Άγνωστα νερά > επιλογή δορυφορικού πακέτου!

MustGK

New member
17 December 2013
16
Καλησπέρα σε όλους και στο φόρουμ και καλώς σας βρήκα. Καταρχάς να σας πω ότι είμαι ανίδεος από δορυφορικά πακέτα και σχετικά με αυτά. Αλλά θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας προκειμένου να επιλέξω κάτι. Λόγω ότι πλέον η τηλεόραση δεν έχει τίποτα αποφάσισα να πάρω ένα δορυφορικό πακέτο. Αυτά που κοιτούσα και ζητούσα κατά ιεραρχία είναι Ντοκιμαντέρ - Σειρές - Αθλητικά - Ταινίες. Λόγω όμως της οικονομικής κρίσης που έχε πιάσει όλους μας είπα δεν βάζω την προσφορά της Nova με 29.90 Ε και έχει discovery - history - travel - fox. Που καλύπτουν αυτά που τρέχουν για εμένα και ας μην έχει αθλητικά. Αλλά μετά από συζητήσεις με φίλους μου είπαν όχι νοβα βάλε οτε ο οποίος δυστυχώς είναι ακριβός. Μετά από και άλλες συζητήσεις μου είπαν γιατι δεν επιλέγεις ένα πακέτο από άλλη χώρα κυρίως αγγλία to sky digital (για αμερική μου είπαν δεν γίνεται) που να τα έχει όλα και οικονομικά. Αλλά δεν ξέρω από αυτά όπότε ζητάω την συμβουλή σας. Να ξανα αναφέρω ότι με ενδιαφέρουν κυρίως τα ντοκιμαντέρ και ταινίες και μετά τα αθλητικά (ποδόσφαιρο - μπάσκετ). Ή να έβαζα νόβα για αυτά που ζητάω και al jazera για τα αθλητικά. Τι με προτείνεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited by a moderator:
Θέλεις Ελληνικούς υπότιτλους στα ντοκιμαντέρ και στις ταινίες;

Θέλεις Ελληνικό πρωτάθλημα στα αθλητικά;

Υπότιτλοι θα ήταν επιθυμητοί. Αλλά την παλεύω με τα αγγλικά. Το ελληνικο πρωτάθλημα δεν είναι απαραιτητο.

Δεν είναι όταν μπαίνει στην εξίσωση 3play, και ο φίλος ανέφερε το 29,90 της Nova, άρα ενδιαφέρεται για 3play.

Επειδή αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο δίλημμα, ο φίλος μας πρέπει να αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει να βάλει Ίντερνετ και τηλέφωνο, μαζί με το συνδρομητικό πακέτο. Σε αυτή την περίπτωση το 3play είναι μονόδρομος λόγω χαμηλού κόστους. Φυσικά πρέπει να ελέγξει, αν ενεργοποιείται η υπηρεσία στην περιοχή του.

είμαι αθήνα και εχω σε όλες τις εταιρίες πλήρη κάλυψη. το πακέτο 3play το ανέφερα λόφω κόστους και λόγω ότι δεν γνωρίζω πολλά από δορυφορικά και είναι η πιο ευκολη λύση για εμένα, για αυτό το λογο απευθυνθηκα εδώ σε άτομα που έχουν γνώσεις και εμπειρία σε τέτοια θέματα. εγώ είμαι στην hol από εταιρέια. για ιντερνετ, τηλεόραση τηλέφωνο δεν με νοιαζει να είμαι στην ίδια εταιρέια με νοιάζει κυρίως η τιμή/απόδοση πακέτου. και κυρίως τι πακέτα και ποιες εταιριες δορυφορικής μπορώ να κοιτάξω και τι κόστος έχει.

αμα δεν σε ενδιαφέρει το internet και η τηλεφωνία, εννοείται Οτε και τίποτα άλλο