Αγορά 2.1 (αναβάθμιση σε 5.1) συστήματος

30 June 2006
73
Παιδιά θέλω να αγοράσω για αρχή 2 ηχεία κολώνες και ένας ενισχυτή.Με ενδιαφέρει και η μουσική ακρόαση και το home cinema εξίσου.Διαθέτω μέχρι 2000 ευρώ.Επείδή έχω εμπειρία απο dali σκέφτηκα τα IKON 6 MKII αλλα μένουν λίγα για ενισχυτή.Η αγορά μπορει να γίνει απο εξωτερικό γιατί ,έτσι κι αλλιώς ,προορίζονται για Σουηδία!

o χώρος ειναι περίπου 40 τετραγωνικών και η πηγή θα είναι κυρίως media player.Τονίζω ότι ψαχνω ΑV ενισχυτή.Είμαι μεταξύ Pioneer sc-2022 ,denon 2313 ,Harman 370,Onkyo 717.Mε ενδιαφέρει το επίπεδο εξοπλισμού αλλα κυρίως η μουσικότητά του

Aπο τους ενισχυτες που αναφερεις ο denon θα παιξει καλυτερα στην μουσικη γιατι ο κατασκευαστης εχει παραδοση σ αυτον τον τομεα.Εχω εναν denon πολλα χρονια και ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση του.Αν οι απαιτησεις στην μουσικη ειναι πολλες τοτε θα πρεπει να δεις για εναν δικαναλο γιατι ο πολυκαναλος ειναι φτιαγμενος να παιζει κατα μεγαλυτερο ποσοστο ταινιες και μικροτερο μουσικη.

το σύστημα που θέλω θα είναι δώρο και όχι δικό μου.Εγώ έχω Dali SUITE 2,8 με HARMAN KARDON ΑVR 255 σε συδιασμό με τον τέλικό της arcam p85 για τα 2 μπροστινά ηχεία.Πιστεύω ότι ειναι αρκετά μουσικό σύστημα.Θέλω τη γνωμη σας για ενισχυτές που δεν έχω ακούσει.Εχω ακούσει YAMAHA και ποτέ δεν με ικανοποίησαν .Εχω ακούσει καλά λογια για ΟΝΚΥΟ και DENON.Oι PIONEER διαβάζω ότι ειναι αξιολογοι σε 5.1 ακροασεις .Αν όντως οι denon ειναι πιο μουσικοί τότε προσανατολίζομαι στον 3313 .Το επιπεδο εξοπλισμου των ONKYO 818,717 ειναι κορυφαίο αλλα δεν ξέρω τιποτα για δικάναλες ακροάσεις.Τα ηχεια που μου πρότεινε ο φίλος FragoulisNaval ειναι εξαιρετική περίπτωση και αυτο που ψάχνω.Αλλωστε κάποτε ειχα αυτά τα σουηδικά ηχέια και όσοι τα ακουγαν δεν πίστευαν στα αυτιά τους!