Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί θα τρελλαθούμε κιόλας...
Δηλαδή θα παρασημοφορήσουμε κιόλας τέτοιες συμπεριφορές ?
Μήπως χάνουμε την επαφή με την λογική ?
Πριν από 24 ώρες κατηγορούσαμε την συμπεριφορά του Πυργαρούση και λέγαμε ότι η διαχείρηση τον καλύπτει σβήνοντας τα μηνύματά του και μη επιπλήτοντάς τον, και τώρα λέμε ότι τελικά η διαχείρηση καλύπτει αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση και ζητάμε την αποκατάσταση των μυνημάτων και επευφημούμε τον επιτιθέμενο ?
Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν από τουε 3 εμπλεκόμενους, αλλά έτυχε να έχω διαβάσει κάποια ποστς του Κόγια... Μέχρι εκεί όμως.
Τωρα αν κάπου εκτός Avclub έγινε κάτι μεταξύ κάποιων, δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω... Αυτό που με ενοχλεί είναι τέτοιες επιθέσεις σαν τις 2 που - κακώς - διαγράφηκαν... Και βέβαια μην μου πει κανεις "πήγαινε στο Avsite και δες τι προηγήθηκε" γιατί πρώτον δεν είμαι υποχρεωμένος και δεύτερον αυτος που ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει εκει επι τόπου - αν ένοιωθε υποχρεωμένος να δώσει μιά απάντηση - είναι ο θιγμένος... Την λογική μπαίνω στο site, διαβάζω τα μηνύματα αλλά δεν καταδέχομαι να γράψω, την βρίσκω αστεία... Η μπαίνεις full ή δεν μπαίνεις καθόλου... Δηλαδή ακούς ότι σε κοροιδεύουν στο σπίτι του εχθρού σου, κι επειδή δεν καταδέχεσαι να μπείς και να τα κάνεις λίμπα εκεί, μπαίνεις στο σπίτι του φίλου σου και κάνεις αυτό λαμπόγυαλο από τον θυμό σου ?
Βέβαια, ο μόνος τρόπος να κατανοήσω - αλλά όχι να δικαιολογήσω - μια αντίδραση σαν τις 2 περί ων ο λόγος, είναι άν μετα την επίθεση, ακολουθούσε μιά άμεση και επί τούτου εξήγηση από τον ίδιο τον παρεκτραπέντα, που να εξηγούσε το παρασκήνιο και τον βρασμό ψυχής που δεν αμφιβάλω πως ένοιωθε... Αλλά όταν σε αδικούν στην Ρώμη, πάς στην Ρώμη να τα ξεκαθαρίσεις, όχι στην Αθήνα...