Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Εάν μέσα στις γιορτές είχατε την ευκαιρία να αποκτήσετ

• Total voters
    0
Χρόνο και διάθεση να ακούω τις μουσικές που αγαπάω έστω και με αυτά που έχω... εεε βάλε κι ένα πολύ καλό phono stage που να σηκώνει τρεις κεφαλές και δυο μονομπλόκια να χουμε...

Α και Αη Βασίλη μη ξεχάσεις και καλώδια ηχείων και ρεύματος και και και

Re: Απάντηση: Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Χαϊφιντελού γυναίκα.

Η καλυτερη ευχη παιδια και το λεω πολυ σοβαρα, συμφωνω απολυτα...:flipout:

Αλλα και ενα ζευγαρι ηχεια δε θα με χαλαγε καθολου.-bye-

Το κορυφαίο πακέτο της DcS, τα ATC 150SPL, μία κεφαλή για το πικάπ μου...
Ενισχυτικά... κάποιον SET στα 2x600W...
Και ένα καλό χώρο για να τα βάλω μέσα...

Άγιε μου Βασίλη το Dact μου έρχεται οπότε να μη σε βαραίνω με phono stage...

Αλλά ξέρω... Και εγώ ελαφάκι θα πάρω...

Χαϊφιντελού γυναίκα.

αυτο δεν ειναι ευχη,καταρα ειναι...σκεψου εσυ να θες να παρεις λαμπατο ενισχυτικο κι αυτη διακοπτικο,για να μη πω,εσυ πικαπ για νεα πηγη κι αυτη σι ντι πλειερ...ε ρε γλεντια :grinning-smiley-043

Αυτή τη στιγμή απαραίτητη προσθήκη είναι ένα καλό ψηφιακό player που να έχει καλό ήχο από τις αναλογικές εξόδους.:presents2:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, λες να του πούμε να κάνει κάνα powerbuy για μας?:flipout::flipout::flipout:

Εγώ εύχομαι να βαθύνει κι άλλο η κρίση, να μην υπάρχει μία στην αγορά, το κουτάκι το νουνού να κάνει 500 ευρώ, οι χάι-εντ εισαγωγείς να πουλάνε όσο-όσο, να προλάβω να αγοράσω στο 1/100 της τιμής και την επομένη να ομαλοποιηθούν τα πάντα.

[κρίση-κρίση, αλλά αυτά που κοιτάζω εγώ, αντί να πέφτουν ανεβαίνουν. Θα τσιρίξω. Ας έλθει επιτέλους λίγη κρίση να ψωνίσουμε σαν άνθρωποι. :ADFAD2: Ειλικρινά, με εκνευρίζουν πλέον οι ελληνικές τιμές. Δεν συνειδητοποιούν ότι δεν γίνεται να βλέπεις τι γίνεται σε ebay και audiogon και κατόπιν να ψωνίζεις επί δύο και επί τρία. Έλεος.]

Last edited:
Εγώ θέλω ο Άγιος Βασίλης, σαν άγιος που είναι και ξέρει τα πάντα να μου υποδήξει το ιδανικότερο ηχοσύστημα για το γούστο μου, το χώρο μου και για τα λεφτά που διαθέτω, μόνο αυτό 10 λέξεις ζητάω μόνο :smile:

Με δεδομένο ότι έχουμε την υγεία μας, έτσι πιστεύω δηλαδή γιατί ποτέ δεν ξέρεις, θα ήθελα........... ένα ψυγείο. :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Μη γελάτε. Αν μου φέρει το ψυγείο, θα πάρω με τη σύζηγο την κραβατοκάμαρα που διάλεξε και στην συνέχεια θα αγοράσω τον ολοκληρωμένο που θέλω και θα γλυτώσω την γκρίνια... "εγω ήθελα αυτή την κρεβατοκάμαρα και πήραμε την φτηνότερη, για να βγάλεις ενισχυτή...." και όλα τα σχετικά.

Έχω σχέδιο... ;)

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα -bye-

Last edited:
Eνα σετάκι ηχεία....και αν περισσεύει και κανα τελικό..:grandpa:
Πολλά είναι;
Πόσο μεγάλη...κάλτσα πρέπει να κρεμάσω; :flipout: