Αγγελια μετα απο 70 post?

Status
Not open for further replies.
2.8 Ειδικοί Κανόνες
δ) αγγελίες από μέλη που φαίνεται ότι χρησιμοποιούν το avclub αποκλειστικά και συστηματικά για πωλήσεις θα διαγράφονται και θα υπάρχει περιορισμός πρόσβασης. Συγκεκριμένα ένα μέλος δεν μπορεί να ανοίξει περισσότερες αγγελίες πώλησης από το 5% του συνόλου των μηνυμάτων που έχει στις υπόλοιπες κατηγορίες του φόρουμ. Από αυτό τον κανόνα εξαιρείται η κατηγορία "Χαρίζεται" όπου δεν υπάρχει περιορισμός.

Αυτή ειναι η σημαντικότατη τροποποίηση στον Κανονισμό Λειτουργίας τού Avlcub πού τροποποίησε το προηγούμενο 2.8.δ
Σαφέστατη και που αναδεικνύει τον Βασικό Χαρακτήρα και τούς Σκοπούς τού Club.
Δεν έχω να προσθέσω τιποτα άλλο.

Απάντηση: Re: Αγγελια μετα απο 70 post?

Και τέλος μπράβο σας στο να προσπαθήσετε να απομακρίνεται αυτούς που
εκμεταλλεύονται την στήλη των αγγελιών.
Αλλα εμεις που ειμαστε καινουριοι ή δεν μπορουμε να γράφουμε συνέχεια
και αλαζουμε ενα με δυο μηχανήματα το χρόνο λόγο της τρέλας μας τη
γίνεται?

Τα 70 μηνύματα μπορούν να συμπληρωθούν σε περίπου 2 μήνες συμμετοχής στο φόρουμ ακόμη και με ένα μήνυμα την ημέρα. Δεν είναι κανένας τεράστιος χρόνος αναμονής από τη στιγμή που κάποιος γράφεται στη διαδικτυακή μας κοινότητα για να μείνει και όχι να μας χρησιμοποιήσει για να πουλήσει κάτι. Με τη συμπλήρωση 70 μηνυμάτων εκτός της κατηγορίας των αγγελιών έχεις απευθείας τη δυνατότητα να δημοσιεύσεις 3 αγγελίες που είναι υπέραρκετες για ένα μέλος για μερικούς μήνες. Με μικρή καθημερινή συμμετοχή στο φόρουμ θα δεις ότι το 5% είναι υπέραρκετο για να καλύψεις τις ανάγκες σου σε αγγελίες αν δεν είσαι έμπορος.

Re: Απάντηση: Re: Αγγελια μετα απο 70 post?

αφου ρε παιδια δεν μιλαμε για ενα φορουμ αγγελιων κ πωλησεων οπως λεγεται,ως προς τι η διαφοροποιηση στους"εμπορακους" κ στους "καταστηματαρχες-αντιπροσωπους"??Δηλαδη ο εμπορακος απαγορευεται να βαζει αγγελιες ενω ο "καταστηματαρχης-αντιπροσωπος" ειναι διαφορετικο?

Ναι κυριε Τσουλφα πλεον απαγορευεται.

Αν εχετε πλεονασμα αγαθων στην Χρυση Ευκαιρια.

Εδω ειναι χωρος εξυπηρετησης των μελων πρωτιστως και φυσικα των Επαγγελματιων που φορολογουνται για αυτα.

Επειδή το forum μεγάλωσε, τα μέλη αυξήθηκαν, οι αγγελίες επίσης, και τα προβλήματα με αυτές αναδείχθηκαν. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λυθούν όλα τα προβλήματα, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Υπενθυμίζω όμως, και κυρίως προς όσους διαμαρτύρονται για "αδικίες" ή για υπερβολικά αυστηρούς κανονισμούς στις αγγελίες, οτι είμαστε forum για χομπίστες κι όχι για εμπόρους. Ακολούθως, οι αγγελίες είναι, όπως ειπώθηκε, για να εξυπηρετούνται τα μέλη. Επομένως, θα προτιμούσα έναν αυστηρότατο, εως και "αδικο" για τα νεα μέλη ή τα μέλη με λίγα posts, κανονισμό αγγελιών που εξασφαλίζει ότι δεν έχουμε εκμετάλλευση της κατηγορίας, απο έναν "δημοκρατικό" και "δικαιο" για όλους. Στο κάτω-κάτω, δεν γίνεται πάντα να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

αυτη η "επαγγελματικοτητα" μας εφαγε κυριε Kosh...Κ οποιοι καταλαβαινουν καταλαβαν...

