Αγορα 28ρας για ΥΔ

Ektorakos

New member
7 October 2011
82
Καλημερα σας,

Θελω να παρω μια 28ρα για το ΥΔ.

Δε με ενδιαφερει να βλεπω ουτε σοβαρα ταινιες ουτε τπτ. (εχω 55 στο σαλονι)

Να παιρνει στικακι να βλεπω σειρες kai να βλεπω καμια βλακια στην DIgea

Ισα ισα να με παιρνει ο υπνος θελω. Ουτε αθλητικα.

Θελω κατι οικονομικο αλλα οχι καμια τελειως μαπα. ταβανι τα 200 αλλα και πιο κατω καλα ειναι.

Εχετε τπτ υποψιν?

Ευχαριστω.

Καλύτερα να πας σε 32", αν μπορείς να αυξήσεις λίγο το budget σου. Διαφορετικά, κοίτα το TV-monitor LG MT45D, στις 28" και 29".

Κάτω από 32", ουσιαστικά TV-monitors κοιτάζεις. Με μια 32" είναι πιθανότερο πως θα έχεις καλύτερο ήχο.

Re: Απάντηση: Αγορα 28ρας για ΥΔ

to tv monitor που προτεινεις michalis εχει ηχο για να ακουγεται ή πρεπει να συνδεσω σπικερσ? επισης καναλια πιανει (κεραια) η πρεπει να βαλω καποιο tuner?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τηλεκοντρολ εχει?

τα εχω δει. αξιζει η να παω λες σε αυτη που προτεινες εσυ με τα 212? τα 60 hz με τρομαζουν

Για το μονιτορ που προτεινει ο μιχαλης δεν ξερω αν εχει και κοντρολ

Σε σκετο monitor, πρεπει να αγορασεις καποιον δεκτη και να τον συνδεσεις, θα την δουλευεις απο το control του δεκτη, αλλα πρεπει το monitor να εχει και ηχεια, αλλα το κοστος ανεβαινει, τα 60Hz γιατι σε τρομαζουν. To monitor που λεει ο μιχαλης εχει τηλεκοντρολ, ετσι αναφερει στο link που ποσταρα.

απο οτι βλεπω το μονιτορ του μιχαλη εχει και speakers και κοντρολ kai mpeg 4 dekti. οκ παω για το συγκεκριμενο!

Όσα TV-monitors έχω δει τελευταία έχουν τηλεχειριστήριο. Ενσωματωμένα ηχεία φυσικά και έχουν, απλά συνήθως δεν έχουν μεγάλη ένταση. Για αυτό και η προτροπή για αγοράς κάποιας τηλεόρασης στις 32". Επίσης, το MT45D στις 28" έχει VA panel και στις 29" IPS.

και καλά έκανες! έχω εδώ και χρόνια ένα LG tv-monitor 23" που παίζει και ταινίες από στικάκι και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος για υπνοδωμάτιο :a0210:
Είναι κανονική τηλεόραση απλά μάλλον σε μικρές ίντσες πάνε και για μόνιτορ ΗΥ ενώ από 32" και πάνω είναι αφιερωμένες σαν τηλεοράσεις.

Απάντηση: Re: Αγορα 28ρας για ΥΔ

από 32" και πάνω είναι αφιερωμένες σαν τηλεοράσεις.
Kαι αυτες μπορεις να τις συνδεσεις με το pc, απλα οι πιο πολλες δεν εχουν υποδοχη VGA.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα 28ρας για ΥΔ

αυτο σκεφτηκα
οτι αν γουσταρω την παω στο pc για να παιξω και κανα παιχνιδακι action