Αγγελε να τα εκατοστήσεις !!

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Πολύχρονος,ευτυχισμένος,με τίτλους και με χαρά στα παιδάκια σου Αγγελέ μας !

Να σαι γερός (όχι γέρος) και να βλέπεις την ζωή κάθε μέρα και πιό όμορφη για σένα και την φαμίλια σου.

Χρόνια Πολλά !:Banane0: :award:

Άγγελε να εκατοστήσεις και πάντα με υγεία

...... άντε και το πρωτάθλημα στην ΠΑΝΑΘΑ.:Banane0:

Χρόνια Πολλά και Καλά και επισήμως.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Μάλλον καλά σούρθαν τά φετινά σου γενέθλια..

Και 1 και 2 και 3 και 4...´παιδιά´.:Banane0::Banane0:Οπου ´παιδιά´.Λούα ,Ντάρκο κ.λ.π.

Ωχ είναι και ο Αλέξης μέσα.:ADFADF1::ADFADF1:

Χρόνια πολλά ρε φίλε
Να, θυμήθηκα και κάτι παλιό…..
attachment.php

Χρόνια πολλάααααααααααααα! Να τα εκατοστήσεις Άγγελε! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τα χρόνια που θα έρθουν να σου φέρουν όλα όσα σου στέρησαν τα προηγούμενα.

Χρόνια πολλά.... με υγεία...
Εύχομαι μια ζωή γεμάτη με το χρώμα της ελπίδας.... (..ξέρεις ποιό είναι αυτό, έ;.. -bye-)

Αγγελε σου εύχομαι ότι επιθυμείς ( ένα ντάμπλ )!!!!:flipout::flipout::flipout:
Φιλαράκι, αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά, μέσα από το Φόρουμ σε έμαθα, σου εύχομαι τα καλύτερα υγεία και ευτυχία και να δείς τα καμάρια σου να προοδεύουν:ernaehrung004:

Σας ευχαριστω ολους!!

Να ειστε καλα και να ειστε ευτυχισμενοι.

Οπως ειπα και αλλου...

"Γερναω μαμα"!!!

Τελικα τα γενεθλια ειναι μια περιεργη μερα. Χαιρεσαι, μελαγχολεις, αναρωτιεσαι... τελικα τα πίνεις και τα βρισκεις - αν εισαι τυχερος- με τον εαυτο σου.
Τελικα, εγω με μενα τα εχω βρει εδω και πολυ καιρο....:ADFADF1:

Να ειστε ολοι καλα φιλαρακια, μακαρι να τα πουμε στην πίττα...

Τελικα τα γενεθλια ειναι μια περιεργη μερα. Χαιρεσαι, μελαγχολεις, αναρωτιεσαι... τελικα τα πίνεις και τα βρισκεις - αν εισαι τυχερος- με τον εαυτο σου.

Γιατί μελαγχολείς βρε Άγγελε???????? Ανακοίνωσε ο Πετράκης την απόκτηση του Λουκά (ένας είναι ο Λουκάς)????????:bigcry::bigcry::bigcry:

Πολύχρονος και πάντα ευτυχισμένος!!!!!!!!!!!-bye--bye-

Σας ευχαριστω ολους!!

Να ειστε καλα και να ειστε ευτυχισμενοι.

Οπως ειπα και αλλου...

"Γερναω μαμα"!!!

Σε καταλαβαίνω βρε Αγγελε.
Και για μένα είναι bad day τα γενέθλια.
Και εγώ ακόμα την παλέυω με τον εαυτό μου., αν και νομίζω οτι αυτό θα μας ακολουθεί διαρκώς.
Απ την άλλη δες το θετικό της κατάστασης.

Είσαι ένας νέος άνθρωπος,με μια καλή δουλειά και μια υπέροχη οικογένεια.Καθόλου άσχημα αν σκεφτείς οτι συνομήλικοί σου ή και μεγαλύτεροι την παλεύουν ακόμα.

Keep Walking.!:ernaehrung004: