Αγγελική Νικολούλη Help

ρε συ Σπυρο 3 και 52 τι κανεις εδω μεσα? εδω ειναι 9 το βραδυ και νυσταξα

Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι οι διευκρινίσεις μου δεν σας κάλυψαν. Να συμπληρώσω λοιπόν ότι:

1. Δεν μπαίνω στο avsite και δεν γνωρίζω τι συμβαίνει εκεί.
2. Στην κατηγορία που διαχειρίζομαι, είδα κάποια μηνύματα, των οποίων το ύφος έκρινα πως δεν συμβαδίζει με τους κανονισμούς μας, και τα διέγραψα. Τα περισσότερα μέλη, μάλιστα, συμφώνησαν ότι τα μηνύματα αυτά έπρεπε να διαγραφούν. Μιλάω στο πρώτο ενικό, διότι οι συνδιαχειριστές μου δεν ήταν διαθέσιμοι τη δεδομένη στιγμή.
3. Δεν νομίζω στις διαχειριστικές μας υποχρεώσεις να περιλαμβάνεται το να κρίνουμε το αληθές των μυνημάτων του συντάκτη και τα δικαιώματά του σχετικά με γεγονότα που δεν έλαβαν χώρα στην κατηγορία αυτή. Αν κάποιος θέλει να διαμαρτυηθεί εδώ για πράγματα που έγιναν αλλού, εμείς το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε ως διαχειριστές είναι να εξασφαλίσουμε ότι γίνεται με κόσμιο τρόπο.

Αν διαφωνείτε με τις παραπάνω αντιλήψεις μου, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας.

Ωχ, ξεκίνησε στο hi-end lol ετοιμαστήτε γιά ολονυχτία...

Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

τωρα ταπιασες τα λεφτα σου.......

ποτε εξεταζει αυτο το παιδι δεν ξερω......βαζω στοιχημα οτι την ωρα που ο αλλος τα χωνει στον καναπε ο Σπυρος κανει refresh στους τετρομαγμενους να δει αν τολμησε να αντιμιλησει κανεις.......

...κακίες:twoguns:

Καλημέρα.
Μιλάω σε φίλους και πρέπει να σας μεταφέρω την αίσθηση μου.
Θεωρώ αδιανόητα και απίστευτα αυτά που έχουν γραφεί.
Κυρίως γιατί όλα αυτά δεν έχουν κανένα νόημα. Απολύτως κανένα.
Η επανάληψη έχει κουράσει.
Έχετε καταλάβει με τι ασχολείστε;
Moνοτονία.
Λυπηθείτε μας.
Αν κάποιος θεωρεί ότι η διαχειριστική ομάδα είναι αδύναμη έχει κάνει τραγικό λάθος. Το ότι οι ανοχές μας είναι μεγάλες αυτό δεν είναι αδυναμία κύριοι.
Εγώ θα έλεγα το αντίθετο.
Τα ίδια ξεκινάτε πάλι και μόνο κακό μπορείτε να κάνετε.
Σε προηγούμενη συζήτηση για τα όρια , τα μηνύματα ,τις διαγραφές αυτό που έμεινε σαν αποτέλεσμα ήταν να μπουν κάποιοι σαφέστεροι ίσως κανόνες και με κάποιο τρόπο να ''σφίξουν'' τα πράγματα.
Εγώ έχω την προσωπική μου άποψη αλλά το αποτέλεσμα μετράει.
Έγινε τίποτα ; Kαταφέρατε κάτι σημαντικό και δεν το πήρα χαμπάρι;

To πιο δυσάρεστο από όλα είναι, πως από κάποια τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν δίπλα μας , σε φίλους μας, κάποιοι δεν γίνονται σοφότεροι, δεν έχουν την αντιληπτικοτητα να πάρουν μηνύματα σύμπραξης, αλληλεγγύης, αγάπης. Όλα εδώ μένουν.
Μία από τα ίδια.
Κρίμα.

