Αγγελική Νικολούλη Help

Λοιπον παιδια καταλαβα τι εγινε.Ρε συ Βασιλη τι σου ηρθε και σενα στο προφιλ σου, να βαλεις περιοχη:βορεια
προαστεια ,χαθηκε ο κοσμος να γραψεις βορεια Ελλαδα?με τα βορεια προαστεια τους μπερδευεις και μετα ζητας τα ρεστα,δεν βλεπεις τι τραβαω εγω που γραφω περιοχη:ΑΘΗΝΑ και μαλιστα με κεφαλαια γραμματα?

:flipout: :flipout:

Συγνωμη, δεν θα το ξανακανω.....

Εγώ πάντως το κατάλαβα το μάθημά μου.Την επόμενη φορά που κάποιος ,χωρίς την άδειά μου,βγάλει προσωπικά μου δεδομένα ,ακόμα και το ίδιο μου το σπίτι χωρίς να μέ ρωτήσει και με ειρωνεύεται κιόλας για τούς καναπέδες μου και τίς καρέκλες μου και όλα αυτά τα κάνει σε άλλο μαγαζί όπου εγώ δεν λαμβάνω κάν γνώση, θα βγώ και θα τον ευχαριστήσω δημοσίως για την τιμή που μού έκανε να ασχοληθεί μαζί μου με τόσο φιλικό τρόπο και θα τού ζητήσω και συγνώμη γιατί δεν τούστειλα και φωτογραφία με τον καμπινέ τού σπιτιού μου.-bye- -bye- -bye-

Σπύρο, αν είχες βάλει από μόνος σου την φωτογραφία στο internet, σε δημόσια θέα, θα είχες απαιτήσεις από οποιονδήποτε να μην την σχολιάσει ή να την δημοσιεύσει? (δεν υπερασπίζομαι κανέναν απλά ρωτάω, επειδή κάποτε είχα ανεβάσει αρκετές φώτο απ το ηχοσύστημά μου και είχα ακούσει πολλά σχόλια)

Για ΑΝΟΙΞΤΕ τα χαρτια σας μερικοι διαχειριστες γιατι θα σας "βοηθησω" να τα ανοιξετε εγω.
Που το παιζετε παρθενες και στις κατ ιδιαν συζητησεις και με μενα και με αλλα μελη εχετε κατηγορησει ευθεως και με πολυ χειροτερο τροπο,τους ανθρωπους που αναφερθηκα και ειδικα εχθες σε τηλεφωνικες συζητησεις μεταξυ μας μετα το "πανηγυρι" με εκφρασεις του στυλ "ψυχασθενης"και "κομπλεξικο κολοπαιδο".
Για πειτε μου περα απο το υφος των γραφωμενων μου ,ποσοι απο τους διαχειριστες θεωρησαν οτι ειχα δικιο και ποσοι αδικο στην "ιδιαιτερη" σελιδα των διαχειριστων?
Αν απευθυνομασταν κυριοι στο Προεδρο της Δημοκρατιας τοτε θα σεβομασταν το συνταγμα του κρατους και θα φιλτραραμε αναλογα τα γραφωμενα μας.
Το θεωρω τουλαχιστον κωμικο να ασπαζεστε οι περισοτεροι αυτα που εγραψα και να διαγραφετε ενα μηνυμα με την κουτη δικαιλογια του στυλ "προσωπικη επιθεση".
Με τον τροπο αυτο δεν προκειται να λειτουργησει το κλαμπ με δημοκρατικες διαδικασιες αλλα, με ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.
Ξεκολειστε απο τις κλικες που οι ιδιοι δημιουργησατε και εφαρμοζοντας πρακτικες "οποιος ατυχως βρεθει εξω απο την κλικα ειναι το μαυρο προβατο",και αντιμετοπειστε το κλαμπ σαν μια μεγαλη κλικα που ολοι χωρουν μεσα γιατι ,πολυ φοβαμαι οτι το παιχνιδι το εχετε σιγουρα χαμενο.
Αν τωρα θελετε ντε και καλα να εκφραζομαστε "ευπρεπως" μια κατηγορια "AV CLUB ΚATHXHTIKO" δεν θα εβλαπτε,και ειλικρινα σας υποσχομαι οταν προκειται να γραψω εκει μεσα θα φοραω το Σμοκιν μου.

Και μην σκεφτειτε να σβησετε το παραπανω μηνυμα μου γιατι θα το πω στον προσωπικο μου ψυχιατρο το κυριο ΣΟΥΡΛΑ

Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Και μην σκεφτειτε να σβησετε το παραπανω μηνυμα μου γιατι θα το πω στον προσωπικο μου ψυχιατρο το κυριο ΣΟΥΡΛΑ

τωρα ταπιασες τα λεφτα σου.......

ποτε εξεταζει αυτο το παιδι δεν ξερω......βαζω στοιχημα οτι την ωρα που ο αλλος τα χωνει στον καναπε ο Σπυρος κανει refresh στους τετρομαγμενους να δει αν τολμησε να αντιμιλησει κανεις.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

ποτε εξεταζει αυτο το παιδι δεν ξερω......βαζω στοιχημα οτι την ωρα που ο αλλος τα χωνει στον καναπε ο Σπυρος κανει refresh στους τετρομαγμενους να δει αν τολμησε να αντιμιλησει κανεις.......

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

με ψόφησες άτιμε !!!!:flipout: :flipout:

Σπύρο, αν είχες βάλει από μόνος σου την φωτογραφία στο internet, σε δημόσια θέα, θα είχες απαιτήσεις από οποιονδήποτε να μην την σχολιάσει ή να την δημοσιεύσει? (δεν υπερασπίζομαι κανέναν απλά ρωτάω, επειδή κάποτε είχα ανεβάσει αρκετές φώτο απ το ηχοσύστημά μου και είχα ακούσει πολλά σχόλια)

Δημήτρη εάν είχες βάλει με την θέλησή σου την φωτογραφία τού σπιτιού σου ή του συστήματός σου κάπου στο διαδίκτυο,προφανώς δεν θάταν κάπου γενικά,αλλά σε συγκεκριμένο θέμα δικό σου και σε κάποιο πλαίσιο(φορουμ,blog,κ.λ.π.)
Προσωπικά θεωρώ οτι είναι πνευματική σου ιδιοκτησία..
Τώρα εάν εγώ ,που δεν σε ξέρω,αλλά ξέρω κάποιους γνωστούς σου και έχω ακούσει 5 πράγματα για σένα την έπαιρνα και την χλεύαζα σε άλλο χώρο,θα ετίθετο τουλάχιστον θέμα ήθους(εγώ να χλευάζω την ιδιοκτησία σου και έμμεσα και εσένα εν αγνοία σου).
Eάν την έβαζες εδώ μέσα και ζητούσες την γνώμη τών μελών αλλάζει το πράγμα.
Υ.Γ
Εάν δεν σε ήξερα καθόλου ούτε εξ´ακοής τι λόγο θάχα να κυκλοφορήσω την φωτογραφία σου σε άλλους χώρους??

Για δές βρέ σύ τί ώρες γράφω posts εδώ μέσα.Ολη την άλλη μέρα εξετάζω.Και ντεν έκω p.c. στην ντουλειά καρντιά μου.
Υ.Γ
Σε βλέπω λιγουλάκι κίτρινο τώρα τελευταία.:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Για δές βρέ σύ τί ώρες γράφω posts εδώ μέσα.Ολη την άλλη μέρα εξετάζω.Και ντεν έκω p.c. στην ντουλειά καρντιά μου.
Υ.Γ
Σε βλέπω λιγουλάκι κίτρινο τώρα τελευταία.:flipout: :flipout:

Γιατί, εδω μέσα τί κάνεις; :flipout: :flipout:

...
Aλλως τε υπάρχουν μελη που συμμετέχουν σε όποιο φόρουμ επιθυμούν είτε ως απλά μέλη εδώ και διαχειριστές αλλού είτε ως απλά μέλη και εδώ και αλλού.
Οι περισσότεροι τηρούν τούς κανόνες καλής γειτονίας και φυσικά δεν υπάρχει κανένα θέμα.

...
Δεν καταλαβαίνω για πιό λόγο ο georgpyr θα έπρεπε να πάει απο εκεί για να διαμαρτυρηθεί,απο την στιγμή που δεν το επιθυμεί και θεωρεί οτι θέλει να συμμετέχει μόνον στο Avclub.Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για μένα αλλά και για άλλα μέλη τού Avclub.

Μπραβο στον Γιωργο Πυργαρουση!
Εισαι ενας απο τους ελαχιστους εδω μεσα,που εχεις τα αρχ.... να τα λες χυμα.
Αυτα που ολοι οι υπολοιποι-διαχειριστες και μελη-συζητουν κατ ιδιαν,αλλα ποτε
δημοσια...

Ξαναβαλτε πισω τα μυνηματα του Πυργα ...ΤΩΡΑ!
Σεβαστειτε την ιστορια αυτου του φορουμ και του AV-FORUM.

Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί θα τρελλαθούμε κιόλας...
Δηλαδή θα παρασημοφορήσουμε κιόλας τέτοιες συμπεριφορές ?
Μήπως χάνουμε την επαφή με την λογική ?

Πριν από 24 ώρες κατηγορούσαμε την συμπεριφορά του Πυργαρούση και λέγαμε ότι η διαχείρηση τον καλύπτει σβήνοντας τα μηνύματά του και μη επιπλήτοντάς τον, και τώρα λέμε ότι τελικά η διαχείρηση καλύπτει αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση και ζητάμε την αποκατάσταση των μυνημάτων και επευφημούμε τον επιτιθέμενο ?
Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν από τουε 3 εμπλεκόμενους, αλλά έτυχε να έχω διαβάσει κάποια ποστς του Κόγια... Μέχρι εκεί όμως.
Τωρα αν κάπου εκτός Avclub έγινε κάτι μεταξύ κάποιων, δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω... Αυτό που με ενοχλεί είναι τέτοιες επιθέσεις σαν τις 2 που - κακώς - διαγράφηκαν... Και βέβαια μην μου πει κανεις "πήγαινε στο Avsite και δες τι προηγήθηκε" γιατί πρώτον δεν είμαι υποχρεωμένος και δεύτερον αυτος που ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει εκει επι τόπου - αν ένοιωθε υποχρεωμένος να δώσει μιά απάντηση - είναι ο θιγμένος... Την λογική μπαίνω στο site, διαβάζω τα μηνύματα αλλά δεν καταδέχομαι να γράψω, την βρίσκω αστεία... Η μπαίνεις full ή δεν μπαίνεις καθόλου... Δηλαδή ακούς ότι σε κοροιδεύουν στο σπίτι του εχθρού σου, κι επειδή δεν καταδέχεσαι να μπείς και να τα κάνεις λίμπα εκεί, μπαίνεις στο σπίτι του φίλου σου και κάνεις αυτό λαμπόγυαλο από τον θυμό σου ?
Βέβαια, ο μόνος τρόπος να κατανοήσω - αλλά όχι να δικαιολογήσω - μια αντίδραση σαν τις 2 περί ων ο λόγος, είναι άν μετα την επίθεση, ακολουθούσε μιά άμεση και επί τούτου εξήγηση από τον ίδιο τον παρεκτραπέντα, που να εξηγούσε το παρασκήνιο και τον βρασμό ψυχής που δεν αμφιβάλω πως ένοιωθε... Αλλά όταν σε αδικούν στην Ρώμη, πάς στην Ρώμη να τα ξεκαθαρίσεις, όχι στην Αθήνα...

Για ΑΝΟΙΞΤΕ τα χαρτια σας μερικοι διαχειριστες γιατι θα σας "βοηθησω" να τα ανοιξετε εγω.
Που το παιζετε παρθενες και στις κατ ιδιαν συζητησεις και με μενα και με αλλα μελη εχετε κατηγορησει ευθεως και με πολυ χειροτερο τροπο,τους ανθρωπους που αναφερθηκα και ειδικα εχθες σε τηλεφωνικες συζητησεις μεταξυ μας μετα το "πανηγυρι" με εκφρασεις του στυλ "ψυχασθενης"και "κομπλεξικο κολοπαιδο".
Για πειτε μου περα απο το υφος των γραφωμενων μου ,ποσοι απο τους διαχειριστες θεωρησαν οτι ειχα δικιο και ποσοι αδικο στην "ιδιαιτερη" σελιδα των διαχειριστων?
Αν απευθυνομασταν κυριοι στο Προεδρο της Δημοκρατιας τοτε θα σεβομασταν το συνταγμα του κρατους και θα φιλτραραμε αναλογα τα γραφωμενα μας.
Το θεωρω τουλαχιστον κωμικο να ασπαζεστε οι περισοτεροι αυτα που εγραψα και να διαγραφετε ενα μηνυμα με την κουτη δικαιλογια του στυλ "προσωπικη επιθεση".
Με τον τροπο αυτο δεν προκειται να λειτουργησει το κλαμπ με δημοκρατικες διαδικασιες αλλα, με ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.
Ξεκολειστε απο τις κλικες που οι ιδιοι δημιουργησατε και εφαρμοζοντας πρακτικες "οποιος ατυχως βρεθει εξω απο την κλικα ειναι το μαυρο προβατο",και αντιμετοπειστε το κλαμπ σαν μια μεγαλη κλικα που ολοι χωρουν μεσα γιατι ,πολυ φοβαμαι οτι το παιχνιδι το εχετε σιγουρα χαμενο.
Αν τωρα θελετε ντε και καλα να εκφραζομαστε "ευπρεπως" μια κατηγορια "AV CLUB ΚATHXHTIKO" δεν θα εβλαπτε,και ειλικρινα σας υποσχομαι οταν προκειται να γραψω εκει μεσα θα φοραω το Σμοκιν μου.

Γράφεις με πολύ άσχημο τρόπο για μια ομάδα που δεν ξέρεις τους περισσότερους. Το ύφος σου δεν σε τιμά καθόλου, μιας και έχει ίχνη τσαμπουκαλή του 50. Όσο δίκιο και να έχεις δεν είναι τρόπος αυτός να αναφέρεσαι σε εμένα. Δεν με ξέρεις.

Οι συμπεριφορές αυτές δεν γίνονται ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ αποδεκτές σε ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ που ξέρω, και ξέρω πολλά. Οι δημοκρατίες έχουν και νόμους, νομοθέτες και μηχανισμούς ελέγχου και τήρησής τους. Δεν έχουν μόνο αντιπολιτεύσεις και διαδηλώσεις εκτός ορίων. Και αυτό για να διαφυλάξουν την ηρεμία, τάξη και ασφάλεια των υπολοίπων......

ΥΓ: Να πώ εδώ, οτι δεν γνωρίζω ακόμα γιατί έγινε ότι έγινε. Εαν και ήμουν online στο κόλπο, δεν κατάλαβα που είναι η φωτό, πώς σε πείραξε, γιατί κτλ. Δεν το έψαξα, αλλιώς θα το μάθαινα.

Φυσικά, μιλώ για τον εαυτό μου και μόνο, όχι για την διαχ. ομάδα. Αντανακλαστικό λόγω ενόχλησης.

-bye-

Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί θα τρελλαθούμε κιόλας...
Δηλαδή θα παρασημοφορήσουμε κιόλας τέτοιες συμπεριφορές ?
Μήπως χάνουμε την επαφή με την λογική ?

Πριν από 24 ώρες κατηγορούσαμε την συμπεριφορά του Πυργαρούση και λέγαμε ότι η διαχείρηση τον καλύπτει σβήνοντας τα μηνύματά του και μη επιπλήτοντάς τον, και τώρα λέμε ότι τελικά η διαχείρηση καλύπτει αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση και ζητάμε την αποκατάσταση των μυνημάτων και επευφημούμε τον επιτιθέμενο ?
Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν από τουε 3 εμπλεκόμενους, αλλά έτυχε να έχω διαβάσει κάποια ποστς του Κόγια... Μέχρι εκεί όμως.
Τωρα αν κάπου εκτός Avclub έγινε κάτι μεταξύ κάποιων, δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω... Αυτό που με ενοχλεί είναι τέτοιες επιθέσεις σαν τις 2 που - κακώς - διαγράφηκαν... Και βέβαια μην μου πει κανεις "πήγαινε στο Avsite και δες τι προηγήθηκε" γιατί πρώτον δεν είμαι υποχρεωμένος και δεύτερον αυτος που ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει εκει επι τόπου - αν ένοιωθε υποχρεωμένος να δώσει μιά απάντηση - είναι ο θιγμένος... Την λογική μπαίνω στο site, διαβάζω τα μηνύματα αλλά δεν καταδέχομαι να γράψω, την βρίσκω αστεία... Η μπαίνεις full ή δεν μπαίνεις καθόλου... Δηλαδή ακούς ότι σε κοροιδεύουν στο σπίτι του εχθρού σου, κι επειδή δεν καταδέχεσαι να μπείς και να τα κάνεις λίμπα εκεί, μπαίνεις στο σπίτι του φίλου σου και κάνεις αυτό λαμπόγυαλο από τον θυμό σου ?
Βέβαια, ο μόνος τρόπος να κατανοήσω - αλλά όχι να δικαιολογήσω - μια αντίδραση σαν τις 2 περί ων ο λόγος, είναι άν μετα την επίθεση, ακολουθούσε μιά άμεση και επί τούτου εξήγηση από τον ίδιο τον παρεκτραπέντα, που να εξηγούσε το παρασκήνιο και τον βρασμό ψυχής που δεν αμφιβάλω πως ένοιωθε... Αλλά όταν σε αδικούν στην Ρώμη, πάς στην Ρώμη να τα ξεκαθαρίσεις, όχι στην Αθήνα...

Και εάν αυτός που σού επιτίθεται απ´εκεί είναι μέλος και εδώ τι κάνεις??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

BIOS,διαβασε λιγο πιο προσεκτικα το post No 84.Εξηγει αρκετα καλα.

George το (ξανα)διάβασα και δεν μου λέει τίποτα για προχτες το βράδυ... Εχει να κάνει περισσότερο με την σχέση του με την "από εδώ" διαχείρηση

Και εάν αυτός που σού επιτίθεται απ´εκεί είναι μέλος και εδώ τι κάνεις??

Μα αν σε εκθέτει κάποιος σε 20 άτομα "εκεί' η προσπάθειά σου θα είναι να αποκατασταθείς ή να τον ξεμπροστιάσεις στα 20 άτομα "εκεί"... Οχι "εδώ" που δεν ξέρει κανείς τίποτα...
Αν όμως θέλεις να τον εκθέσεις "εδώ", μαζί με την επίθεσή σου, εξήγησε και το που οφείλεται αυτή, έτσι ωστε ξέρουν και οι υπόλοιποι για τι πράγμα μιλάς και γιατί είσαι θυμωμένος... Αλλοιώς στείλε του ένα PM...
Προσπαθώ να το δω σαν αντικειμενικός παρατηρητής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Αν όμως θέλεις να τον εκθέσεις "εδώ", μαζί με την επίθεσή σου, εξήγησε και το που οφείλεται αυτή, έτσι ωστε ξέρουν και οι υπόλοιποι για τι πράγμα μιλάς και γιατί είσαι θυμωμένος... Αλλοιώς στείλε του ένα PM...
Προσπαθώ να το δω σαν αντικειμενικός παρατηρητής.

Σε αυτό συμφωνώ απολύτως.Οταν τόκανα παλιότερα πάντως σχετικά με το μουσικό φόρουμ εξηγώντας επακριβώς το τί είχε συμβεί και για ποιόν λόγο το ανοίγω το θέμα στο μουσικό τμήμα τού Avclub,βρέθηκα σχεδόν κατηγορούμενος.
Εξ ´ού και τα περί ´ιδιότυπης ασυλίας´που αναφέρω στο πόστ μου όπου αναφέρω την προσωπική μου γνώμη .Και όλα αυτά αφορούν στο ένα απο τα δύο threads.Για το άλλο σέβομαι οποιονδήποτε τρόπο επιλέγει κανείς να εκφράσει την οδύνη του ,ακόμα και εάν διαφωνώ αισθητικά,αλλά δεν μού πέφτει λόγος.Το θεωρώ αυστηρά προσωπικό θέμα.