Age for marriage.

Απάντηση: Re: Age for marriage.

Elena K said:
Όχι, λάθος πάλι...
Σύμφωνα με τα δικά μου βιβλία, η γυναίκα πρέπει να είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη από τον άντρα. Τόσο απλό!!!:D
Εξαρτάται τι ηλικία έχει η γυναίκα. Αν εγώ βρω κάποιον τώρα 15 ετών δε λέει, αν όμως είσαι π.χ. 40 ετών, ένας άνδρας 33 ετών είναι ό,τι πρέπει!!!!:D

Νικόλ said:
Εξαρτάται τι ηλικία έχει η γυναίκα. Αν εγώ βρω κάποιον τώρα 15 ετών δε λέει

λέει, λέει! Άμα το παιδί είναι ώριμο... :p

Elena K said:
λέει, λέει! Άμα το παιδί είναι ώριμο... :p
Υπάρχουν ώριμα παιδιά; εδώ άντρες γίνονται μετά από χρόνια και εξακολουθούν να παραμένουν ανώριμοι....

Νικόλ said:
εδώ άντρες γίνονται μετά από χρόνια και εξακολουθούν να παραμένουν ανώριμοι....
Ευτυχώς...;)

Re: Απάντηση: Re: Age for marriage.

Νικόλ said:
Γιατί ευτυχώς;:confused:

Γιατί συνήθως οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά ;) :D
Και πίστεψέ με, δεν είναι ανωριμότητα, μπορεί να φαίνεται σαν ανωριμότητα, αλλά δεν είναι:rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Age for marriage.

Γιάννης Αράπογλου said:
Γιατί συνήθως οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά ;) :D
Και πίστεψέ με, δεν είναι ανωριμότητα, μπορεί να φαίνεται σαν ανωριμότητα, αλλά δεν είναι:rolleyes:
Και τι είναι;

Έχω μία απορία: Αν κάποιος δε θέλει θρησκευτικό γάμο, τι λόγους έχει να επιθυμεί βάφτιση;

Κατά τα άλλα, εγώ συμφωνώ με τους Κινέζους:
Στα 30 μου θέλω μία γυναίκα 30/2=15, 15+7=22.
Στα 34 θα την αφήσω για μία 34/2=17, 17+7=24.
Στα 38 θα την αφήσω για μία 38/2=19, 19+7=26.
και ούτω καθεξής... :D

Re: Απάντηση: Age for marriage.

Eki_65 said:
Elena K said:
QUOTE]

Και αυτό πάλι σχετικό είναι ( δεν παντευόμαστε ντε και καλά για να κάνουμε παιδιά):) :)
Συμφωνώ απολύτως. O γάμος νομίζω ότι πρέπει να σημαίνει άλλα πράγματα όπως «Eσένα αποφάσισα ότι θέλω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

gorgy said:
γ = α/2 + 7 , όπου γ= ηλικία της γυναίκας , α = ηλικία του άντρα

Οι Κινέζοι λένε ότι η ιδανική σχέση είναι όταν η γυναίκα είναι κατά επτά χρόνια μεγαλύτερη απ´τα μισά χρόνια του συζύγου.
Σίγουρα πράγματα........
Kαλό και αυτό. Πάντως σίγουρα θα είναι ώριμες και όχι σαν μερικές μερικές...

pontios said:
Εγώ προσωπικά βρήκα τον άνθρωπο μου, κολλήσαμε αμέσως και μείναμε μαζί σχεδόν αμέσως. Έτσι ο γάμος ήρθε φυσιολογικά και χωρίς πίεση. Και για να μην βγουν οι κακές γλώσες, και plasma έχω στο σαλόνι και ποδόσφαιρο βλέπω και διαρκείας έχω (μόνο γαυρίνα να μην ήταν γαμώτο)
Πολύ ωραίος. Σου εύχομαι τα καλύτερα. (άντε μπορεί και κάποτε να καταφέρεις να την φέρεις στη δική σου ομάδα...;) :D )

Eki_65 said:
Τέλος πάντων οι Ελληνες & περισσότερο οι Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια παρουσίασαν την τάση του να παντερέυονται σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι την περσμένη δεκαετία. Δυστυχώς αυτό έχει μια βάση με τη έννοια της οικονομικής κρίσης που μας μαστίζει την αγορά έχει ουσιαστικό λόγο "αναβολής " του γάμου ένας άλλος λόγος είναι επίσης οι σπουδές και η καταξίωση μέσα από τη εργασία. Οι γυναίκες πια είναι manager σε πολλές εταιρείες και κάπου αυτό επηρεάζει τις ισορροπίες μεταξύ του γάμου - εργασίας.
Kαι γενικότερα πάντως τα μυαλά τείνουν να αλλάξουν. Πχ εγώ δύσκολα έχω βρεί γυναίκες μέχρι και 28 που να είναι σοβαρές και να ξέρουν τί θέλουν. Όσο πιό μεγάλες τόσο καλύτερα λέω εγώ. Eκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει το μυαλό τους...

