Αγιος Δημητριος και εορτάζ(οντες-ουσες)

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Χρόνια Πολλά μέ Υγεία και Ευτυχία στίς Δήμητρες και στούς Δημήτρηδες τού Φορουμ.

Sυpersonic,Nτόκ,Δημήτρης Μανωλάκος,Δημήτηρης Δημητρακούδης,Jim,Δημήτρης Ιωάννου,Τζιμάκος,Δημήτρης Θ.,Δημήτρης Πανούσης,Δημήτρης Αντωνόγλου,Δημήτρης Π.,Petran ,Jimazz,Dimitra 67 και πάμπολλοι άλλοι φίλοι και φίλες τού Club γιορτάζουν σήμερα.

Tίς καλύτερες ευχές σέ όλους.

Last edited:
Χρόνια πολλά με υγεία στους φίλτατους που γνωρίζω, αλλά και σε όλους τους συγχωριανούς(ές) του avclub που δε γνωρίζω. :ernaehrung004:

Σπύρο να χαίρεστε το λεβέντη, χρόνια του πολλά με υγεία και καλή του πρόοδο σε ότι θελήσει! :smile:

Χρόνια Πολλά, Υγεία καί Χαρά εύχομαι σέ όλους τούς Δημήτρηδες!!

Καί στόν Petran :ernaehrung004:..κι αυτός undercover Δημήτρης είναι!!

χρονια πολλα σε ολους και καλα ,Σπυρο να χαίρεστε τον σπορο!!!!

Ευχαριστώ για τος ευχές και ανταποδίδω σε όλους και όλες που γιορτάζουν.
Σπύρο να τον χαίρεσαι τον υιό και του εύχομαι τα καλύτερα και φυσικά να γίνει ΠΑΝΑΘΑ :D

να ευχηθώ με τη σειρά μου τα καλύτερα στους αγαπητούς Δημήτρηδες του avclub που τυχαίνει - όσους γνωρίζω εγώ τουλάχιστον - να είναι από τα καλύτερα παιδιά! υγιείς και ευτυχείς φίλοι μου!

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και πάντα με υγεία !!!!!!

Να σας ευχαριστήσω και εγώ όλους και να ευχηθώ στους συνονόματους ότι καλύτερο....:ernaehrung004::ernaehrung004:

Χρόνια πολλά και στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας, σε γιούς (Σπύρο), ανιψιούς και συγγενείς...

Χρόνια πολλά και στη Δήμητρα67. Μια την έχουμε, να την προσέξουμε...-bye-

Χρόνια πολλά στους συνονόματους του μικρού μου. Πολύχρονοι!

Sυpersonic,Nτόκ,Δημήτρης Μανωλάκος,Δημήτηρης Δημητρακούδης,Jim

τώρα αρχίζω να υποψιάζομαι καταχθόνιο σχέδιο άλωσης της διαχειριστικής ομάδας από Δημήτρηδες... Σωματείο Διαχειριστών AVClub.gr "Ο Άγιος Δημήτριος" ..... :Banane0: