Αγωγή της Nokia κατά της Apple

Re: Απάντηση: Αγωγή της Nokia κατά της Apple

Ναι!

Έχει φτάσει τη μετοχή της στα 205 USD!
Ενώ της Nokia είναι στα 13,5 USD!

Να μην πάρει ότι μπορεί η Nokia από την Apple?

Αυτό είπα...
Δεν μίλησα για σωτηρίες...
Και κατά την γνώμη μου καλά κάνει

Αυτό λέω κι εγώ τότε, καλά κάνει, αν όντως η Apple χρησιμοποιεί πατέντες και δεν τις πληρώνει (γενικά δεν είμαι υπέρ των πατεντών, και όλης αυτής της ιστορίας, αλλά στην περίπτωση της Apple - κι όχι μόνο - καλό είναι το κυνήγι, όταν η ίδια φτάνει να μηνύει άλλους επειδή το εμπορικό τους σήμα μοιάζει με το μηλαράκι της*, και ας μην έχουν οι δραστηριότητες τους καμία σχέση με τα προϊόντα που πουλάει).

ΥΓ. Άλλη υπόθεση είχα υπόψη μου, κάπως παλιότερη, αλλά απ' ό,τι βλέπω μόλις πριν μερικές ημέρες το έκανε πάλι!
http://creativebits.org/opinion/apple_sues_another_company_apple_logo

Last edited:
και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι να ζητήσει δικαιώματα και από τους Μηλοπαραγωγούς της Πέλλας..

Τι να πω..

Re: Απάντηση: Αγωγή της Nokia κατά της Apple

Αυτό λέω κι εγώ τότε, καλά κάνει, αν όντως η Apple χρησιμοποιεί πατέντες και δεν τις πληρώνει (γενικά δεν είμαι υπέρ των πατεντών, και όλης αυτής της ιστορίας, αλλά στην περίπτωση της Apple - κι όχι μόνο - καλό είναι το κυνήγι, όταν η ίδια φτάνει να μηνύει άλλους επειδή το εμπορικό τους σήμα μοιάζει με το μηλαράκι της*, και ας μην έχουν οι δραστηριότητες τους καμία σχέση με τα προϊόντα που πουλάει).

ΥΓ. Άλλη υπόθεση είχα υπόψη μου, κάπως παλιότερη, αλλά απ' ό,τι βλέπω μόλις πριν μερικές ημέρες το έκανε πάλι!
http://creativebits.org/opinion/apple_sues_another_company_apple_logo

Θράσος από τον κλέψαντα:

Η Apple Computers είχε χάσει το 1981 δικαστικό αγώνα με την Apple Corps (ναι, την εταιρεία που ιδρύθηκε το 1968 από τους Bealtes)

img_3833_apple-vs-apple_450x360.jpg

Μέρος του συμβιβασμού του 1981 ήταν να μείνει η Apple Computers έξω από τη μουσική βιομηχανία.

Τελικά το 2007 υπήρξε νέος συμβιβασμός των δύο μερών και ο κλέψας το σήμα, τελικώς από ό,τι φαίνεται το αγόρασε.
Μην νομίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με καμία αγία του χώρου των επιχειρήσεων επομένως.

Απάντηση: Re: Αγωγή της Nokia κατά της Apple

και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι να ζητήσει δικαιώματα και από τους Μηλοπαραγωγούς της Πέλλας..

Τι να πω..

Τί να πεις? Δίκιο θα έχει 100%

Ορίστε και η απόδειξη.

Οι φώτος είναι από την λαχαναγορά Θεσ/νίκης τραβηγμένες από μένα :

van0.gif

van.gif

van1.gif

Μετά η Apple σας φταίει.. :flipout:

Τσ, τσ, ούτε που είναι τα γραφεία της εταιρείας τους δεν ξέρουν οι οδηγοί της Apple, (δικαιολογημένα) έχουν την εντύπωση ότι δουλεύουν σε... μανάβικο! :flipout::BDGBGDB55:

Νέες αναφορές "μιλούν" για συμβιβασμό εκτός δικαστηρίου. (Reuters)

Από την άλλη, αναλυτές λένε ότι η Apple ετοιμάζει την δική της μήνυση κατά της Nokia...

Όπως κ να έχει, υπάρχουν προβλέψεις ότι η Nokia θέλει να έχει δικαιώματα πάνω σε κάθε iPhone που έχει πουληθεί, 1 με 2% ή 6 με 12 δολλάρια.

Υπάρχουν κ προβλέψεις ότι η Nokia θα συμβιβαζόταν κ με ένα ποσό μεταξύ των 200 εκατομμυρίων δολλαρίων με 1 δισ.

http://www.appleinsider.com/article...to_countersue_in_legal_battle_with_nokia.html

Εγω πάντως θα ήθελα να δω κάποιον να μηνύει...κινέζικη εταιρεία για αντιγραφή των προιόντων του και να πετυχαίνει δικαστική νίκη σ αυτό και μετα να εισπράτει και την αποζημίωση! Φυσικά θα πάρει τα 3 του γνωστου παίχτη της ΑΕΚ καθώς ουκ αν λάβεις παρα του μη δίνοντος!
Θελω να πω ότι μηνύσεις γίνονται μόνο σε χώρες που εφαρμόζουν νόμους περι πνευματικής ιδιοκτησίας, στην Κίνα ο όποιος δικαστής θα λυνόταν στα γέλια!