αγορά 2 τηλεοράσεων για καφέ-μπαρ

stam@tis

New member
2 November 2013
33
καλώς σας βρήκα παιδιά.
να πω από τώρα ότι ποτέ δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα καλή τηλεόραση γιατί απλά δεν είχα την δυνατότητα να πάρω μια.

Λοιπόν όπως γράφει κ ο τίτλος θέλω να πάρω 2 καλες τηλεόρασεις για καφετέρια,θα μπουν σε εξωτερικό χώρο κ θα λειτουργεί κυρίως για μπάλα (έρχεται μουντιάλ) κ αργά τα βράδια για καμιά ταινία.

Θέλω αρκετά μεγάλο μέγεθος μιας κ η απόσταση θέασης είναι από τα 2 έως τα 6 μέτρα.
τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι 1500 στο κομμάτι.
μέχρι τα 2000 πάω αν μιλάμε για κάτι εξαιρετικό.θα έδινα περισσότερα αλλά χρειάζομαι 2 τηλεοράσεις κ μετά δεν βγαίνω να τις πάρω.

από αυτές τις 3 μου αρέσει πιο πολύ η f3600,είναι πιο μεγάλη

για πάνω από 60in στα χρήματα που δίνω υπάρχει περίπτωση να βρω?

Δύσκολα. Βγαίνεις εκτός budget. Καλύτερα προβολέα αν θέλεις περισσότερη επιφάνεια θέασης.

αυτό είναι νομίζω αρκετά πιο δύσκολο να βρω στα λεφτά που δίνω.
Έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο ακριβός ένας καλός προβολέας από μια καλή τηλεόραση.

τους φοβάμαι κιόλας λίγο γιατί γενικά νομίζω ότι δεν έχουν καλή εικόνα.πάντως αν έχετε καμιά σίγουρη πρόταση σε προβολέα θα πάω σε μαγαζί να τον δω και αξίζει θα το πάρω φυσικά.

Προβολέας σε μπαρ μόνο νύχτα μπορεί να αξιοποιηθεί. Καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό μοντέλο πχ. BenQ w720 γιατί θα ταλαιπωρείται από καπνό/σκόνες κτλ στο μπαρ και μετά από 3-4 χρόνια να τον αλλάξεις...

http://www.skroutz.gr/s/381780/BenQ-W700.html

Όσο αφορά τις τηλεοράσεις η συγκεκριμένη Samsung στις 60" φαίνεται καλή περίπτωση.

Για την χρήση που τον θέλεις καλύτερα πάρε κάτι φτηνότερο και τον αλλάζεις σε μερικά χρόνια. Επίσης πριν την αγορά προβολέα καλό είναι να έχεις μάθει και πόσο κοστίζει η λάμπα καθώς και πόσες ώρες λειτουργίας έχει.

αν μου βγάλει εμένα μια καλή 4ετια είμαι είμαι μια χαρά.

έχει καμία διαφορά στην εικόνα το πανί?
είδα μεγάλη διακύμανση στις τιμές κ μου φάνηκε περίεργο.