Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Εάν μέσα στις γιορτές είχατε την ευκαιρία να αποκτήσετ

• Total voters
    0
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Σε αντίθεση με τους ιντερνετικούς και συμπάσχωντες φίλους, εγώ θα ήθελα μια χρεωστική κάρτα, χωρίς όριο, να πάω μόνος μου να κάνω τα ψώνια μου... Έχει κι αυτό τη πλάκα του, δεν συμφωνείς Άγιε Βασίλη? Υπόσχομαι δε να κατέβω να ψωνίσω και από μαγαζιά της Αθήνας, του κέντρου σα να λέμε, έτσι να τους ανορθώσω την ψυχολογία μετά τα μπουρλότα... Η επιλογή μου αυτή δεν θα σου βαρύνει το έλκηθρο, δεν θα μου ξεχυλώσει την κάλτσα, και δεν θα σου φάει χρόνο σε πήγαινε - έλα, παρκαρίσματα, κλήσεις, αποδείξεις, ετικέτες, εφορίες, κ.τ.λ.

Με εκτίμηση, Θάνος

Αυτό είναι ζαβολιά, δεν πιάνει!

Εϊναι σαν να σου λέει το τζίνι "έχεις τρεις ευχές" και να απαντάς "η πρώτη μου ευχή είναι χίλιες ευχές ακόμα"! :p

Αυτό είναι ζαβολιά, δεν πιάνει!

Εϊναι σαν να σου λέει το τζίνι "έχεις τρεις ευχές" και να απαντάς "η πρώτη μου ευχή είναι χίλιες ευχές ακόμα"! :p

Λοιπόν αυτή την απορία την είχα από την πρώτη φορά που πιτσιρικάς άκουσα να μου διηγούνται τον Αλαντίν... το λαμόγιο από μικρό φαίνεται... :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εγώ πάλι είμαι της λογικής: "όταν κάνεις όνειρα, μη βάζεις όρια!!!" Από το μαγικό τζίνι θα ζητούσα άλλα πράγματα... Ας μην αλλάξω το θέμα......

τον αι Βασιλη τον χασαμε.....
παντως θα τα θελα ολα.......:BDGBGDB55: