Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Υπάρχουν τόσα θέματα σε άλλες κατηγορίες για να γράψεις για τον ήχο και την κατασκευή του SL. Είναι ανάγκη να το κάνεις εδώ και να σπάσεις το θέμα;
είπα off topic , τι φωνάζεις ? εαν δεν σου αρέσει σβήστα !!

Re: Απάντηση: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Εχω πουλήσει έναν anthem στον Παναγιώτη και τον ξέρω προσωπικά μπορώ λοιπών να σας διαβεβαιώσω ότι είναι ιδιώτης και οτι πουλάει και αγοράζει είναι για προσωπική του χρήση.

Εσυ διαβεβαιωνε οτι θες, εμενα δεν μου τα ειπε ακριβως ετσι......Χοντρα, χοντρα μου ειπε οτι αγοραζει και για να πουλησει......

Η εμπειρια σου μαζι του δεν λεει τιποτα.

Πάλι χίμαιρες ψάχνουμε;

Απλα προσπαθουμε με αφετηρια την ανεντιμη σταση του μελους Tsoulfas ως προς αλλο μελος στην αγγελια ( εκτος αν δεν σε ενδιαφερει ουτε αυτο ) , να εξακριβωσουμε την ακριβη φυση του μελους.

ΤΟ γιατι διαβασε το στο ποστ #16.

Θεωρείς πως είναι ο μόνος δηλαδή; Είχα ανοίξει ένα thread σχετικό, λέγοντας πως παρατηρώ κόσμο που εγγράφετε και το μόνο που κάνει είναι να βάζει αγγελίες. Υπάρχουν usernames που μόνο αγγελίες βάζουν. Και σε τέτοια παραδείγματα αναφερόμουν...

το θυμαμαι doros.

θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει σιγα σιγα ο κανονισμος αυτος και οι αγγελιες να περιοριζονται Η σε επαγγελματιες στην αντιστοιχη κατηγορια Η σε χομπιστες.......και μονο.

Να σου πω ενα πολυ απλο παραδειγμα (ειμαι και λιγο καχυποπτος). Αν δεν με γνωριζε ο argi και επεφτε στην παγιδα και του ελεγε να τον παει πισω, και ο αλλος του ζηταγε ξανα διευθυνση, αυτοματα καποιος αγνωστος και με αγνωστες διαθεσεις γνωριζε μια οικια με ενα ακριβο και διαφημησμενο συστημα (δεν λεω οτι αυτος ηταν ο σκοπος του αλλα ειναι μια πιθανοτητα). Και θα βρισκομουν πιθανα με μια κατηγορια στην πλατη.

Ενω τωρα δηλαδη δεν μπορω εγω να χτυπησω μια αγγελια του Αrgi και να μαθω τη διευθυνση και τα στοιχεια του ?

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του...σορρυ :nounder:

Εσυ διαβεβαιωνε οτι θες, εμενα δεν μου τα ειπε ακριβως ετσι......Χοντρα, χοντρα μου ειπε οτι αγοραζει και για να πουλησει......

Η εμπειρια σου μαζι του δεν λεει τιποτα.

Ποια προσωπικη χρηση ...μην κοροιδευμαστε..και στο κατω κατω κακο ειναι να κανεις αυτο το πραγμα ?

Απλα προσπαθουμε με αφετηρια την ανεντιμη σταση του μελους Tsoulfas ως προς αλλο μελος στην αγγελια ( εκτος αν δεν σε ενδιαφερει ουτε αυτο ) , να εξακριβωσουμε την ακριβη φυση του μελους.

ΤΟ γιατι διαβασε το στο ποστ #16.

Ανεντιμη θα ελεγα οτι ειναι χοντρη εκφραση (εκτος αν εννοεις να κραταμε το λογο μας και αλλα τετοια γραφικα...αυτα δεν ισχυουν οταν προκειται για μπαγιοκο )...αδιαφορη θα ηταν πιο σωστο (και παντα για τη συγκεκριμενη περιπτωση )...
Τι να εξακριβωσετε ρε ΝΑΘ ? Και ας πουμε οτι ο ανθρωπος κανει αυτη τη δουλεια..αγοραζει και τα ξαναπουλαει....SO ??

το θυμαμαι doros.

θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει σιγα σιγα ο κανονισμος αυτος και οι αγγελιες να περιοριζονται Η σε επαγγελματιες στην αντιστοιχη κατηγορια Η σε χομπιστες.......και μονο.

Και πως θα το εξακριβωσεις ποιος ειναι ποιος ?

