Αγαπημενος Ηρωας Comics

Όντως, έχω μείνει στη Silver Age και το παλιό Crisis. Μάλλον πρέπει να πάω μια βόλτα από τα κομικσάδικα.

Δε με λες, το Rebirth είναι σε τεύχη ή αυτοτελές;
Τίποτα σχετικά με τον Ion έχεις υπόψη σου;

To Rebirth νομίζω ότι απευθύνεται μόνο σε όσους ήθελαν να γυρίσει ο Hal Jordan πάση θυσία. Αν θες στο δίνω εγώ, για πούλημα το έχω.

Το Ion ασχολείται με τον Kyle Rayner, ο οποίος μετά το Infinite Crisis απορρόφησε την ενέργεια της Jade και είναι πλέον κάτι σαν lantern demi-god.

Λευτέρη, όταν κατέβω Αθήνα με το καλό (για καμιά συναυλία πιθανόν), θα ήθελα να του ρίξω μια ματιά.
Για τον Ion ξέρω το σεναριακό υπόβαθρο, απλώς δεν έχω δει κανένα δείγμα από κόμικς κι έτσι θα ήθελα να δω κάτι.

ασε ασε

εγω παρηγγειλα προσφατα σε επανεκδοσεις αρκετα κομικς της 2000AD....

ANT WAR ακα ο πολεμος των μυρμηγκιων
AL'S BABY
INVASION ακα Λυσσασμενα σκυλια
M.A.C.H. 1 ακα κατι σχετικο με Βιονικο Ανθρωπο
HARLEM HEROES οι Ηρωες του Χαρλεμ (το καλυτερο απο ολα )

Λοιπόν, επειδή όλοι απ'ότι καταλαβαίνω αγαπάτε τον μικροσωμο γαλάτη με τον υπερμεγέθη φίλο του, σας συστήνω ανεπιφύλακτα να αφήσετε κατα μέρος τις γλυακανάλατες EuroDisney και να πάτε μία βόλτα κατά το Parc Asterix!!!

Ειναι χωρισμένο σε τρία χωριά, το ρωμαϊκό, το γαλατικό και το... ελληνικό (το καλύτερο κατ'εμέ γιατί μαζεύει τα καλύτερα attractions όπως το πέταγμα του Ίκαρου, τον κεραυνό του Δία (περνώντας κάτω από το γιγαντιαίο άγαλμά του βλέπετε και το βρακί του με ροζ λουλουδάκια), τo άλογο της Τροίας κλπ.

Εγγυημένα θα το απολαύσετε!!! καμία σχέση με την άλλη σάχλα..

Last edited:
Αδάμ Παράξενος στα παλιά ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ μάλλον δεν τα θυμάστε!!!!

Εγώ ξεκίνησα με ποπαι πιτσιρικάς και απο τότε εχω φάει αμέτρητα ταψια σπανακόπιτας. :chef: :chef:

μιλάμε βέβαια για προϊστορικούς χρόνους, τότε που το Λούκι Λούκ είχε 12 δραχμές.....Λοιπόν αν και τηρούσα τον κανόνα των κλασσικών σπουδών (Λούκι, Αστερίξ, Μίκυ) μου άρεσε ιδιαίτερα ο Μαυρογέννης πειρατής με τον παπούλη και από τα γουέστερν ο Ροκ. Διαπλανητικά-παρέξενα ήταν το κάτι άλλο για την παιδική φαντασία. Τανκς, Δράση, Μάχη κλπ μπαρούφες ολκής, ναι αλλά όπως την ΤV: βλέπεις ανελιπώς και μετά αγανακτείς για την χαμένη σου ώρα.

Re: Απάντηση: Αγαπημενος Ηρωας Comics

Αδάμ Παράξενος στα παλιά ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ μάλλον δεν τα θυμάστε!!!!

Προδινεις την ηλικια σου φιλε μου,κι εμενα μου αρεσε ο Αδαμ και η σπαστικη ακτινα που τον μετεφερε διαπλανητικα.Πιστευω πως θα γινοταν και καλη ταινια γιατι ειχε ρομαντζο με την καλλονη Αλανκα της Ρανγκαναρ ,περιπετεια,και ελυνε τα προβληματα ,με το μυαλο κι οχι υπερδυναμεις.τι μου θυμισες τωρα......

Guybrush said:
Από υπερήρωες θα 'θελα πολύ να βγει ο Green Lantern στον κινηματογράφο, αλλά που...

Green Lantern εχω διαβασει μονο οταν ζωγραφιζε τα κλασσικα ο Νηλ Ανταμς στα 70's.....εμενα μου αρεσαν αυτα τα τευχη που ηταν και ο Green Arrow με την υπερσεξυ φιλεναδα του Black Canary οπως την ζωγραφιζε ο Ανταμς,τι γυναικα ηταν αυτη...:2thumb22sup:

Iron man

Marvel%20-%20Iron%20Man%20(2).jpg

Δεν το συζητώ ο Μίκυ σε ρόλο ντετέκτιβ σε εκείνες τις απίθανες και ατελείωτες (σε συνέχειες) ιστορίες και ο ναφθαλινοφάγος - γλομποφάγος
(τι είδους άραγε λυχνίες κατέβαζε ?:flipout: φωτισμού ή τους προγόνους των τρανζίστορ ?) Ητα Βήτα.

Αγαπαω πολλους αλλα αναδιαμφησβητητα πανω απ'ολους... Το Πνευμα με το Τσεκουρι.

Ο Ζαγκορ !

Zagor.jpg

ZAGOR_Lo Spirito con la scure.jpg

Πολυ αγαπημενος ο συγχωρεμενος ο Ουγκο Πραττ. Τα σκιτσα του ειναι πολυ υψηλης κλασης. Και οι ιστοριες του με πολυ βαθος.

Για τον Γαλατη δεν λεω τιποτα να μην περασω για σωβινιστης... :cool4: