τα δύο ανήκουν στα εγχειρίδια κοινωνικού προσηλυτισμού κοινωνία της σφαλιάρας και του φόβου για τους μικρούς και για τους μεγάλους αντίστοιχα. Και εκεί, επίσης, αναφέρεται γιατί δεν πρέπει να γνωρίζουμε πως υπάρχουμε.

Μάλλον και ο Bush τέτοια διάβαζε μικρός και τώρα υποστηρίζει πως πριν εκατομμύρια χρόνια δεν ήμασταν πίθηκοι αλλά πνεύμα. :flipout:

O Captain America που λέγαμε
561692

Γιατί υπάρχουν μόνο θείοι και ανήψια και όχι γονείς; Θειος Σκρουτζ, ανηψιός Ντοναλντ. Θείος Ντόναλτζ, ανήψια Χιούι, Λιούι, Ντιούη. Θεία Νταίζη. Πουθενά γονείς.... Γιατί συμβαίνει αυτό; Το έχει σκεφτεί κανείς;

Επίσης γιατί όλες οι προτάσεις στα συννεφάκια των διαλόγων τελειώνουν με (!) θαυμαστικό; Πουθενά δεν υπάρχει η τελεία σαν σημείο στήξης. Υπάρχει και το (;) ερωτηματικό άλλα όχι η τελεία.

Γιατί πάντα έχουν 4 δάχτυλα και όχι 5?

(Για αυτό τον λόγο σε μερικά κόμικς στην Ιαπωνία προστέθηκε εκ των υστέρων το 5ο δάχτυλο για να μην νομίζουν τα παιδακια οτι οι ήρωες είναι μέλη της Γιακούζα)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Aν πάρεις τους δύο τόμους «Bίος & Πολιτεία του Σκρούτζ Mακ Nτάκ» και «Tα χαμένα επειδόδια» έχουν μέσα πολύτιμο υλικό για την ιστορία των παπιών. Kαι μάλιστα όλη την ιστορία του πώς ο Σκρούτζ έγινε πλούσιος! Eίναι η πρώτη φορά που θα δείτε το χρηματοκιβώτιο άδειο και να γεμίζει σιγά-σιγά!!!...

Τα έχω και τα δυο. Όσον αφορά τη διαφορά των ονομάτων, τα ονόματα που αναφέρω είναι οι ελληνικές μεταφράσεις (ο Quackmore ονομάζεται Μπαρούτης και η Hortense Βολκάνα). Πάντως την υπόθεση της υιοθεσίας του Γκαστόνε δεν την ήξερα. Ευχαριστώ Lepton!

Υ.Γ. Μπορείς να αγοράσεις τα εν λόγω άλμπουμ από οποιοδήποτε κομικσάδικο.

Προσωπικα,παντα ειχα μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον κ.Stark,
Ιronman δηλ....
Να δουμε τι θα λεει η ταινια οταν βγει....
Μετα κλασσικα Judje Dread απο το περιοδικο Αγορι....:violent-smiley-030:

τωρα που τα εφφε ειναι της πλακας μπορει....αλλα δεν ειχε πολυ δραματικο χαρακτηρα....για να πετυχει ειναι αρκετα απλοικος και παιδικος ηρωας

Απλοϊκός ο Hal Jordan; Έχεις ψάξει καθόλου την ιστορία σε βάθος; Η μόλυνσή του από τον Parallax, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Crisis θυσιάστηκε για να σωθεί η Γη, καθώς και άλλα που δε θυμάμαι τώρα!
Ίσως από τους πιο τραγικούς χαρακτήρες της DC.

ετοιμαζεται ομως ταινια με τον Wolverine απο τους X-men που προς το παρον μπαινουν στο ψυγειο....
το καλοκαιρι του 2008 πιθανοτατα....και θα ειναι prequel της σειρας ΧΜΕΝ

Attachments

• image002.jpg
    image002.jpg
    36.6 KB · Views: 8
  • image009.gif
    image009.gif
    8.1 KB · Views: 10
Απλοϊκός ο Hal Jordan; Έχεις ψάξει καθόλου την ιστορία σε βάθος; Η μόλυνσή του από τον Parallax, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Crisis θυσιάστηκε για να σωθεί η Γη, καθώς και άλλα που δε θυμάμαι τώρα!
Ίσως από τους πιο τραγικούς χαρακτήρες της DC.

οππππσσσςςςςςς

Συγνωμη αν στον εθιξα...βρε εσυ....αλλα ποτε δεν ειχε τη σκοτεινια του BATMAN ας πουμε......ηταν και το οτι ηταν πολυ δυνατος.....οπως ο Superman της DC

Μα δε θίχτηκα, ίσως η γραφή μου να σου φάνηκε κάπως, το έχω αυτό.

Μπορεί ο Green Lantern να είναι δυνατός όπως ο Superman, αλλά μην ξεχνάμε την αδυναμία στο κίτρινο χρώμα και το γεγονός ότι... αποφορτίζεται.
Άλλως τε η δύναμή του είναι ανάλογη με τη θέλησή του. Ψιλά γράμματα θα μου πεις, αλλά δε βαριέσαι...

Πάντως θα ήταν τρομερά τα εφέ των "κατασκευών" με το δαχτυλίδι...

Υ.Γ. Όταν λες σειρά X-MEN, εννοείς σήριαλ;

Όντως, αν ένας Green Lantern (μην ξεχνάμε, είναι και πολλοί τα χρυσά μου, 3600 ζωή να 'χουν) έχει αρκετά ισχυρή θέληση το υπερνικάει.

Υ.Γ. Είπα κι εγώ...

Guybrush, έχεις μείνει πίσω στην ιστορία των GL Corps. Ούτε αδυναμία στο κίτρινο έχουν πλέον, ούτε είναι πια 3600, έγιναν 7200 (ίσως και μερικοί παραπάνω). Και μετά το Rebirth, η τραγικότητα του Hal Jordan δεν υπήρξε ποτέ και η θυσία του στο Final Night καθίσταται άνευ ουσίας.

το Rebirth παντως μου αρεσε πολυ επιτελους το σκιτσαρανε και καλοι δημιουργοι.

Attachments

• 000-Green Lantern Rebirth 001 Rembrandt-DCP.jpg
    000-Green Lantern Rebirth 001 Rembrandt-DCP.jpg
    86.9 KB · Views: 9
  • Green_Lantern_-_Rebirth_06_(2005)_(Team-DCP)_pg01.jpg
    Green_Lantern_-_Rebirth_06_(2005)_(Team-DCP)_pg01.jpg
    104.6 KB · Views: 8