Αγγελική Νικολούλη Help

Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

γιατί, φίλε Δημήτρη, κανένας από εμάς δεν μίλησε ποτέ έτσι. ούτε στις χειρότερές μας. το επίπεδο εδώ, πρώτοι και καλύτεροι, οφείλουμε να το περιφρουρήσουμε εμείς.

στο χερι σας ειναι φιλε Κωστα βλεπεις αν το κανουμε εμεις σαν διαχειριστες που απλως εχουμε απλα ενα κουμπι που διαγραφει μηνυματα και μελη θα θεωρηθουμε απο ανθρωπους οπως ο Σπυρος ,ο Βασιλης ο Γιωργος, ο Πυργαρουσης οτι ειμαστε ολιγον απο φασιστες

υπαρχουν κανονες αλλα και υφος και ηθος που διέπουν το ΦΟΡΟΥΜ μας
μελη -"φουνταρισμένοι" μας τέλειωσαν αυτο προσπαθουμε να κανουμε και βρισκουμε ωρες ωρες βουνα μπροστα μας

οαση στην τρελλα μου εδω περα ειναι μηνυματα σαν το δικο σου Ναθα,σε ευχαριστω

τα μηνυματα ειναι μηνυματα φιλε μου,εσεις να ειστε καλα και πανω απ ολα υγεια

Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Μιλαμε, η Νικολουλη θα πρεπει να φταρνιζεται 3 μερες τωρα. Και αντε να της εξηγησεις οτι δεν ειναι η γυρη...:flipout: :flipout:

Καλό :guitarist: Ρε Βασίλη με αντι ινσταμινικά είμαι αψιού!!!-bye-

οαση στην τρελλα μου εδω περα ειναι μηνυματα σαν το δικο σου Ναθα,σε ευχαριστω

τα μηνυματα ειναι μηνυματα φιλε μου,εσεις να ειστε καλα και πανω απ ολα υγεια

Larry, ολα καλα εφτου περα?

Επειδή το παρών θέμα είναι ήδη βαρύ και υπάρχουν αρκετοί χαρακτηρισμοί ως προς άτομα, θα παρακαλούσα από δω και πέρα οι συμμετέχοντες σε αυτό να είναι πιό συνετοί στα γραφόμενά τους.
Οι χαρακτηρισμοί γενικότερα, το μόνο που προσφέρουν είναι να βλάπτουν την εικόνα μας προς τα έξω.

Παιδιά, κάποιος να συγκρατήσει τους Βροντάκηδες και κάποιος τους Φουρτουνάκηδες, θα το χαλάσουν το γλέντι...

Και μη σκέφτεστε ποιός είναι η Αλίκη !... δεν είναι ώρα γιά τέτοια...LOL

Θεωρω ατοπο τα παραπανω μηνυματα μου (125 & 127) και ζητω συγγνωμη.
Δεν ειχα διαβασει (κακως) το ολο θρεντ.

Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help

Θεωρω ατοπο τα παραπανω μηνυματα μου (125 & 127) και ζητω συγγνωμη.
Δεν ειχα διαβασει (κακως) το ολο θρεντ.
Τιμωρεισαι λοιπον

Απαγορευεται να σου δανεισει κανενα μελος ps3 για 1 χρονο!!:slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

δεν ήξερα οτι είναι τιμή να εχεις φίλο έναν ανθρωπο που μονο χολη και ειρωνια σταζει εδω μεσα και οπου εχει καταφερθει με τους χειροτερους χαρακτηρισμους για μελη του και διαχειριστές του που εχει προσβαλλει ουκ ολιγες φορες προσωπα που δεν γνωριζει, πατωντας ενίοτε και σε "φανταστικές" φιλίες με την καλη την εννοια παντα ειναι ενα κακομαθημενο καλοπαιδο του κερατα

αν με τα γραφομενα μου στεναχωρησα καποιους ζητω προκαταβολικα συγνωμη

παντα με την καλη την εννοια που λεει και η κομμωτρια του Μανωπουλου

Δεν ξερω τι λετε για τους κανονισμους, το μονο που θελω ειναι σεβασμος με τις κομμωτριες...:grinning-smiley-043 Εχουμε και αδυναμιες...-bye-

Τουλάχιστον o Larry ακόμα και απο τα ´ξένα´αποδεικνύεται για άλλη μιά φορά´λίρα εκατό´.:grinning-smiley-043
Ξαφνικά όμως σημειώθηκαν πάμπολλες 'εξαφανίσεις' απο εκείνους που με μεγάλη ευκολία χαρακτηρίζουν σαν ´προδότες´και ´εχθρούς τού λαού´όποιον εκφράζει διαφορετική γνώμη(ακριβώς εδώ είναι που το νόμισμα έχει δύο διαφορετικές όψεις,στο παράπονο που εκφράζει ο Larry,απο την δική του σκοπιά)
Ο Κώστας ο Λυμπερόπουλος περιμένει απαντήσεις....................Μάλιστα.................
Υ.Γ
Διαφωνώ πλήρως με τον τρόπο γραφής τού georgpyr στο ποστ του που αναφέρεται σε ´συζητήσεις´με την Δ.Ο.
Και ως εκ τούτου καταλαβαίνω την αντίδραση τού Κυριάκου.
Υ.Γ2
Λευτέρη εσύ έχεις γνώμη για κείμενο στην High-End??Εννοώ τού παρόντος club και όχι κάποιου άλλου.

Από υπονοούμενα πάμε καλά ε?
Λοιπόν:
το περι εξαφανίσεων του βγάζω τα εισαγωγικά, διότι είναι ευγενείς πόθοι σου Σπύρο. Μάθε πρώτα και μετά μίλα.
Ο Κ.Λ. αν περιμένει απαντήσεις από την Δ.Ο. κανονικά θα έπρεπε να τις έχει λάβει διότι τοποθετήθηκα ΣΑΦΩΣ γι αυτήν.
Ως αυτόκλητος συνήγορος του Κώστα (αν θέλεις να εκλαμβάνεσαι ως τέτοιος) δεν επιτυγχάνεις τίποτα.
Ο Κ.Λ. θα λάβει ούτως ή άλλως μιά απάντηση σε προσωπικό επίπεδο από μένα. Από σένα να μην περιμένει.

Γιά όλα τα άλλα έχω τοποθετηθεί
Τέλος το να ρωτάς τον Λευτέρη γιά άλλο θέμα είναι άσχετο με το παρόν thread.

Λυπάμαι πολύ,αλλά δεν είχα εσενα κάν στο νού μου και ο λόγος είναι ότι δεν είχες καμιά συμμετοχή στο thread.Οπότε δεν χρειάζεται να δίνεις προεκτάσεις που ούτε κάν υπάρχουν.
Αυτόκλητος συνήγορος δεν είμαι κανενός.Σχόλιο σε σχόλιο τού Κώστα έκανα, που υποθέτω ότι επιτρέπεται και είναι βασικό συστατικό κάθε φόρουμ.
Οσο για τήν ερώτηση πρός τον Λευτέρη,με συγχωρείς,αλλά δεν είχα μέχρι τώρα καταλάβει ,ότι ο κάθε διαχειριστής απαντά αυστηρά για τα τής κατηγορίας του.Αλλο έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία.

Σπύρο, όταν ένας διαχειριστής εκφράζει μία γνώμη για κάτι που συμβαίνει έξω από τη δικαιοδοσία του, είναι απλώς η γνώμη ενός μέλους. Με τιμά που ζητάς τη γνώμη μου, και μάλιστα με κάποια στοιχειώδη ευγένεια. Αν έκανες το ίδιο ανοίγοντας το παρόν θέμα, ίσως τώρα να μην υπήρχε κείμενο να σχολιάσω.

Για το εν λόγω κείμενο θα σου απαντήσω με pm. Εδώ δεν αφορά κανέναν.