αγγλικη μεταδοση σε ποδοσφαιρο- box- cricket

jkarakasinio

New member
30 March 2012
23
καλησπερα στην ωραια παρεα σας!!το προβλημα μου οπως καθε χρονο πιστευω πως πρεπει να λυθει καπως και για αυτο χρειαζομαι τις πολυτιμες συμβουλες σας!!λοιπον,εχω στην ζακυνθο ενα μπαρακι κ φετος με euro κ ολυμπιακους νομιζω χρειαζομαι αγγλικη περιγραφη περισσοτερο απο ποτε!!!τα τελευταια χρονια που εχω το μαγαζι περασα απο aljazzers κ διαφορα αλλα μυστηρια κ τελικα περυσι ειχα απλα ote tv γιατι ακρη δεν εβγαλα!!!
μπορει στην ζακυνθο να εχουμε πλεον ρωσους τσεχους σερβους κ αλλους μυστηριους ωστοσω οι αγγλοι ειναι οι μοναδικοι που αφηνουν λεφτα κ παρακολουθουν σπορ αρα αναγκαστικα πρεπει να ναι κ στην γλωσσα τους!!!
ρωτωντας γυρω γυρω δεν εβγαλα ακρη καθως μου προτειναν καποιες λυσεις μεσω ιντερνετ που δεν τις καταλαβα κ καλα που ειχαν επισης το box κ το κρικετ που παρακολουθουν αυτοι!!!
θα ηθελα ειλικρινα να ακουσω τις αποψεις σας,εχω πελαγωσει κ το καλοκαιρι πλησιαζει!!!!!!

Αγγλικό πακέτο είναι μονόδρομος σε αυτά που θες. Πιστεύω είναι νωρίς να ξέρουμε αν θα έχουν επιλογή ξένοι πάροχοι για Αγγλική περιγραφή, αν και μερικοί όπως ZDF, Das Erste, TF1 αποκλείεται να έχουν, σε euro και Ολυμπιακούς.

Για box, cricket κλπ. δεν έχω ιδέα.

αρα αγγλικο πακετο με συνδρομη κ αγορα νεου πιατου;;;νομιζω με επιφυλαξη χρειαζονται 4αμετρο τα αγγλικα πακετα!!!για γινε σε παρακαλω αν εχεις την διαθεση πιο συγκεκριμενος

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το kodi tv που αναφερε μια φιλη μου εγγλεζα γνωριζει καποιος περι τινος προκειται κ αν με εξυπηρετει;;;

Kodi tv, καταρχήν δεν είναι παράνομο, αλλά δεν πιστεύω πως μιλάει για νόμιμο streaming.
Δε νομίζω να θέλεις κατι τέτοιο, το οποίο ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε κρεμάσει.
Επαναλαμβάνω, η Αγγλική περιγραφη που ζητάς δεν ξέρω ποιο μη Αγγλόφωνο κανάλι μπορεί να στην προσφέρει σε αυτά που ζητάς.

αρα αγγλικο πακετο με συνδρομη κ αγορα νεου πιατου;;;νομιζω με επιφυλαξη χρειαζονται 4αμετρο τα αγγλικα πακετα!!!για γινε σε παρακαλω αν εχεις την διαθεση πιο συγκεκριμενος

το kodi tv που αναφερε μια φιλη μου εγγλεζα γνωριζει καποιος περι τινος προκειται κ αν με εξυπηρετει;;;

4 μετρο πιάτο γιατί βρέ φιλαράκι. Οι δέσμες Europe του Astra 28.2 F/G/E είναι εφικτές στη χώρα μας κα με πιάτο 1.2. Και μάλιστα στην περιοχή σου θα έχεις και καλύτερο σήμα. Η δέσμη Europe έχει και το SKY UK. Για παράδειγμα η συχνότητα 11082 H 22000 2G EUROPE έχει BT SPORTS 1/2. Οι δέσμες UK δεν είναι εφικτές νομίζω. Τα παρακάτω link νομίζω θα σε βοηθήσουν
http://www.satbeams.com/footprints
Oσο αφορά το SKY UK ρίξε μια ματιά στο λινκ που βρήκα μέσω του google. Προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης δεν έχω καμία σχέση και δεν γνωρίζω κάποιους απο τα παρακάτω sites.
http://www.satworld.gr/sky_digital1.htm
Επίσης μια καλή πρόταση που βλέπω στο google είναι το SKY IPTV. Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ για αποφυγήν κάθε παρεξήγησης. Απλώς θέλει πολύ ψάξιμο.
Ελπίζω να βοήθησα .
Καλή τύχη

οντως θελει ψαξιμο,θα τα κοιταξω αυτα που μου προτεινες σ ευχαριστω περιμενω κ αλλες γνωμες!!!

παιδια φιλος εγγλος μου κανε μια προταση κ χρειαζομαι την βοηθεια σας!τι εχετε ακουσει για το
expat vision box???
διαβασα επισης πως το euro στην αγγλια θα το δειξει το itv k το bbc αυτα τα δυο περιλαμβανονται στο expat vision box??για το itv ειδα πως το χει αλλα το χε στο της ενημερωσης!!ενα ειναι το itv η πολλα;;

για πειτε ρε παιδια αρχιζει να μ αγχωνει το θεμα