Αγγελίες... η συνέχεια

Απο την μερια μου ειχε κλεισει το θεμα οπως θα θυμαστε αλλα απαντω σημερα γιατι απο τα γραφομενα αντιλαμβανεται κανεις οτι σβηστηκαν τα μηνυματα μου γιατι εκανα spaming

Ολο Κλείνει και όλο μένει ανοικτό.
Στείλτε πιμι στην Διαχείριση αμα εχετε απορίες.

Καθε βράδυ ο ιδιος νταλκάς ,σαν πολύ πάει.

η προσωπικη μου αποψη που τυγχανει να την εχω διασταβρωσει και με αποψεις αλλων περι της αντιμετωπισης απο mod που ειναι υπευθυνοι για το av lounge ειναι κακιστη.οφειλω να ευχαριστησω το avclub που μας δινει την δινατοτητα της επικοινωνιας,ανταλλαγης αποψεων κλπ αλλα οι mod που εχουν μπει σε αυτη την κατηγορια δεν μου κανουν κυριως σαν ανθρωποι

Νά με συγχωρείς,αλλά ο Διαχειριστής λειτουργεί σαν Ρόλος..
Το να κρίνεται το ποιόν ως ανθρωπου, οιουδήποτε διαχειριστή απο έναν Ρόλο που αναλαμβάνει ανιδιοτελώς σε εναν Μη-Κερδοσκοπικό Διδικτυακό Χώρο ,είναι προσβλητικό.

Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

η προσωπικη μου αποψη που τυγχανει να την εχω διασταβρωσει και με αποψεις αλλων περι της αντιμετωπισης απο mod που ειναι υπευθυνοι για το av lounge ειναι κακιστη.οφειλω να ευχαριστησω το avclub που μας δινει την δινατοτητα της επικοινωνιας,ανταλλαγης αποψεων κλπ αλλα οι mod που εχουν μπει σε αυτη την κατηγορια δεν μου κανουν κυριως σαν ανθρωποι

Mάλλον δεν αντιλαμβάνεστε οτι οι διαχειριστές της εκάστοτε κατηγορίας δεν σκοπεύουν να αρέσουν στα μέλη, αλλα να προάγουν το αντικείμενο της κατηγορίας και να κρατούν ισορροπίες. Το δευτερο δεν πάντα ευχάριστο για όλους. Τι να κάνουμε...

Την επόμενη φορά θα στους στείλουμε να τους περάσεις από συνέντευξη.
Αν σου κάνουν θα τους προσλάβουμε.

Τέτοιες συμπεριφορές αρμόζουν στους συντονιστές των κατηγοριών.
Δεν μου κάνει ο άνθρωπος.

:worshippy:

Last edited:
το μελος druuna εχει δυο παρατηρησεις στην τριτη ban και ως καθ εξης

Ολο Κλείνει και όλο μένει ανοικτό.
Στείλτε πιμι στην Διαχείριση αμα εχετε απορίες.

Καθε βράδυ ο ιδιος νταλκάς ,σαν πολύ πάει.

Σταμάτα εσύ, ξέρουμε γιατί σ'αρέσει τόσο ο νέος κανονισμός... Με τα ποστ που έχεις από αύριο το πρωί αν θες μπορείς ν'ανοίξεις super market.... :flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ζητουνταιι μελη με πολλα μυνηματα και λιγες αγγελιες για καριερα στις πωλησεις

δινονται
bonus, ποσοστα ,δυνατοτητα εργασιας απο το σπιτι, τυχον γνωριμοι με Διαχειριστη αγγελιων θα προτιμηθουν

δινονται
bonus, ποσοστα ,δυνατοτητα εργασιας απο το σπιτι, τυχον γνωριμοι με Διαχειριστη αγγελιων θα προτιμηθουν

Ξέχασες τα χάπια μου........:flipout::flipout:

Πάντως χρειάζεται και πιστοποιητικό ποδοσφαιρικών φρονημάτων........:Banane0:

ε, για να μην χαλιέσαι, να γράφεις σε άλλα φόρα-bye-

Re: Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

Κώστα, έγραψες:SFGSFGSF:

Είναι παράδοση εδώ να ενισχύεται η αντίληψη μετά από εξάμηνα κι οχτάμηνα πως ''γράφω'' συνεχώς, αλλά..:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Σταμάτα εσύ, ξέρουμε γιατί σ'αρέσει τόσο ο νέος κανονισμός... Με τα ποστ που έχεις από αύριο το πρωί αν θες μπορείς ν'ανοίξεις super market.... :flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Με βάζεις σέ σκέψεις.:eating::eating::flipout::flipout:
Η Αλήθεια ειναι πώς μιά φορά ´έμπλεξα´αλλά έφαγα χοντρό και θρασύ ´στήσιμο´απο κάποιον απο τούς ´διαμαρτυρόμενους´-ονόματα δέν λέμε-
Βεβαια η Δ.Ο.είχε αντιδράσει άμεσα.

Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

δινονται

ΠΑΡΩΝ !!!!!:firstprize:

Υ.Γ. Το βιογραφικό μου στη διάθεση του Διαχειριστού.:Banane0:

Εγώ αντιθέτως δεν ψήθηκα ποτέ μου για κανένα σκαμπώ. Ακόμα και με το ζόρι να με κάτσουν, την άλλη μέρα θα λιάζομαι αλλού και το καρεκλάκι θα βρίσκεται στα ΧΥΤΑ Μαρκοπούλου... Κουβέντα καμιά και το κεφάλι ήσυχο.

Last edited:

Δε χρειάζεσαι εσύ βιογραφικό βρε...
Μόνο μια ερώτηση.

Απετάξομεν τη Βίσση???:Banane0::Banane0::Banane0: