Αγώνες τένις

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Του ανταποκριτού μας .

Χθες διεξήχθησαν οι αγώνες της πρωτης ημέρας του διήμερου τουρνουά τένις της μίκρας στο ομώνυμο γήπεδο .
Το εκλεκτό μέλος του φόρουμ και του σωματείου Δημήτρης Ν. αντιμετώπισε το επίσης εκλεκτό μέλος του φόρουμ daskalakis marios στον εναρκτήριο αγώνα και συνετρίβη με 4-1 games. Ο ηττημένος απέδωσε την ήττα του , στην κακή ποιότητα του ταρτάν , στο ό,τι η διαιτησία δεν τον ευνόησε ακόμα και στο ό,τι ο νικητής είναι περισσότερο χαιεντάς . Ουδεμία μνεία έγινε φυσικά για το γεγονός ότι ο daskalakis marios ξέρει καλύτερο τένις . :flipout:

Και του χρόνου νάμαστε καλά Μάριε . Εύχομαι σήμερα να τους κερδίσεις όλους και να σηκώσεις το τρόπαιο. :ernaehrung004:

4-1 στα games??!?!!!??!!!!?!? Τοσο πολυ παιξατε?????:flipout:

Δημητρη, οταν ξανακατεβεις φερε τα συνεργα σου μπας και σε μαθω τιποτα...χεχε

Το εκλεκτό μέλος του φόρουμ και του σωματείου Δημήτρης Ν. αντιμετώπισε το επίσης εκλεκτό μέλος του φόρουμ daskalakis marios στον εναρκτήριο αγώνα και συνετρίβη με 4-1 games.

4-1???

Άκυρος ο αγώνας. Να προσφύγεις πάραυτα, δεν τελειώνουν οι αγώνες τέννις στα 4 games!!!:D:D

Απάντηση: Re: Αγώνες τένις

Δεν σφυράγατε τίποτα να είχαμε και φωτογραφική κάλυψη? Τώρα πώς θα ξεχειμωνιάσουμε; :flipout:

στους ανοιξάτικους αγώνες , οπωσδήποτε . Αν κξαι δεν ξέρω αν θέλω να διασυρθώ εκ νέου :Banane0::Banane0:

Πού πάνε βρε οι νομικοί να τά βάλουν με το Υγειονομικό??:ADFADF1::ADFADF1:

Τουλάχιστον μετά την ήττα διετέθησαν και ´παρηγορητικά φάρμακα´..:flipout::flipout:

440.jpg

Νά κάνεις ένσταση γιατί σού δώσανε παιδική ρακέτα..:flipout::flipout:

:ernaehrung004::ernaehrung004:

4-1???

Άκυρος ο αγώνας. Να προσφύγεις πάραυτα, δεν τελειώνουν οι αγώνες τέννις στα 4 games!!!:D:D

είμασταν πολλοί . Για να προλάβουμε ορίσθηκε ότι κερδίζει όποιος φτάσει πρωτος στα τέσσερα games. :ernaehrung004:

Μην τους αφήσεις να σου ρίχνουν το ηθικό συνάδελφε. Και ο περίπου συνάδελφός μας αδερφός μου συναγωνιστής σου, επίσης *περίπου* είναι.

αίσχος....
δάκτυλος διαιτησίας.
4-1....

πάλι καλά που πήρες ένα παιχνιδι.

πάντως το προσπάθησε !!!!

attachment.php

Και για όσους δεν κατάλαβαν..... αυτό λέγεται come back !!!!!!:music-smiley-005:

Δημήτριε μάλλον δεν το έχεις και απορώ πως κατάφερες να πάρεις και ένα game !!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αμα μπορούσα να το κάνω αυτό και να επιζήσω , ο Μάριος θάβλεπε την σκόνη μου.... :flipout::flipout:

Μην φοβάσαι, Μήτσε...

Η φώτο είναι από το Roland Garros, ενώ εσύ, ως γνωστόν, είσαι παίκτης serve and volley.

Θα τον ''καθαρίσεις'' στο Wimbendon!!!:award::award:

Τι ακούει και αυτός ο Μάριος...-bye--bye-