Αυτό γιά τίς χίμαιρες δέν τόπιασα....
Και προσωπικά δέν μίλησα γιά συνολική απαξίωση οποιουδήποτε..
Μίλησα γιά τήν προσωπική μου απόσυρση εμπιστοσύνης λόγω τής δικής μου εμπειρίας..
Καί εν πάσει περιπτώσει δέν κατανοώ τούς αυτόκλητους υπερασπιστές ,ειδικά μάλιστα όταν ο περί ού ο λόγος,δέν ´κάνει τόν κόπο´νά εμφανιστεί..
Καί η αξιοπιστία διαμορφώνεται από τήν προσωπική εμπειρία καί συναλλαγή καί μόνον .Δεν γίνεται δικαστήριο μέ μαρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας...
Απ´εκεί καί πέρα δέν είναι δικό μου θέμα τό πώς εφαρμόζονται ή όχι οι κανονισμοί όταν ένας πού πουλά ξεχνά ή ´ξεχνά´νά ενημερώσει τήν αγγελία του γιά την έκβαση τής προσφοράς..
Κατανοητόν???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Ενω τωρα δηλαδη δεν μπορω εγω να χτυπησω μια αγγελια του Αrgi και να μαθω τη διευθυνση και τα στοιχεια του ?

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του...σορρυ :nounder:

Αφου δεν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου μπορείς να μου εξηγήσεις τουλάχιστον (για να καταλάβω και εγώ γιατί ίσως να είμαι και λίγο αργος) γιατί ένας άγνωστος με απόρρητο νούμερο χρησιμοποιεί άλλου στοιχεία και θέλει να επιστρέψει κάτι ανύπαρκτο στο πωλητή? Το όλο σκεπτικό μπορείς να μου το εξηγήσεις και να μου πεις που αποσκοπούσε ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Αφου δεν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου μπορείς να μου εξηγήσεις τουλάχιστον (για να καταλάβω και εγώ γιατί ίσως να είμαι και λίγο αργος) γιατί ένας άγνωστος με απόρρητο νούμερο χρησιμοποιεί άλλου στοιχεία και θέλει να επιστρέψει κάτι ανύπαρκτο στο πωλητή? Το όλο σκεπτικό μπορείς να μου το εξηγήσεις και να μου πεις που αποσκοπούσε ?

Καπου μπερδευτηκες...οταν ειπα το σκεπτικο του δεν εννουσα αυτο που εγραψες εσυ αλλα το σκεπτικο αυτουνου που εκανε το τηλεφωνημα...επειδη και εγω ειμαι αργος δωσε εσυ την εξηγηση...γιατι εγω αδυνατω...

Αντε ενταξει θα σε βοηθησω....αν η συναλλαγη ηταν απο αποσταση ...τοτε ισως αυτος που εκανε το τηλεφωνημα πονταρε στην απροσεξια του αλλου και στη σιγουρια οτι μιλαει μαζι σου...

Του λεει λοιπον ..θα στον επιστρεψω...με αντικαταβολη οπως μου το εστειλες..η με το ταχυδρομειο η με το κτελ..η δεν ξερω εγω τι αλλο..και εσυ θα μου στειλεις τα λεφτα (με αντικαταβολη η σε λογαριασμο..ειδικα λογαριασμο που δεν θα καταλαβει ο αλλος αν εισαι το ιδιο προσωπο..ειδικα αν την πρωτη φορα δεν εγινε η συναλλαγη με αυτο τον τροπο )...βαζει ο ΑRGI τα λεφτα...η παιρνει το πακετο με αντικαταβολη....ΚΑΙ Ω ΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ @@ΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ...

Ναι ειναι ενα τραβηγμενο ελλεινα σεναριο..που προυποθετει να εχει γινει η συναλλαγη απο μακρια..μεσω pm και οχι τηλεφωνηματων..και πονταρει στην απερισκεψια του αλλου..και στην καλη θεληση του αλλου..να δεχτει αυτο που λες χωρις πολλες πολλες ερωτησεις..

Εγω αλλη εξηγηση δεν εχω..

Last edited:
Και πριν απαντησεις σου λεω οτι ειναι μια υποθεση με τεραστια κενα...αλλα οχι τοσο παραξενη οσο νομιζεις..

Θελεις αλλο παραδειγμα ? Εχεις βαλει μια αγγελια και σου εχουν στειλει pm 5- 6 ατομα...μηνυματα λιτα..του στυλ γεια σου φιλε ποσο το πουλας..

Φτιαχω ενα λογαριασμο εγω MR__ REMPELOS (με καποιο τροπο που να το δεχτει το συστημα..πχ δυο παυλες κατω..) βαζω το ιδιο avatar με σενα (δεν ειναι και απαραιτητο )...και απανταω στα πμ

Ναι το πουλαω σε εξευτελιστικη τιμη..ταδε..επειδη ομως ειναι βαρυ κλπ..και την εχω ξαναπατησει..θα προτιμουσα να μου στειλεις τα ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...

Απροσεκτος ο αλλος..τα βαζει....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!

Ανεντιμη θα ελεγα οτι ειναι χοντρη εκφραση (εκτος αν εννοεις να κραταμε το λογο μας και αλλα τετοια γραφικα...αυτα δεν ισχυουν οταν προκειται για μπαγιοκο )...αδιαφορη θα ηταν πιο σωστο (και παντα για τη συγκεκριμενη περιπτωση )...
Τι να εξακριβωσετε ρε ΝΑΘ ? Και ας πουμε οτι ο ανθρωπος κανει αυτη τη δουλεια..αγοραζει και τα ξαναπουλαει....SO ??

