Αγορά 32" για κρεβατοκάμαρα

H LE32C650 στα 568 στο πλαίσιο..

Το γράφω γιατί είναι λίγο πιο πάνω απο το μπάτζετ που έθεσες και είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές σ' αυτές τις ίντσες.

πριν μια εβδομάδα είχε 650

Καλησπέρα,

Ψάχνω να αγοράσω μια TV 32" για την κρεβατοκάμαρα.
Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 500 max.
Η χρήση της θα είναι για τηλεοπτικό πρόγραμμα και ταινίες μέσω USB.

Έχω δει κάποια μοντέλα αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας και αν ξέρετε να μου προτείνεται και κάποια άλλη

1.LG 32LE4500 (LED,50Hz) 400
2.LG 32LD550 (LCD,100Hz) 430
3.Samsung LE32C530 (LCD,100Hz) 430

Ο προβληματισμός μου είναι αν πρέπει να πάρω την LG ή κάποιας άλλης μάρκας τηλεόρασης που είναι LED αλλά είναι με 50 Ηz ή να πάω στην λύση της LCD που θα είναι 100 Hz
Επίσης θα δω κάποια διαφορά πάντα για τις 32" σε σχέση με τα 50Hz και τα 100Hz?

Έχω βρει και μοντέλα με LED τεχνολογία 100hz αλλά δεν θέλω να διαθέσω παραπάνω χρήματα.
εχω την ld550 σε 42. μπορει να μην εχει την τελεια θεαση (που εγω μια χαρα την βλεπω αλλα δεν με θεωρω ειδικο) αλλα σιγουρα δεν θα κλαις τα χρηματα που εδωσες ουτε υπαρχει περιπτωση να μετανοιωσεις την αγορα σου. πχ για αντανακλασεις που δεν περιμενες για εμφανιση η χαμηλη αποδοση .ειναι full hd και 100 hz που δινουν μια αλλη αισθηση στην εικονα. επειδη εγραψες οτι θελεις να δωσεις μεχρι 500ευρω εγω πηρα την δικια μου 570ε. οποτε ισως να κοιταγες σε 42´ για την κρεβατοκαμαρα αν χωραγε η να εκανες αλλαγη με το σαλονιου εαν εχεις μικροτερη. μιας και στις 42 ´ιντσες θα εχεις και την εγγηση 0 pixel που εμενα μου χρειαστηκε.
οσο για τους ενδιασμους για led και 100hz. για 100hz θα εδινα παραπανω χρηματα για led οχι.

Last edited:
εχω την ld550 σε 42. μπορει να μην εχει την τελεια θεαση (που εγω μια χαρα την βλεπω αλλα δεν με θεωρω ειδικο) αλλα σιγουρα δεν θα κλαις τα χρηματα που εδωσες ουτε υπαρχει περιπτωση να μετανοιωσεις την αγορα σου. πχ για αντανακλασεις που δεν περιμενες για εμφανιση η χαμηλη αποδοση .ειναι full hd και 100 hz που δινουν μια αλλη αισθηση στην εικονα. επειδη εγραψες οτι θελεις να δωσεις μεχρι 500ευρω εγω πηρα την δικια μου 570ε. οποτε ισως να κοιταγες σε 42´ για την κρεβατοκαμαρα αν χωραγε η να εκανες αλλαγη με το σαλονιου εαν εχεις μικροτερη. μιας και στις 42 ´ιντσες θα εχεις και την εγγηση 0 pixel που εμενα μου χρειαστηκε.
οσο για τους ενδιασμους για led και 100hz. για 100hz θα εδινα παραπανω χρηματα για led οχι.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου. Στο σαλόνι έχω μια Samsung 37" 656A 100Ηz ,απο την οποία έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος σε απόδοση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υποστηρίζει :violent-smiley-030:MPEG4(άρα χρήση αποδικωποιητή ή καρτούλας στην τηλεόραση που απο ότι έχω ψαξει υπάρχει πρόβλημα γενικά με τις Samsung) και δεν παίζει :violent-smiley-030:ταινίες απο το USB. Για τους παραπάνω λόγους δεν προχώρησε αυτή η ενναλακτική.

Άσχετο. Έχω και εγώ μια LG 22 " η οποία στο 3μηνο έβγαλε πρόβλημα με Pixel(μου την αλλάξανε σε 3 ημέρες). Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει απο αρκετούς φίλους που έχουν LG (και ακριβά μοντέλα)ότι έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με Pixel. Είμαι περίεργος να δω αν θα βγάλει πρόβλημα μετά το πέρας της εγγύησης

Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου. Στο σαλόνι έχω μια Samsung 37" 656A 100Ηz ,απο την οποία έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος σε απόδοση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υποστηρίζει :violent-smiley-030:MPEG4(άρα χρήση αποδικωποιητή ή καρτούλας στην τηλεόραση που απο ότι έχω ψαξει υπάρχει πρόβλημα γενικά με τις Samsung) και δεν παίζει :violent-smiley-030:ταινίες απο το USB. Για τους παραπάνω λόγους δεν προχώρησε αυτή η ενναλακτική.

αν καταλαβα καλα δεν παιζει τα καναλια digea . γιατι δεν βαζεις εναν αποδικωποιητη με scart ή hdmi και να την βαλεις στην κρεβατοκαμαρα και στο σαλονι την ld550 σε 42? η καποια αλλη τελοσπαντων στο κοστος που εισαι.
στην lg 32' που ειχα στο σαλονι επειδη δεν ηταν mpeg4 αλλα mpeg2 εβαλα μια καρτα neotion (για να μην μπλεξω με αποκ/ες και δευτερα τηλεκοντρολ )και την πηγα στην κρεβατοκαμαρα και για το σαλονι αγορασα την ld550 . για τον media player μεσα απο το κρυφο μενου τον ενεργοποιησα και παιζει και ταινιες.

