AΓOPA MIKPHΣ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ "ΓΙΑ KOYZINA"

andreasomageiras

New member
15 March 2010
44
ξέρω εκ των προτέρων ότι θα ξεφύγουμε στο μέγεθος.
ψάχνει η κουνιάδα μου για μία μικρή (οι 32άρα είναι μεγάλη) τηλεόραση για την κουζίνα της. τα χαρακτηριστικά: να έχει ψηφιακό δέκτη και σκαρτ. εγώ προσθέτω να έχει hdmi και να παίζει από εξωτερικό σκληρό.
σε όσο ποιο λογικές και τίμιες τιμές γίνετε.
κάπου 26 με 29 ιντζές την σκέφτομαι εγώ.
υ.γ. λόγο δουλειάς στο NET μπαίνω από το κινητό μου, οπότε μου είναι πολύ δύσκολο να ψάξω.
υ.γ.2 ευχαριστώ εκ των προτέρων!

φυσικά και στην δική μου κουζίνα δεν υπάρχει τηλεόραση αλλά στου μπατζανάκι μου την κουζίνα δεν κάνω εγώ κουμάντο

με την παραγγελία μέσο ίντερνετ τί ακριβός παίζει από κοτσόβωλο;
χρεώσεις αντικαταβολής;
παίζει από εξωτερικό σκληρό;
Συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις αλλά αν δε ρωτήσω εσάς ποιών θα ρωτήσω!
EYXAPIΣTΩ!

ΚΑΙ ΜΊΑ ΣΚΈΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΈΡΑΣΕ ΤΟ MYAΛO MOY TΩPA MOΛIΣ.
ΠΑΊΖΕΙ KAMIA ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΓΙΑ AΓOPA 2 ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ; KATA ΚΑΙΡΟΎΣ ΚΆΤΙ ΈΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΊΛΗΨΗ MOY.
ΓΙΑ ΜΊΑ 32 ΚΑΙ ΤΗΝ 26 ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΜΑΙ!
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΈΣ ΚΑΙ ΆΣΤΑΤΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ.
Η 32 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΌ MOY.
TI ΤΖΆΜΠΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΤΟΥ :)

είχε μια η lg πρόσφατα αλλά αφορούσε μεγάλη και ακριβή και έδινε μια 26άρα δώρο. αν παζαρέψεις επιτόπου την τιμή σε κάποιο κατάστημα μπας και κερδίσεις κάτι????

LG M2550D-PZ 25'' LED LCD TV - ΟΘΟΝΗ
AYTH ΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΤΗΝ ΈΒΓΑΛΕ ΤΟ Ε-ΣΟΠ ΣHMEPA ΣΤΑ 250
ΛΌΓΟ ΤΟΥ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΔΈΚΤΗ ΨΗΦΙΑΚΏΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΜΈΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΆΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ, ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΟΘΌΝΗ, ΟΠΌΤΕ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΘEΛΩ ΝΑ MOY ΠΕΊΤΕ ΣΕ ΠOIA ΣΗΜΕΊΑ ΘA ΜΕ ΖΟΡΙΣΕΙ.
ΑΣ ΠOYME ΣΑΝ ΣΚΈΤΗ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΔΕ MΠOPEI ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΌΛ ΤΗΣ;
Υ.Γ. ΔΕ ΞΈΡΩ ΓIAYTO ΡΩΤΆΩ

Μη γράφεις με κεφαλαία ;)
Μια χαρά λειτουργεί σαν τηλεόραση,αλλά πλέον είναι εξαντλημένη... όσοι πρόλαβαν... !!!

Last edited:
εξαντλημένη στο ε-σοπ σαν προσφορά θα δω αν υπάρχει και πουθενά αλλού, εξάλλου δέν είναι απαγορευτική η τιμή της.
Και μετά αυτή μου μπήκε η ιδέα να δω και στην κατηγορία οθόνες όπου ψάχνω για μικρές τηλεοράσεις.
Υ.Γ. τα κεφαλαία μου ξέφυγαν, τα έχει προεπιλογή το τηλέφωνο.

Last edited: