Ναι μεταχειρισμενο, αρα δεν υπαρχει προβλημα...Να προσεξω κατι αλλο?Θα χρειαστείς μετασχηματιστή 120V -> 240V. Η συχνότητα δεν είναι πρόβλημα. Ολες οι συσκευές είναι 50/60 Hz.
Από Αμερική θα τον πάρεις;
Σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος RGPC 400 Pro και θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει προβλημα που ειναι 120v 60Hz, μηπως υπαρχει και 220V 50Hz εκδοση?
αληθεια ποσο κοστιζει του τσακιριδη? (αν γνωριζεις στειλε την τιμη με pm ή ανεφερε την εδω) που μπορω να βρω περισσοτερες λεπτομερειες? το σαιτ τους δεν ειναι καθολου ενημερωμενο...Υπαρχει η εκδοση euro που εχει φις Σουκο και οχι IEC που εχει η αμερικανικη....
Επιπροσθετα σκεψου οτι το μερος απο το κερδος που θα εχεις απο το φιλτραρισμα και το καθαρισμα του ρευματος θα το χασεις επειδη θα παρεμβαλεις μετασχηματιστη ωστε να παρεις 220-230 στην εξοδο ....
Αν το κοστος αγορας του ειναι χαμηλο...τοτε προχωρα....αν οχι τοτε σκεψου την αντιστοιχη λυση των αδελφων Τσακιριδη...( ειναι πιο φθηνα απο τα 975 που απαιτουνται για να απαρεις την ευρωπαικη εκδοση)
αληθεια ποσο κοστιζει του τσακιριδη? (αν γνωριζεις στειλε την τιμη με pm ή ανεφερε την εδω) που μπορω να βρω περισσοτερες λεπτομερειες? το σαιτ τους δεν ειναι καθολου ενημερωμενο...
οχι δεν θελω sony και καλα τον ριτσαρντ..βασικα δεν με νοιαζει τι θα ειναι αυτο που θα βαλω...απλα θελω να προστατευει τα μηχανηματα μου και να μην χαλαει τον ηχο (δεν με ενδιαφερει να εχω το τελειο, απλα δεν θελω απωλειες, γιατι η πολυκατοικια ειναι πολυ παλια και οπως καταλαβαινεις ο πινακας και το ρευμα ειναι χαλια..)Αν σονυ και καλα θες αυτη την μαρκα παρτο απο εδω...αν οχι τοτε κοιταξε την λυση που σου προτεινα πιο πανω. θα γλιτωσεις και καμια 300 ευρω και θα στηριξεις και τα ελληνικα χερια....
Γύρω στα 350 ευρώ.
Σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος RGPC 400 Pro και θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει προβλημα που ειναι 120v 60Hz, μηπως υπαρχει και 220V 50Hz εκδοση?
σε αλλο πραγμα αναφερεσαι συμφορουμιτη....αναφερεσαι στο ATHINA που ειναι φιλτρο και οχι σταθεροποιητης.....
νομιζω οτι αυτο που αναφερομαι εγω εχει το πολυ 700 ευρω....
σε αλλο πραγμα αναφερεσαι συμφορουμιτη....αναφερεσαι στο ATHINA που ειναι φιλτρο και οχι σταθεροποιητης.....
νομιζω οτι αυτο που αναφερομαι εγω εχει το πολυ 700 ευρω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.