Υ.Γ. Παρόλο που έχω εξαιρετική διάθεση δηλώνω αφόρητη βαρεμάρα με όλα τα παραπάνω. Το κακό είναι ότι αυτό αφορά και πρόσωπα.

Υ.Γ2 Κάπου γράφτηκε πως κάτι λείπει από τη διαχειριστική ομάδα. δεν σχολιάζω γιατί θα πρέπει να με διαγράψω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Κανονίστε κανεναν καφέ για το άλλο Σ-Κ(οχι αυτό)και θα σε ´δώ ´απο κοντά.

Οσμίζομαι καθαρή ψυχανάλυση του Κυριάκου, που θα ξεκινήσει από την αποτυχία της Μanchester United.

Δυο σχόλια: Πιστεύω ότι υπάρχει νόημα (και πολύ μάλιστα)
Και το άλλο: Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι η κάποιος θεωρεί ότι η διαχειριστική ομάδα είναι αδύναμη?

Εγώ πάλι το θεωρώ αντρίκιο και τίμιο (άσχετα με το αν έχει δίκαιο ή άδικο)

δεν έχει τίποτα τίμιο ούτε αντρίκιο, το να αποπατείς σε κοινή θέα. το στιλ και η γλωσσα που χρησιμοποιεί ο συντάκτης είναι επιεικώς απαράδεκτα.
όσοι έχουν φίλο τους τον εν λόγω να τον χαίρονται. οι υπόλοιποι όμως δεν χρωστούμε τίποτα.

γιατί βλέπεις την μια όψη του νομίσματος?

γιατί, φίλε Δημήτρη, κανένας από εμάς δεν μίλησε ποτέ έτσι. ούτε στις χειρότερές μας. το επίπεδο εδώ, πρώτοι και καλύτεροι, οφείλουμε να το περιφρουρήσουμε εμείς.

δεν έχει τίποτα τίμιο ούτε αντρίκιο, το να αποπατείς σε κοινή θέα. το στιλ και η γλωσσα που χρησιμοποιεί ο συντάκτης είναι επιεικώς απαράδεκτα.
όσοι έχουν φίλο τους τον εν λόγω να τον χαίρονται. οι υπόλοιποι όμως δεν χρωστούμε τίποτα.

Κώστα, σεβαστή η άποψή σου. Τον χαιρόμαστε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Τον χαιρόμαστε.

Yes, we do.

Το ξέρω παίδες, αλλίμονο:rolleyes: . Απλά, αναρωτιέμαι αν το ξέρει -και αν το συμμερίζεται;) - και η διαχειριστική ομάδα του avclub. Τη δική τους απάντηση περιμένω -bye-

Last edited:
Xωρίς καμιά δόση είρωνιας

Να μην ξεχάσω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε ορισμένα μέλη (χωρίς καμιά δόση είρωνιας). για τους χαρακτηρισμούς τους ως μαλάκα και κρυψο παρθένα.

Να είναι κάλα.

Last edited:

Μιλαμε, η Νικολουλη θα πρεπει να φταρνιζεται 3 μερες τωρα. Και αντε να της εξηγησεις οτι δεν ειναι η γυρη...:flipout: :flipout:

Βασίλη δεν φταίει η γύρη.......................... το βαμβάκι από τις Λεύκες φταίει !!!:flipout: :flipout:

Κώστα, σεβαστή η άποψή σου. Τον χαιρόμαστε.

δεν ήξερα οτι είναι τιμή να εχεις φίλο έναν ανθρωπο που μονο χολη και ειρωνια σταζει εδω μεσα και οπου εχει καταφερθει με τους χειροτερους χαρακτηρισμους για μελη του και διαχειριστές του που εχει προσβαλλει ουκ ολιγες φορες προσωπα που δεν γνωριζει, πατωντας ενίοτε και σε "φανταστικές" φιλίες με την καλη την εννοια παντα ειναι ενα κακομαθημενο καλοπαιδο του κερατα

αν με τα γραφομενα μου στεναχωρησα καποιους ζητω προκαταβολικα συγνωμη

παντα με την καλη την εννοια που λεει και η κομμωτρια του Μανωπουλου