Αγγελίες

McZab

Supreme Member
3 July 2006
4,843
Belleville
Μια πρόταση που αφορά στις αγγελίες που ανεβαίνουν είναι να αναφέρονται υποχρεωτικά και εξαρχής οι τιμές των προς πώληση αντικειμένων για δύο λόγους:
1-Με μια ματιά μπορώ να γνωρίζω αν με ενδιαφέρει(συμφέρει) ή όχι η αγγελία χωρίς να βασανίζω με πμ τον πωλητή.

2-Δηλώνω κακεντρεχής εξαρχής και σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει λόγος για κάποιον να μην ανακοινώνει δημοσίως την τιμή παρά μόνο γιατί ανακοινώνει στον καθένα διαφορετική ανάλογα με τον πώς θα τον "κόψει".

Θα μου πείτε, ελεύθερη αγορά έχουμε και τους όρους της αγοραπωλησίας δεν μπορείς να τους ορίσεις. Μιας και όμως στο παρελθόν έχει γίνει αντικείμενο κριτικής η διάθεση εκμετάλευσης από ορισμένους "επαγγελματίες" πωλητές (καλώς κατά τη γνώμη μου), ίσως να πρέπει να γίνει και τώρα.

Μπορει καποιος που πιστευει οτι τον ενδιαφερει ενα προιον που πωλειται να ρωταει τον πωλητη δημοσια για την τιμη του προιοντος αν δεν αναγραφεται στην αγγελια. Δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι πωλητες να την ανακοινωνουν. Δεν χρειαζεται πιστευω να μπει κανονας. Μια ερωτηση στους λιγους που δεν γραφουν τιμη αρκει πιστευω.

Μιχάλης Κορ. said:
Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα αν γίνεται οι αγγελίες να αποκτήσουν πάλι κατηγορίες, ηχεία, ενισχυτές, τηλ, πηγές, κτλ

Ναι να υπάρξουν απλα να προσέξουμε στην ονοματολογία των κατηγοριών (αν γίνεται) για να μην συγχέονται με τις κατηγορίες των παρουσιάσεων όπως γίνοταν με την προηγούμενη πλατφόρμα στο avforum.

πχ

ΥΑΜΑΧΑ RX -595 ----- Ενισχυτές

τι είναι αυτο review/γενική ερώτηση/πρόβλημα ή Αγγελία?