Αγορά 32" για κρεβατοκάμαρα

makisgeorg

New member
1 January 2009
14
Καλησπέρα,

Ψάχνω να αγοράσω μια TV 32" για την κρεβατοκάμαρα.
Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 500 max.
Η χρήση της θα είναι για τηλεοπτικό πρόγραμμα και ταινίες μέσω USB.

Έχω δει κάποια μοντέλα αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας και αν ξέρετε να μου προτείνεται και κάποια άλλη

1.LG 32LE4500 (LED,50Hz) 400
2.LG 32LD550 (LCD,100Hz) 430
3.Samsung LE32C530 (LCD,100Hz) 430

Ο προβληματισμός μου είναι αν πρέπει να πάρω την LG ή κάποιας άλλης μάρκας τηλεόρασης που είναι LED αλλά είναι με 50 Ηz ή να πάω στην λύση της LCD που θα είναι 100 Hz
Επίσης θα δω κάποια διαφορά πάντα για τις 32" σε σχέση με τα 50Hz και τα 100Hz?

Έχω βρει και μοντέλα με LED τεχνολογία 100hz αλλά δεν θέλω να διαθέσω παραπάνω χρήματα.

Καταρχάς μην πας σε led lcd.Κατά δεύτερον,μην πας σε LG...κατά τρίτον τα 100hz κάνουν διαφορά σε γρήγορη κίνηση...πχ βλέποντας μπάλα.Επιπρόσθετα η 530 είναι 50hz.Αλλά είναι και η καλύτερη επιλογή από τις παραπάνω.

Καταρχάς μην πας σε led lcd.Κατά δεύτερον,μην πας σε LG...κατά τρίτον τα 100hz κάνουν διαφορά σε γρήγορη κίνηση...πχ βλέποντας μπάλα.Επιπρόσθετα η 530 είναι 50hz.Αλλά είναι και η καλύτερη επιλογή από τις παραπάνω.

+1 και εγω για 530 παω ...ετσι και αλλιως πιο πιαθνο να δω μια ταινια στην κρεβατοκαμαρα με την γυναικα παρα ποδοσφαιρο...και το media player της κανει την διαφορα.

Για τα 379 που εχει μη το σκεφτεσε.

Aν κατανοησεις οτι "LED"=λεπτη LCD (η συντριπτικη πλεοψηφια ετσι ειναι εκτος απο καποια ακριβα μοντελα με direct LED local dimming) τοτε ειναι προφανης η απαντηση.

Αν βλεπεις πολυ ποδοσφαιρο (γρηγορη κινηση) παρε με 100 Hz , για τηλεοπτικες σειρες κτλ. δεν παιζει ρολο.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.
Οι απαντήσεις σας βοήθησαν να λύσω τις απορίες που είχα(LCD,LED,Hz)

Σίγουρα έχω διαγράψει απο το μυαλό μου τις LED και τα 100 Hz σχετικά με την χρήση που προορίζεται η τηλεόραση.

Αν κάποιος έχει να προτείνει και κάποιο άλλο μοντέλο αντίστοιχο με την Samsung LE32C530 θα ήμουν ευγνώμων!!!

Ευχαριστώ και πάλι!!!

LE32C450(καλύτερη η 530 πάντως..).Επιπρόσθετα κάτι που ξέχασα παραπάνω.Η LG έχει από έναν από τους ''χειρότερους'' αλγόριθμους για τα 100hz...καλή κίνηση θα δεις στις sony και samsung.

Για τη δουλειά που τη θες και τα χρήματα που θα δώσεις η 32C530 είναι η καλυτερότερη! Απλά ψάξε μήπως βρεις κάποια προσφορά λόγω εκπτώσεων, κρίσης και αναμονής νέων μοντέλων ...

Στη θέση σου θα κοίταζα επίσης τις LG 32LD420 και LG 32LD450 (αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα 100Hz) που είναι και ποιο οικονομικές.

Και σε κάποιες ταινίες χρειάζονται τα 100Hz πάντως. Ακόμα και από κανάλια υπάρχει αρκετό Judder. Αλλά περί ορέξεως.

Εγώ πάντως αν στα χρήματα που ζητάει η C530 έβρισκα LG με 100Ηz, θα την έπαιρνα ασυζητητί.
Και σίγουρα η κίνησή της θα ήταν καλύτερη από κάποια που δεν έχει 100Hz.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!!
Μια ακόμα ερώτηση..Έχω μια Samsung 37" 656a 100Hz στην οποία για να ρυθμίσω τα χρώματα έπρεπε να ψάξω στο Internet.
Ισχύει το ίδιο και για την 32C530?

