Σόρυ , αμερικάνικο είναι και το δικό μου . Το ίδιο . 41040 . 8,00 ευρώ
Μπορει δυο βινυλια με το ιδιο κωδικο να διαφερουν πολυ τιμολογιακα. Αυτο που παιζει ρολο δεν ειναι το Νο (π.χ 41040) που μπορει να ειναι το ιδιο, αλλα τα matrix numbers που ειναι χαραγμενα πανω στο ιδιο το βινυλιο.
Οι τιμες του record collector ειναι χαμηλες σε σχεση με το street price.To δικο μου γραφει (ΗΧΜΡ) PV-41040-AS GIB 6. Το αναφερω γιατι το συγκεκριμενο δισκαδικο ειχε παρα πολλους δισκους με υψηλη τιμη και δεν ηξερα αν αξιζαν τα λεφτα τους. Π.χ., μου εδειξαν το The Piper at the Gates of Dawn των Pink Floyd, σε μια σπανια εκδοση και μπλα μπλα μπλα...στα 400. Κανονικα, περνεις τα στοιχεια του δισκου και ψαχνεις στο Record Collector και αλλου για την τιμη.
Προσεξε τα κατι τετοια μη σε γδαρουν. Καταλαβαινω παρα πολυ καλα το τριπ με το "οριτζιναλ" γιατι εχω περασει μεσα απ'αυτο εκει που με ενδιεφερε, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν εχει νοημα να γινεσαι ...Ιολας.Το αναφερω γιατι το συγκεκριμενο δισκαδικο ειχε παρα πολλους δισκους με υψηλη τιμη και δεν ηξερα αν αξιζαν τα λεφτα τους.
Προσεξε τα κατι τετοια μη σε γδαρουν. Καταλαβαινω παρα πολυ καλα το τριπ με το "οριτζιναλ" γιατι εχω περασει μεσα απ'αυτο εκει που με ενδιεφερε, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν εχει νοημα να γινεσαι ...Ιολας.
(ΗΧΜΡ) PV-41040-AS GIB 6. Aυτο ο 6 μπορει να ειναι G.
(Η ΡΥ) PV-41040-BS-GIB
Πέτρο έχουμε το ίδιο ακριβώς βινύλιο.
Δυστυχώς όμως και τα βινύλια , μερικές φορές , είναι το ίδιο κοροϊδίστικα με το χάι εντ . Ακου διαφορετικό pressing που δικαιολογεί πενταπλάσια ή 10πλάσια τιμή . Ντροπή τους .
Ναι αλλα το πρωτο πρεσινγκ γινεται απο το Master tape και επειδη τυγχανει να εχω στη κατοχη μου αρκετους τετοιους δισκου και να τους ξαναεχω σε επανεκδοσεις εχουν διαφορα. Η οποια βεβαια δε δικαιολογει τη διαφορα τιμης παρα μονο αν προστεθει και η μανια του ψυχαναγκαστικου συλεκτη.:grandpa:Πέτρο έχουμε το ίδιο ακριβώς βινύλιο.
Δυστυχώς όμως και τα βινύλια , μερικές φορές , είναι το ίδιο κοροϊδίστικα με το χάι εντ . Ακου διαφορετικό pressing που δικαιολογεί πενταπλάσια ή 10πλάσια τιμή . Ντροπή τους .
![]()
O Runt, σε γενικές γραμμές, ήταν ένας ήσσων συνθέτης. Ηταν όμως σπουδαίος παραγωγός και “καβαλημένο καλάμι”: ένιωθε, περίπου, σαν ο Μότσαρτ της εποχής του. Πάνω απ όλα, ήταν ένας εκλεκτικός πειραματιστής που μισούσε την πεπατημένη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.