αγγελιες ερωτηση

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Παιδια δεν ξερω αν υπαρχει και εγω δεν το εχω προσεξει....αλλα αν δεν υπαρχει γινεται να βαλουμε ενα σηματακι διπλα στον τιτλο μιας αγγελιας ( σαν αυτα τα hot thread , new post...τα φακελακια) που να δειχνει οτι σε μια αγγελια το προιον εχει πουληθει ? Οι περισσοτεροι πωλητες ετσι και αλλιως το αναγραφουν...σε αλλους θα μπορουσε να σταλει ενα μηνυμα να το επιβεβαιωσουν...για να μην διαβαζεις ολα τα ποστ σε μια αγγελια...και κυριως σε παλιοτερες....

Θα μπορουσε ομως να κλειδωνει το θεμα, ωστε να μπορουν να καταλαβουν και οι υπολοιποι οτι το θεμα εχει ληξει...τι λετε?

Καλή ιδέα είναι αν δίνει αυτή τη δυνατότητα το VBulletin, στο συγκεκριμένο forum αυτός που θεωρείται κάτοχος του thread να έχει τη δυνατότητα να το κλειδώνει κιόλλας...
Αν πάλι δεν το έχει και οι διαχειριστές θέλουν να το κάνουν, είμαι πρόθυμος να λερώσω τα χεράκια μου... ;)

Re: Απάντηση: αγγελιες ερωτηση

:idea: Ή καλυτερα να αναλαμβανει ο πωλητης να γραψει ενα ακομη post οτι επωληθη το προιον.

bros o πωλητης μπορει να το εχει γραψει αλλα μερικες φορες τα ποστ συνεχιζονται...ειδικα αν εχει προηγηθει κουβεντα τι αναβαθμιση θα ακολουθηθει..και η κουβεντα συνεχιζεται..σπανια αλλα συμβαινει....το κλειδωμα ειναι η καλυτερη και ευκολοτερη λυση τελικα

:idea: Ή καλυτερα να αναλαμβανει ο πωλητης να γραψει ενα ακομη post οτι επωληθη το προιον.

Σωστα! Θεωρω αναγκαιο το να ενημερωνει ο πωλητης την αγγελεια του και μετα τα κλειδωνεται το θεμα!
Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση.

Σωστα! Θεωρω αναγκαιο το να ενημερωνει ο πωλητης την αγγελεια του και μετα τα κλειδωνεται το θεμα!
Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση.
Σίγουρα , για να μην ασχολούμαστε άνευ λογου!

μπορει καλλιστα να μεταφερεται σε μια αλλη υποκατηγορια πχ αρχειο πωλησεων.

+ 1

Σε διάφορα site που είμαι μέλος υπάρχει κατηγορία Αρχείο Αγγελιών
όπου μπαίνουν όσες αγγελίες έχουν κλείσει τον κύκλο τους.