Για μενα ειναι ανεντιμο να ποσταρεις την ιδια αγγελια οπου μπορεις και σε περνει και να παιζεις διαφορα παιχνιδια αναλογα το ενδιαφερον......του αγοραστη.

Ο καθενας τα λαμβανει διαφορετικα.
Η ουσια ειναι η ιδια.

Οσο για το αν το μελος χρησιμοποιει την πλατφορμα για να βγαλει παραδακι.......εμενα καπως μου καθεται που ειμαι πιο ρομαντικος.

Καί εν πάσει περιπτώσει δέν κατανοώ τούς αυτόκλητους υπερασπιστές ,ειδικά μάλιστα όταν ο περί ού ο λόγος,δέν ´κάνει τόν κόπο´νά εμφανιστεί..

O περι ου ο λογος θεωρησε οτι μαλλον οτι ξεκαθαρισε τη θεση του στελνοντας σε μενα (μιας και εγω τον κατεδειξα) την εξηγηση του σε πριβε μυνημα.
Ελπιζω να εκανε το ιδιο και ως προς την διαχειρηση.

Αναμενω.

Και πριν απαντησεις σου λεω οτι ειναι μια υποθεση με τεραστια κενα...αλλα οχι τοσο παραξενη οσο νομιζεις..

Θελεις αλλο παραδειγμα ? Εχεις βαλει μια αγγελια και σου εχουν στειλει pm 5- 6 ατομα...μηνυματα λιτα..του στυλ γεια σου φιλε ποσο το πουλας..

Φτιαχω ενα λογαριασμο εγω MR__ REMPELOS (με καποιο τροπο που να το δεχτει το συστημα..πχ δυο παυλες κατω..) βαζω το ιδιο avatar με σενα (δεν ειναι και απαραιτητο )...και απανταω στα πμ

Ναι το πουλαω σε εξευτελιστικη τιμη..ταδε..επειδη ομως ειναι βαρυ κλπ..και την εχω ξαναπατησει..θα προτιμουσα να μου στειλεις τα ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...

Απροσεκτος ο αλλος..τα βαζει....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!

Δεν εχεις καθολου αδικο.Αυτο δειχνει ποσο διατρητο ειναι το συστημα σε διαφορους μπαγασηδες.
Στο χερι μας ειναι βρεθει ενας τροπος να εκλειψουν.( αν μας ενδιαφερει κατι τετοιο σε βαθος χρονου φυσικα )

Λόγω ότι το μέλος tsoufas panagiotis δεν ενημέρωσε την αγγελία του σχετικά με την πώληση του προϊόντος όπως ορίζουν οι κανονισμοί και δεν έχει προβεί σε καμιά επεξήγηση του θέματος σε κανέναν από τους διαχειριστές οπως του ζητήθηκε του απαγορεύετε η εισοδος στην κατηγορια των αγγελιων για το επόμενο 2μηνο.

Παρακαλώ πολύ η συζήτηση να τελειώσει εδώ.

Ρε παιδιά είναι απίθανο κάποιος να έχει προβλήματα και να μην μπαίνει στο forum για καιρό;
Δεν υπερασπίζω κανέναν απλά προσπαθώ να μην είμαι μονόπλευρος.
Εγω κάποια στιγμή που έμπλεξα με την υγεία μου έκανα 1 χρόνο να μπω.
Αν είχα βάλει μια αγγελία τότε και δεν έμπαινα να απαντήσω θα με διαγράφατε;

Το θεμα εχει κλεισει φιλε Κωστα. Αν το συγκεκριμενο μελος απειχε απο το φορουμ για οποιοδηποτε λογο φυσικα και θα ειμασταν ανεκτικοι. Απο την στιγμη ομως που μπαινει καθημερινα ....

Το θεμα θα παρακαλουσα και εγω να μην συνεχισθει.

Ρε παιδιά είναι απίθανο κάποιος να έχει προβλήματα και να μην μπαίνει στο forum για καιρό;
Δεν υπερασπίζω κανέναν απλά προσπαθώ να μην είμαι μονόπλευρος.
Εγω κάποια στιγμή που έμπλεξα με την υγεία μου έκανα 1 χρόνο να μπω.
Αν είχα βάλει μια αγγελία τότε και δεν έμπαινα να απαντήσω θα με διαγράφατε;

Πιθανόν, και μετά από τις εξηγήσεις να σε επαναφέραμε.

Η δική μου άποψη είναι ότι όταν πουλάς κάτι είσαι γενικά σε εγρήγορση. Το ίδιο και όταν αγοράζεις.
Δεν νομίζω ότι κάποιος τρέχει να βάλει και να προωθήσει μιά αγγελία και μιά μέρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παθαίνει κάτι που τον κρατάει μακριά.

Το θέμα έληξε.

Status
Not open for further replies.