Κοιτάζωντας και εγώ για 32' ήμουν κοντά στην LG.
Τώρα από εσάς δεν διαβάζω και τα καλύτερα. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ή απλά είναι συμπαθεια - αντιπάθεια

καλύτερα samsung καμία σχέση με lg, τόσο από ποιότητα όσο και από εικόνα...
θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, 50hz για απλή θέαση, 100hz, για παιχνίδια, ποδόσφαιρο και ταινίες δράσης με έντονες σκηνές.. επίσης μπορείς να εκμεταλλευτής το γεγονός, πως παίζουν και ταινίες ως media players
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Σιγά βρε παιδιά. Δεν είναι και τόσο δραματικές οι διαφορές μεταξύ Samsung και LG. Ένα κλικ μπορεί να είναι καλύτερη η Samsung αλλά είναι και ένα κλικ ακριβότερη.

Ο media player στις LG ξεκλειδώνει εύκολα.

καλύτερα samsung καμία σχέση με lg, τόσο από ποιότητα όσο και από εικόνα...
θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, 50hz για απλή θέαση, 100hz, για παιχνίδια, ποδόσφαιρο και ταινίες δράσης με έντονες σκηνές.

Δεν το λες σωστα , 50 Hz για παιχνιδια και PC λογω μικροτερου lag. Αρα 32C530.

Τα 100 Hz χρησιμευουν μονο για τηλεοπτικο με γρηγορη κινηση (ποδοσφαιρο). Aρα 32LD550.

Σιγά βρε παιδιά. Δεν είναι και τόσο δραματικές οι διαφορές μεταξύ Samsung και LG. Ένα κλικ μπορεί να είναι καλύτερη η Samsung αλλά είναι και ένα κλικ ακριβότερη.

Ο media player στις LG ξεκλειδώνει εύκολα.

Πως μπορείς να την ξεκλειδώσεις και να παίζει ότι και η Samsung?

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Επειδή στην τηλεόραση που ψάχνω θέλω να έχει και player πριν απο λίγο διαπίστωσα ότι η LG 32LD550 δεν παιζει DIVX. Ισχύει?

Και πάλι...dts πχ δεν θα παίξουν ποτέ!Αλλά η μεγαλύτερη διαφορά είναι στην overall εικόνα..που είναι 2-3 κλικ πιο πάνω...

Και πάλι...dts πχ δεν θα παίξουν ποτέ!Αλλά η μεγαλύτερη διαφορά είναι στην overall εικόνα..που είναι 2-3 κλικ πιο πάνω...

Εννοείς από τη USB? Γιατί κατά τα άλλα μια χαρά το αποκωδικοποιεί από το HDMI.
Ποτέ μη λες ποτέ πάντως.

Διαφωνώ για τα 2-3 κλικ. Ελάχιστη διαφορά υπέρ της Samsung, αλλά μέχρι εκεί.

Κοιτάζωντας και εγώ για 32' ήμουν κοντά στην LG.
Τώρα από εσάς δεν διαβάζω και τα καλύτερα. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ή απλά είναι συμπαθεια - αντιπάθεια
Η αληθεια ειναι οτι αρκετοι χρηστες σηκωνουμε τα λαβαρα των διαφορων εταιριων, λες και ειμαστε μετοχοι αυτων.

Εαν ειστε μεσοι χρηστες (απευθυνομαι και στον makisgeorg) τοτε οποια κι αν παρετε, την μονη διαφορα που θα δειτε θα ειναι στην τσεπη σας. Αν ειστε απαιτητικοι χρηστες τοτε κατευθυνθειτε προς την samsung που θεωρειται μια απο τις καλυτερες μαρκες.
Αλλά μην το κανουμε και ολοκληρο θεμα, αναφερομαστε για μια TV 32" για το υ/δ που οι απαιτησεις μας ειναι λιγες, να δουμε μιση-το πολυ μια ωρα και μετα υπνο:sleepey::love:

Η αληθεια ειναι οτι αρκετοι χρηστες σηκωνουμε τα λαβαρα των διαφορων εταιριων, λες και ειμαστε μετοχοι αυτων.

Εαν ειστε μεσοι χρηστες (απευθυνομαι και στον makisgeorg) τοτε οποια κι αν παρετε, την μονη διαφορα που θα δειτε θα ειναι στην τσεπη σας. Αν ειστε απαιτητικοι χρηστες τοτε κατευθυνθειτε προς την samsung που θεωρειται μια απο τις καλυτερες μαρκες.
Αλλά μην το κανουμε και ολοκληρο θεμα, αναφερομαστε για μια TV 32" για το υ/δ που οι απαιτησεις μας ειναι λιγες, να δουμε μιση-το πολυ μια ωρα και μετα υπνο:sleepey::love:

Σωστός. Όπως και η κρίση του καθενός είναι απο τις εμπειρίες που έχει ο καθένας και είναι απόλυτα σεβαστες.Εγώ στο σπιτι έχω και Samsung και LG.
Πάντως επειδή τις είδα απο κοντά και την Lg και την Samsung νομίζω ότι στα συγχρκριμμένα μοντέλα η Samsung είναι 1,5 click πιο πάνω.
Προσωπική άποψη :)