Αγγελική Νικολούλη Help

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Ψάχνοντας να βρώ τα τελευταία μου μηνύματα αργά χτές στο βράδυ στην ´αναζήτηση μηνυμάτων´δεν βρήκα τίποτα.
Τα κατάπιε το σκοτάδι έτσι ξαφνικά.Οπως,πιθανότατα και τών άλλων συμφορουμιτών,που είχαν γράψει στα αντίστoιχα threads.Kαι πάνε και τα Threads...........
Οποιος είδε-είδε.
Σάν τίς φωτογραφίες ηγετών σε παλιά καθεστώτα,που εξαφανίζονταν σε μιά νύχτα.
Δέν έχει σημασία η ουσία τών Threads(δεν μπορεί νάχει γνώμη κάποιος),αλλά η εξαφάνιση πουρνό-πουρνό.
Mπορεί πάντως και νάναι ιδέα μου και να μήν έγραψα ποστάκια,ούτε άλλως τε οι άλλοι ξενύχτες-συνομιλητές.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι,σίγουρα ιδέα μου θάταν.Ομολογώ τελικά.
Δέν υπήρχαν ούτε ξενύχτες-συνομιλητές ούτε posts και ούτε threads τελικά .
Η αυγή ........τα σβήνει όλα........

:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:

Δείκτης ή αντίχειρας γιατρέ μου ????

Εσείς φταίτε που ξυπνήσατε τον διαχειριστή με τις κουμπουριές
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Εγώ διάβασα κάτι αλλά σήμερα δεν υπήρχε...ήταν βέβαια κ 2.30 το βράδυ, μετά την κούπα που σήκωσε ο βάζελος, οπότε μπορεί κ να κάνω λάθος...

Γιατρέ επιβεβαιώνω οτι πόσταρες..., διάβασα και εγώ τα χθεσινοβραδινά thread.

Αν τα βρει η συμπολίτισσα μου η Νικολούλη στείλε pm, αλλιώς θα περιμένω την παρασκευή στο Alter το 'φως στα thread':flipout::flipout::flipout:

Κάτι πήρε το μάτι μου κι εμένα.
Προφανώς οι διαχειριστές έκριναν πως τα thread αυτά δεν είχαν να προσφέρουν κάτι στο AVClub και στα μέλη του.
Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ.
Όποιος θέλει drama και κουτσομπολιά μπορεί να δει κανένα μεσημεριανό μαγκαζίνο κοινωνικού σχολιασμού (sic).

Τι σκ@τ@ έγινε ρε παιδιά και δεν πήρα χαμπάρι?

Την τρέλα μου μέσα, μια νύχτα είπα κι εγώ να λείπω και έχασα "θέμα" μου φαίνεται!

Εγώ πάλι, πως βρέθηκα σήμερα το πρωί με γάζες στο κεφάλι και πατερίτσα ? Κάποιος μου είπε ότι παραμιλούσα γιά ναρκοπέδια και ελεύθερους σκοπευτές...
Ρε μπας και πέρασε χτες βράδυ κανένας κομήτης κοντά από την Γή και βρεθήκαμε στη ουρά του ??

Εχασες Πετράν, έχασες !!! Δεν λείπουν ρε φίλε τέτοιες ώρες... Βέβαια, δεν μπορώ να πώ περισσότερα... Η δεοντολογία βλέπεις (sic)... Μόνο οι διαχειριστές αν θέλουν να κάνουν κανένα σχόλιο...

Last edited:
Bios ζεις?

Προς στιγμή νόμιζα ότι σε έφαγε ο ελεύθερος σκοπευτής
που έψαχνες στο δέντρο :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

…ρε Νίκο πάλι παίζεις με τη βάση :BDBDG54: :grinning-smiley-043

Με την βαση του φορουμ δεν "παιζει" ΚΑΝΕΙΣ. Γιωργο επειδη με κατι τετοιες φρασεις οσο και για πλακα να ειναι με πιανουν πολυ περιεργες αντιδρασεις σε παρακαλω θα προτιμουσα να μην υπαρχουν

Bios ακομα εχω την αισθηση του χεριου σου στην παλαμη μου οταν περναγαμε χερακι χερακι..........το ναρκοπεδιο.......

Σουρλα darling δεν ειχες παραισθησεις αγαπη μου........μαζι περναμε τρυπακια......

Καλα εκανε το twilight Zone και τα χλαπακιασε ηταν σε αλλη διασταση.....κατα τη ταπεινη μου γνωμη

Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Με την βαση του φορουμ δεν "παιζει" ΚΑΝΕΙΣ. Γιωργο επειδη με κατι τετοιες φρασεις οσο και για πλακα να ειναι με πιανουν πολυ περιεργες αντιδρασεις σε παρακαλω θα προτιμουσα να μην υπαρχουν

Νίκο, Συγγνώμη, στο πνεύμα της πλακάς του thread ειπώθηκε…να συμπεράνω από αυτά που λες ότι δεν μιλάμε για κάποιο τεχνικό θέμα αλλά για διαγραφή κάποιου θέματος ? Εάν Ναι, sorry για το comment…

Εφόσον το θέμα δεν είναι τεχνικό δικαίως ο Νίκος τοποθετήθηκε, καλό είναι να τοποθετεί και η Διαχειριστική Ομάδα της Εκτός αν μιλάμε για διαγραφή κάποιου thread… παρεμπιπτόντως όσοι το διάβασαν δεν μας λένε και εμάς να μάθουμε τι ήταν το τόσο Εκτός Θέματος που έπρεπε να διαγράφει…

Φιλικά
Γιώργος Νικολουδης

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Νίκο, Συγγνώμη, στο πνεύμα της πλακάς του thread ειπώθηκε…να συμπεράνω από αυτά που λες ότι δεν μιλάμε για κάποιο τεχνικό θέμα αλλά για διαγραφή κάποιου θέματος ? Εάν Ναι, sorry για το comment…

Εφόσον το θέμα δεν είναι τεχνικό δικαίως ο Νίκος τοποθετήθηκε, καλό είναι να τοποθετεί και η Διαχειριστική Ομάδα της Εκτός αν μιλάμε για διαγραφή κάποιου thread… παρεμπιπτόντως όσοι το διάβασαν δεν μας λένε και εμάς να μάθουμε τι ήταν το τόσο Εκτός Θέματος που έπρεπε να διαγράφει…

Φιλικά
Γιώργος Νικολουδης

-bye-

+1
Άντε να δούμε θα μας ενημερώσεις κανείς?:rolleyes::ears:
Εγώ πάντως, από το όλο θέμα, μόνο ένα όνομα πρόλαβα να δω...;)

Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν...(είχα γράψει κι εγώ αλλά μάλλον διαγράφηκαν και τα 2 θεματάκια)
Λοιπόν ακούω προσφορές :D