Agatha All Along [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 20.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Κακή

Votes: 2 40.0%

• Total voters
    5
Έχω δει τα τρία πρώτα επεισόδια.
Απορώ πως παίρνουν πράσινο φως τέτοιες μπούρδες
Το ιδιο αναρωτιεμαι κι εγω.
Προσωπικα πηρε πουλο.

Στάλθηκε από το BVL-N49 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω δει τα τρία πρώτα επεισόδια.
Απορώ πως παίρνουν πράσινο φως τέτοιες μπούρδες

Mια χαρα σειρα ηταν για την μυθολογια της Μαρβελ

Δεν ειναι ολες οι σειρες μπαμ και μπουμ . Θα μπορουσε να ειναι πιο σκοτεινη ισως αλλα με την Ντισνευ καπως δυσκολο περισσοτερο θυμιζε ιστορια σε θεματικο παρκο.

Το επιπεδο της παραγωγης παντως ηταν εξαιρετικο και με πολυ ωραιες ιδεες.

Η δε "Θάνατος" ηταν ο κρικος που ελειπε απο την ιστορια του Θανος . Εκει επρεπε να εχει παρουσιαστει και μας την εβγαλαν τωρα ( για την ακριβεια για χαρη της και για τον ερωτα του για αυτην χτυπησε τα δαχτυλα του infinity gauntlet και καταστρεψε το μισο συμπαν οχι για ακτιβιστικους λογους) σε ξεκαρφωτη ιστορια .

Δεν αποκλειω αυτη ακριβως η εμφανιση του χαρακτηρα της να ειναι το σημαδι της επιστροφης του Θανος......ως νεο κακο μετα το secret War.....

Τετοιος κακος δυσκολα να χαθει για παντα.

Δικαιως θα ελεγα θα επιστρεψει καποια στιγμη (αλλωστε και ο ετερος κακος ο Ultron θα επιστρεψει οπως κανει παντα λογω της φυσης του ) και πιο καταλληλη λυση απο το να επαναφερει η ιδια η Θανατος τον Θανος δεν υπαρχει. (εχουν και σχεδον κοινο ονομα στα Ελληνικα αλλωστε :D : Θάν-ατ-ος o_O

Ισως αυτο σκεπτομενοι στο Thanos saga δεν την εμφανισαν και την αφησαν για την επαναφορα του .

Βεβαια υπαρχει ενα τεχνικο θεμα η τυπισσα στην σειρα εδειξε οτι γουσταρει τις γυναικες ( την ιδια την Agatha βασικα) αλλα μπροστα την γοητεια του Θανος :LOL: τωρα αυτα ειναι λεπτομερειες

1731941849209.png

Death Cut Open The Walls Of Reality In Agatha All Along Episode 8​

Death slicing open reality in Agatha All Along episode 8

Ισως η πιο εμφατικη σκηνη τοσο απλη αλλα συναμα και τοσο ομορφη δημιουργικα.