Aγγελίες - Round 2

Eιχα γράψει και παλαιότερα μια άποψη μου για τη υπεραναλυτική κατηγοριοποίση των αγγελιών που εμποδίζει τροπον τινα την "βολτα" στις αγγελίες, να χαζεψει δηλαδη κανεις τι παιζει..

Ωστόσο, αφού δεν εισακούσθηκα, επανέρχομαι με μια λιγότερο ριζοσπαστική προταση!

Παρατηρώ ότι στην κατηγορία "Ζήτηση" δεν μπαίνει πολύς κόσμος, καθώς γι'αυτόν που δεν ζητεί, δεν υπάρχει ενδιαφέρον να ψάξει. Αφορμή γι'αυτό στάθηκε η επιθυμία μου να ποστάρω thread για ζήτηση BluRay τανιών, και είδα ότι υπάρχουν ήδη 2 τέτοια active θέματα όπου οι φίλοι δεν πήραν απάντηση, τη στιγμή που στην Προσφορά υπήρχε αντίστροφο θέμα.

Πιστεύω λοιπόν ότι αυτή η υπεραναλυτική κατηγοριοποίηση των αγγελιών μάλλον δεν ευνοεί όσους θέλουν κάτι και θάβεται η αγγελία τους σε μια καρτέλα ελάχιστα επισκέψιμη.

Αντίθετα, αν στην κατηγορία "διαφορα ειδη" που καθημερινα επισκέπτομαι, έβλεπα κάποιον να ζητάει πχ ενα δισκάκι που έχω ξεχάσει ότι έχω, θα βγαίναμε κι οι 2 κερδισμένοι. Ενω σε καμια αλλη περιπτωση δε θα εμπαινα στη διαδικασια να μπω στην κατηγορια ΖΗΤΗΣΗ, να δω αν τυχον καποιος θελει κατι που (εχω ξεχασει ότι) εχω.

Θα πρότεινα να μείνουν οι κατηγορίες των προιόντων ως έχουν, αλλά να συγχωνευτεί η προσφορά με τη ζήτηση.

Last edited:
Επειδή στά "διάφορα είδη" μπαίνουν μέχρι και αυτοκίνητα (δεν έχω αντίρρηση - το club δεν είναι απλά forum ή μικρές αγγελίες), είναι σημαντικό να φαίνεται με μια ματιά τι παίζει και τι όχι.
(έχω βάλει σχετικό post στην ίδια κατηγορία)

Βασικά συμφωνό οτι είναι πάρα πολλές κατηγορίες στις αγγελίες, πράγμα που παραπέμπει το site σε μικρό παζάρι!

Ο ογκος των αγγελιών δεν ειναι τόσο μεγάλος που να δικαιολογεί τόσες κατηγορίες.

Δεύτερο πρόβλημα, στα "Nεα Posts" δεν φαίνεται ξεκάθαρα τι ειναι αγγελία και τί οχι, με αποτέλεσμα να βλέπεις Ενισχυτες: NAD xxxx νομίζοντας οτι θα βρείς κάτι σχετικά με τον ενισχυτη και να σου βγαίνει αγγελία.

Eγω παλι θεωρω αυτη την κατηγοριοποιηση παρα πολυ λειτουργικη και αποτελεσματικη.

Παιδιά αυτός που ψάχνει π.χ για τηλεόραση γιατί να δει μαζί και ενισχυτές, επεξεργαστές, καλώδια και λοιπά ?

Μην ξεχνάτε ότι όταν ξεκινήσαμε ήταν όλες μαζί και μας ζητήθηκε και τις κατηγοριοποιήσαμε για να κάνουμε την αναζήτηση του ενδιαφερόμενου ποιο αποτελεσματική.