αυτη η "επαγγελματικοτητα" μας εφαγε κυριε Kosh...Κ οποιοι καταλαβαινουν καταλαβαν...
Όταν συμμετέχετε σε μια συζήτηση διαμαρτυρίας για κανονισμούς, είστε υποχρεωμένος να μιλάτε ξεκάθαρα. Και στο κάτω-κατω, δεν καταλαβαίνω γιατι κόπτεσθε τοσο πολύ για κάτι που στο avclub είναι δευτερεύον.

Και εγώ συμφωνώ με όριο για αγγελίες. Μάλιστα αυτό το μήνα έβαλα 2 αγγελίες και απ' τις 5 περίπου απαντήσεις που πήρα με pm οι 4 ήταν από μέλη με 1 post. Νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί τελικά που παρακολουθούν το συγκεκριμένο Φόρουμ μόνο για τις αγγελίες.

Υ.Γ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους διαχειριστές και για να πήραν αυτή την απόφαση πάει να πει πως το έψαξαν πολύ!

Σωτηρη δεν κοπτομαι καθολου,εξαλλου πολυ περισσοτερα χρηματα θα ποιασει το μηχανημα καθενος στον Ηχο η' στο Hitech,παρα εδω.Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η "ανιση" αντιμετωπιση...

Απάντηση: Re: Αγγελια μετα απο 70 post?

Και τέλος μπράβο σας στο να προσπαθήσετε να απομακρίνεται αυτούς που
εκμεταλλεύονται την στήλη των αγγελιών.
Αλλα εμεις που ειμαστε καινουριοι ή δεν μπορουμε να γράφουμε συνέχεια
και αλαζουμε ενα με δυο μηχανήματα το χρόνο λόγο της τρέλας μας τη
γίνεται?

Το AVClub είναι πρωτίστως ένα φόρουμ, νομίζω σωστά ή κάνω λάθος;
Και φόρουμ σημαίνει συμμετοχή, ενημέρωση, ανταλλαγή γνώσης, παράθεση απόψεων, εθελοντική βοήθεια για αντιμετώπιση προβλημάτων.
Εάν είσαι εγγεγραμμένος στο AVClub αλλά δεν συμμετέχεις στα παραπάνω τότε γιατί γράφτηκες;
Εάν έχεις την τρέλα που λες αλλά δεν μοιράζεσαι τη γνώση σου τότε γιατί παραπονιέσαι;
Εάν δεν βρίσκεις το χρόνο να συμμετέχεις πως τον βρίσκεις όταν θέλεις να πουλήσεις και να παραπονεθείς όταν δεν μπορείς τελικά να το κάνεις;

Τέλος πάντων, αν θέλεις μόνο να ξεφορτωθείς αυτά που αλλάζεις μια-δυο φορές το χρόνο υπάρχει και το emarket.
Αν θέλεις να μοιραστείς την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησες από αυτά που αλλάζεις μια-δυο φορές το χρόνο τότε καλωσόρισες στην κοινότητα του AVClub...

@tsoulfa και Aυγερινο...

Ξαναδιαβάστε αυτο που έγραψα στο #25. Δεν ειναι πρώτο μας μέλημα η ίση αντιμετώπιση στις αγγελίες, αλλά η ασφάλεια της κατηγορίας αγγελιών απο τυχόν εκμεταλλευτές. Αυτό έλειπε, να σπάμε το κεφάλι μας μήπως λείψει η "δικαιοσύνη" σε μια κατηγορία που δεν είναι πρωτεύουσας σημασίας για το forum. Ξέρετε πόσο εύκολο ειναι να μπεί το όριο των 400 ή 1000 posts που ειπώθηκε παραπάνω; Ή ακόμα και να κλείσει η κατηγορία... Γι αυτό προτείνω να σταματήσουν τα παράπονα και ν' ασχοληθεί ο καθένας με το χόμπι του που είναι και το θέμα του forum.

Σωτηρη για εμενα ενα φορουμ που σεβεται τον εαυτο του,το να εχει ιση αντιμετωπιση ακομα κ σε μια κατηγορια που ειναι δευτερευουσας σημασιας ειναι ζητουμενο.Το φορουμ ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας που ζουμε.Στην οποια η' υπαρχει ισοτητα κ δικαιοσυνη η' δεν υπαρχει.Δεν υπαρχει δικαιοσυνη σε συγκεκριμενα "πλαισια".Αυτη ειναι η γνωμη η δικη μου

H δικαιοσύνη σε ενα forum είναι ο κανονισμός λειτουργίας του. Γι αυτό και κανείς δεν σε αναγκάζει να συμμετέχεις σε αυτό. Από τη στιγμή που συμμετέχεις τον αποδέχεσαι. Τα υπόλοιπα ειναι φιλολογίες.

Γι'αυτο δεν προκειται ποτε να πανε τα πραγματα μπροστα.Δηλαδη ρε c,Σωτηρη τι ειναι ποιο σημαντικο,ο νομος η' το γραμμα του νομου??Οταν δλδ για καποιους υπαρχουν εξερεσεις σχετικα με τους κανονισμους του φορουμ κ κανουμε οτι δεν βλεπουμε εκει τι εγινε??Αλλα ξεχασα καποιοι απο αυτους ειναι "υψηλα υσταμενα" προσωπα κ δεν υπακουουν σε νομους,γιατι πολυ απλα αυτοι φτιαχνουν τους νομους.Με την διαφορα οτι τους φτιαχνουν για ολους τους αλλους εκτος απο τους εαυτους τους.Εν παση περιπτωση,μου φενεται αρχιζω να γινομαι "επικινδυνος" οποτε για να μην μου κλεισουν το στομα,σταματαω μονος μου

Δεν καταλαβαμε και σας ζητω να εξηγηθητε.

Μισολογα που αφηνουν υπονοιες εδω δεν χωρουν.

Σωτηρη δεν κοπτομαι καθολου,εξαλλου πολυ περισσοτερα χρηματα θα ποιασει το μηχανημα καθενος στον Ηχο η' στο Hitech,παρα εδω.Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η "ανιση" αντιμετωπιση...

Κυριε Τσουλφα βαλτε το στον ηχο να πιασετε πιο πολλα.

Υπενθυμιζω στα μελη που μας διαβαζουν την επαναστατικη σας κινηση οτι εσεις ο ιδιος ειστε τοσο αδικημενος που πριν απο 15 ημερες ειχατε συνολο 810 μηνυματα απο τα οποια τα 600 !!!!!! ηταν σε αγγελιες.

Σας πειραξε η "δικαιοσυνη "???

Αφηστε να μιλησει και κανας αλλος για δικαιοσυνη....

Οταν δλδ για καποιους υπαρχουν εξερεσεις σχετικα με τους κανονισμους του φορουμ κ κανουμε οτι δεν βλεπουμε εκει τι εγινε??Αλλα ξεχασα καποιοι απο αυτους ειναι "υψηλα υσταμενα" προσωπα κ δεν υπακουουν σε νομους,γιατι πολυ απλα αυτοι φτιαχνουν τους νομους.Με την διαφορα οτι τους φτιαχνουν για ολους τους αλλους εκτος απο τους εαυτους τους.Εν παση περιπτωση,μου φενεται αρχιζω να γινομαι "επικινδυνος" οποτε για να μην μου κλεισουν το στομα,σταματαω μονος μου

Πολλοι σηκωσαν την σημαια της Επαναστασης μεσω μισολογων αλλα οταν ηρθε η ωρα να εξηγησουν απλα καταντησαν γελοιοι και κρυμενοι πισω απο σκορπιες κατηγοριες .

Δεν θα ηθελα να ειστε ενας απο αυτους για αυτο πειτε ακριβως τι εννοειτε.

Last edited:
δεν εχω κανεναν λογο να απολογιθω σε κανεναν κ ιδιως σε εσας κυριε Kosh,ουτε πατερας μου ειστε ουτε τιποτα.Οτι θελεται κανετε,μπαναρετε με,κλειστε μου το λογαριασμο,σε ενα κοσμο μερικης δικαιοσυνης οπως ειπατε κ εσεις δεν θα ψαξω να βρω το δικιο μου.Οσον αφορα τα ποστ μου σχετικα με τις αγγελιες,μακαρι να λεγατε το ιδιο την εποχη που ηταν το καλο avforum...Αλλα ετσι ειναι εγω οταν θελω να ακουσω κατι το αγοραζω κ αν δεν μου αρεσει το πουλαω.Η' ακομα κ να ξερω εκ των προτερων οτι δεν εχω την δυνατοτητα να το κρατησω,αν το βρω σε καλη τιμη,θα το παρω ακομα κ αν ξερω οτι σε 1-2 μηνες θα αναγκαστω να το δωσω.Γιατι αυτο που θα εχω κερδισει ειναι η εμπειρια,να το ακουσω κ να το συγκρινω.Οσον αφορα τις διευκρινησεις κυριε Kosh το τηλεφωνο μου ειναι ανοιχτο να με παρετε να συζητησουμε οτι θελεται.

δεν εχω κανεναν λογο να απολογιθω σε κανεναν κ ιδιως σε εσας κυριε Kosh,ουτε πατερας μου ειστε ουτε τιποτα.Οτι θελεται κανετε,μπαναρετε με,κλειστε μου το λογαριασμο,σε ενα κοσμο μερικης δικαιοσυνης οπως ειπατε κ εσεις δεν θα ψαξω να βρω το δικιο μου.Οσον αφορα τα ποστ μου σχετικα με τις αγγελιες,μακαρι να λεγατε το ιδιο την εποχη που ηταν το καλο avforum...Αλλα ετσι ειναι εγω οταν θελω να ακουσω κατι το αγοραζω κ αν δεν μου αρεσει το πουλαω.Η' ακομα κ να ξερω εκ των προτερων οτι δεν εχω την δυνατοτητα να το κρατησω,αν το βρω σε καλη τιμη,θα το παρω ακομα κ αν ξερω οτι σε 1-2 μηνες θα αναγκαστω να το δωσω.Γιατι αυτο που θα εχω κερδισει ειναι η εμπειρια,να το ακουσω κ να το συγκρινω.Οσον αφορα τις διευκρινησεις κυριε Kosh το τηλεφωνο μου ειναι ανοιχτο να με παρετε να συζητησουμε οτι θελεται.

Δεν με ενδιαφερει καμια κρυφη συζητηση.

Αν εχετε κατι να πειτε να το πειτε εδω και τωρα και χωρις μισολογα για νατο μαθουν ολοι.

Αλλιως κατατασσεστε στους κοινους συκοφαντες.

καταταξτε με οπου θελετε.Οπως σας ειπα,σε εναν "κοσμο,ανισο" οπως ελεχθει κ πριν εγω δεν θα ψαξω να βρω το δικιο μου.

Ε ας πούμε,ότι έπεσες θύμα της κοινωνικής ανισότητας.-bye-

Δεν μας χρειάζονται τέτοια "μέλη",που απλά είναι εδώ για να πουλούν χωρίς τα άλλα μέλη να ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με "μικροεμποράκους".

Απο τα 800 τα 600 μηνύματα είναι αγγελίες κι είσαι μικροεμποράκος;Για μετρήστε πόσες έχουν οι επαγγελματίες:flipout:

Last edited:
εγω βαζω αγγελια αυτα που εχω,δεν χρειαζομαι κ μπορει καποιος αλλοσ να χρειαζεται.Καποιοι αλλοι που "κατασκευαζουν" αποψεις κ "βαζουν-πειθουν" ανθρωπους να αγοραζουν μηχανηματα που μετα δεν ειναι ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα επρεπε να ντρεπονται.Εκεινη την ωρα,με την ντροπη της "αγνοιας" μπροστα στους "γκουρου" πως θα μπορουσαν να αμφισβητησουν το μηχανημα η το οτιδηποτε?Αλλα για τι ντροπη μιλαω??Λοιπον κυριοι εχεται το λογο της τιμης μου.Κ το υπογραφω,αυτη την στιγμη,αν ξανασυμβει εχεται αδεια απο εμενα να κλεισεται τον λογαριασμο μου.Δεν προκειτε να ξαναβαλω αγγελια εδωμεσα.Με κουρασαν καποια πραγματα κ δεν θα καθησω να πολυασχοληθω κι ολας,χαλαω την ψυχολογια μου.

Status
Not open for further replies.