Άσχετο. Έχω και εγώ μια LG 22 " η οποία στο 3μηνο έβγαλε πρόβλημα με Pixel(μου την αλλάξανε σε 3 ημέρες). Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει απο αρκετούς φίλους που έχουν LG (και ακριβά μοντέλα)ότι έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με Pixel. Είμαι περίεργος να δω αν θα βγάλει πρόβλημα μετά το πέρας της εγγύησης

εγω εχω παρει συνολικα 4 lg (σε διαστημα 4+ ετων) και μεχρι στιγμης με εξαιρεση την ld550 καμια δεν ειχε καμενο πιξελ. ουτε εχω κατι ακουσει απο φιλους . τωρα τι να σου πω.. τουλαχιστον για 2 χρονια εισαι ησυχος ενω αλλου μονο για τις 7 μερες του doa.
α και κατι ακομα, για την καρτα στην samsung ισως θελει ψαξιμο. για παραδειγμα στην δικια μου για να λειτουργισει με το που την εβαλα στην ci slot http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/.../Neotion-Module-MPEG4-CI-Slot-Free-to-Air.htm δεν εκανε κατι. εκανα αναβαθμιση στον firmware και ενω εδειχνε και τα digea οταν ξαναγυρναγα στα αναλογικα εβγαζε μαυρη οθονη. η λυση ηταν να βγαλω το prisma + απο οτι διαβασα σε ενα site. ασχετο αλλα ισως ´σωσεις´ την samsung.

εγω εχω παρει συνολικα 4 lg (σε διαστημα 4+ ετων) και μεχρι στιγμης με εξαιρεση την ld550 καμια δεν ειχε καμενο πιξελ. ουτε εχω κατι ακουσει απο φιλους . τωρα τι να σου πω.. τουλαχιστον για 2 χρονια εισαι ησυχος ενω αλλου μονο για τις 7 μερες του doa.
α και κατι ακομα, για την καρτα στην samsung ισως θελει ψαξιμο. για παραδειγμα στην δικια μου για να λειτουργισει με το που την εβαλα στην ci slot http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/.../Neotion-Module-MPEG4-CI-Slot-Free-to-Air.htm δεν εκανε κατι. εκανα αναβαθμιση στον firmware και ενω εδειχνε και τα digea οταν ξαναγυρναγα στα αναλογικα εβγαζε μαυρη οθονη. η λυση ηταν να βγαλω το prisma + απο οτι διαβασα σε ενα site. ασχετο αλλα ισως ´σωσεις´ την samsung.

Για την κάρτα που λες απο κριτικές που διάβασα παιζει σε LG τηλεοράσεις σε ενα ποσοστό περίπου 80 % με αναβάθμιση ή χώρίς ή με διαγραφή του καναλιού Prisma.Σε Samsung οι κριτικές που έχουν κάνει αναγνώστες του e-shop είναι απογοητευτικές. Δεν το γλυτώνω το :violent-smiley-030:κουτί και το :violent-smiley-030:2ο τηλεχειριστήριο

θα σου πω εγω πως το παρατηρισα. ειναι 42' και αποσταση 3 μετρα περιπου αναλογα που θα κατσεις .
καθως εβλεπα απο την δευτερη κιολας μερα παρατηρουσα λιγο δεξια απο το κεντρο της οθονης σαν να υπαρχει ενα κουνουπι στην οθονη ( η λεκες ) και στο μαυρο σακακι ας πουμε που φοραγε καποιος μια ασπρη τελεια. οταν πηγαινα κοντα αυτο ομως αλλαζε με το χρωμα και δεν το εβλεπα. επειδη μεχρι τοτε δεν ειχα δει καμενο πιξελ δεν καταλαβα τι ειναι και μια το εβλεπα μια το εχανα . βεβαια εκεινο το σκ την ειχα λιωσει την τηλεοραση ωστε να ειμαι στο doa εαν δω κατι γενικα σε ηχο χρωμα hdmi κλπ να την γυρισω .
διαβασα καπου στο φορουμ για ενα τεστ στο youtube οπου εναλασονται χρωματα γρηγορα στην οθονη με αποτελεσμα να φανει το καμενο πιξελ . ειδικα στο κοκκινο οταν παγωνες το video ηταν ολη η οθονη κοκκινη και εκεινο το pixel μαυρο . σε αλλα χρωματα δεν ηταν τοσο εντονο.
εγω το προσεξα απο την δευτερη μερα και αν το δεις μετα τρως κολλημα και πεφτει το ματι σου συνεχεια.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Τελικά επέλεξα την Samsung LE 32C630 εξαιτίας των 100 Hz ,499 Πλαίσιο

Για την Voxson VX 16820 16" με 99 ευρω μονο στο skroutz θα τη βρειτε ....εχει κανεις αποψη ....

..............Μαλλον για μαρκα μ' εκαψες προκειται.

Δεν ξερω αν το ειδες στο skroutz ο Λιανος την εχει βαλει 170 Ε .

Δεν θα διαφωνισω .... αλλα μουρχετε να ρισκαρω (99 !!!!!!) τζαμπα πραμα ...

Εμενα πιο πολυ το μαγαζι που τη πουλαει με 99 Ε με προβληματιζει ....

Εχει κανεις αγορασει μεσω Ιternet απ' αυτο ?