Re: Απάντηση: Re: Age for marriage.

Elena K said:
Όχι, λάθος πάλι...
Σύμφωνα με τα δικά μου βιβλία, η γυναίκα πρέπει να είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη από τον άντρα. Τόσο απλό!!!:D
Για εμένα πάντως δεν μετράνε τα νούμερα...

Α ρε ΜΗΤΣ μου αρέσει η κατανέμηση και απάντηση ενός ενός των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν. Και μετα αναρωτιόμαστε πως φτάνεις τα 15,000 μυνήματα το χρόνο. Είσαι λαμόγιο τελικά.(με την καλή έννοια έτσι?)

pontios said:
Α ρε ΜΗΤΣ μου αρέσει η κατανέμηση και απάντηση ενός ενός των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν. Και μετα αναρωτιόμαστε πως φτάνεις τα 15,000 μυνήματα το χρόνο. Είσαι λαμόγιο τελικά.(με την καλή έννοια έτσι?)
Mου αρέσει να παίρνω θέση, τί να κάνουμε...;) Άλλωστε ένα-ένα τα βλέπω...

__Εεεε... κακώς. :) Αυτό σε όλα τα forum (άντε ας πω κι ένα σχεδόν να μην πέσω έξω και να μην είμαι απόλυτος), απαγορεύεται. :)

__Πολύ φιλικά, αυτό... ως μέλος προς μέλος. Εσύ ΦΥΣΙΚΑ και κάνεις ότι σε εκφράζει και αν συμφωνούν και οι Mod μ' αυτό, τότε ακόμη περισσότερο. Απλά λέω τη γνώμη μου... Μπορεις να κάνεις το άλλο (αν θέλεις). Να ανοίγεις κάθε απάντηση (μήνυμα που σε ενδιαφέρει να σχολιάσεις), με παράθεση (quote) ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ και μετά να τις κάνεις επικόλληση σε μία απάντηση /μύνημα όλες και να προσθέτεις τα σχόλιά σου για την καθε μία κάτω απο αυτήν.

__Πιο ευανάγνωστο, πιο λειτουργικό, πιο "δίκαιο", πιο γρήγορο, πιο καλό (μιας και μπορεί να σε έχει καλύψει κάποιος άλλος στο μεταξύ, μιας και τα βλέπεις ένα - ένα).

__ :)

Last edited:
Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__Εεεε... κακώς. :) Αυτό σε όλα τα forum (άντε ας πω κι ένα σχεδόν να μην πέσω έξω και να μην είμαι απόλυτος), απαγορεύεται. :)

__Πολύ φιλικά, αυτό... ως μέλος προς μέλος. Εσύ ΦΥΣΙΚΑ και κάνεις ότι σε εκφράζει και αν συμφωνούν και οι Mod μ' αυτό, τότε ακόμη περισσότερο. Απλά λέω τη γνώμη μου... Μπορεις να κάνεις το άλλο (αν θέλεις). Να ανοίγεις κάθε απάντηση (μήνυμα που σε ενδιαφέρει να σχολιάσεις), με παράθεση (quote) ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ και μετά να τις κάνεις επικόλληση σε μία απάντηση /μύνημα όλες και να προσθέτεις τα σχόλιά σου για την καθε μία κάτω απο αυτήν.

__Πιο ευανάγνωστο, πιο λειτουργικό, πιο "δίκαιο", πιο γρήγορο, πιο καλό (μιας και μπορεί να σε έχει καλύψει κάποιος άλλος στο μεταξύ, μιας και τα βλέπεις ένα - ένα).

__ :)

Xαλαρώστε βρε παιδιά. Δεν το κάνω πάντα αυτό απλά το βρίσκω πιό γρήγορο γιατί δεν μπορώ τα πολλά πολλά. Tίμια είναι τα μηνύματά μου.:)