Αγορα 32" για κρεββατοκαμαρα

Verde

New member
15 May 2010
64
Ψαχνω μια οικονομική λύση γυρω στις 32" για το κρεββατι για να χαζευω τιποτα πριν κοιμηθω.

Το μονο που σκεφτομαι να ειναι τουλαχιστον 100hz!

Δεν θελω τιποτα φοβερο αλλα κατι αξιοπιστο και αν υπαρχει αυτες τις μερες και καμμια ειδικη προσφορα σε κανενα καταστημα ακομα καλυτερα!

Στις 32 ίντσες και 100Hz η Samsung LE32C650 είναι η πιο αξιόπιστη λύση. Θα τη βρείς γύρω στα 550 Ευρώ αν ψάξεις μέσω skroutz.gr. Επίσης 100άρα είναι και η LG 32LD550 που είναι γύρω στα 100 Ευρώ φθηνότερη αλλά λιγότερο αξιόπιστη θα έλεγα. Κάνε και μια επίσκεψη στα site των Saturn και Media Markt να δεις τί παίζει από προσφορές.

Samsung LE32C650 αν δεν εχεις τα λευτα για αυτη δες αυτη
Samsung LE32C530

για να βλεπεις και καμια ταινια που κατεβαζεις απο usb

Αφού είναι για να κοιμηθείς εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια 42lg plasma , με λίγα λεφτά και αξιοπρεπή εικόνα. Δεν ξέρω αν έχεις χώρο για 42.

Αφού είναι για να κοιμηθείς εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια 42lg plasma , με λίγα λεφτά και αξιοπρεπή εικόνα. Δεν ξέρω αν έχεις χώρο για 42.

Μπααααα.... καλύτερα για να κοιμηθεί να παρει εναν βιντεοπροβολέα για περίπου 103".

Πείτε του ανθρώπου ότι για τέτοια χρήση δεν χρειάζεται 100hz και να κοιταξει την samsung 42c450

Μπααααα.... καλύτερα για να κοιμηθεί να παρει εναν βιντεοπροβολέα για περίπου 103".

Πείτε του ανθρώπου ότι για τέτοια χρήση δεν χρειάζεται 100hz και να κοιταξει την samsung 42c450

OOOOOPS!!!!

Εννοούσα την 32"c450.................sorry!

Σε ένα "φυσιολογικών" διαστασεων υπνοδωματιο δεν παιζει ρόλο μονο η αποσταση θεασης αλλα και το συνολικο εμβαδον του δωματιου καθώς και ο ρολος της τηλεορασης. Για"νανούρισμα" during talk shows ακόμα και η 32" ειναι "πολύ". Φαντασου το effect απο τις εναλλαγες φωτισμού κατα τη διαρκεια διαφημισεων σε ενα μικρο δωματιο την ωρα που προσπαθεις να κοιμηθείς.

Με τα δικά μου δεδομένα,σε κρεβατοκάμαρα με μικρό φως αναμμένο,απόσταση θέασης γύρο στα 2.5μ,η Max φωτεινότητα που αντέχεται παίζει γύρο στα 15-20/100,οπότε αν βλέπει με τα δικά του γούστα γύρο εκεί,δεν θα υπάρχει εναλλαγή φωτισμού που θα κάνει μπαμ,αλλά πιστεύω ότι η 32" θα κάνει δουλειά.

Εγώ για τέτοια χρήση ψιλοκατέληξα στην LG 32LD550, που είναι και 100Hz, μπας και την χρειαστώ για καμιά μπάλα, αν το σαλόνι είναι κατειλημμένο. Για player θα μετακομίσει από το υπόγειο ο WDTV Live, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί θέλεις 100Hz αφού είναι για λίγο πριν κοιμηθείς. Samsung LE32C530 και πρόλαβέ την γιατί απ'ότι είδα αυξήθηκε πάλι η τιμή της.

Εγώ για τέτοια χρήση ψιλοκατέληξα στην LG 32LD550, που είναι και 100Hz, μπας και την χρειαστώ για καμιά μπάλα, αν το σαλόνι είναι κατειλημμένο. Για player θα μετακομίσει από το υπόγειο ο WDTV Live, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...

τα ΗΖ στις LG δεν ειναι πραγματικα και επισης οι καινουργιες samsung
εχουνε ηδη player

Ναι εντάξει, και οι τηλεοράσεις της Samsung δεν είναι τηλεοράσεις, είναι τα Decepticons που τα βράδια κυνηγιούνται με τις φριτέζες τα Autobots.

Τα 100Hz της LD550 είναι κανονικότατα, τι σε κάνει να τα αμφισβητείς? Τα 200 της LD750 και της περυσινής SL8000 είναι το τρύκ των 100+100...

Και η 550 έχει επίσης player για mkv...

Ναι εντάξει, και οι τηλεοράσεις της Samsung δεν είναι τηλεοράσεις, είναι τα Decepticons που τα βράδια κυνηγιούνται με τις φριτέζες τα Autobots.

Τα 100Hz της LD550 είναι κανονικότατα, τι σε κάνει να τα αμφισβητείς? Τα 200 της LD750 και της περυσινής SL8000 είναι το τρύκ των 100+100...

Συνολικά καμιά από τις παραπάνω δεν φτάνει την 650...οι lg όντως δεν έχουν πραγματικά ούτε 100 ούτε 200 hz...

ο οποιος player δεν παιζει ηχο DTS και ολα σχεδον τα mkv που κυκλοφορουνε εχουνε ηχο DTS -> οποτε εχεις εικονα χωρις ηχο -> δηλαδη για παιξει ηχο πρεπει να κανεις μετατροπες απο DTS σε ac3 και ιστοριες.
Αναπηρος player ειναι..

Iσχύουν τα παραπάνω.. οι Samsung LCD υπερτερούν.
Πάντως τα 100Hz της LG είναι κανονικά, τα 200Ηz είναι 100+100 (μέσω scanning backlight).

εννοούσα ότι σε σκοτεινό περιβάλλον η lg plasma θα δείξει πολύ καλά...καλύτερα από πολλές lcd, k θα μπορεί να δει κ μια ταινία αξιοπρεπώς.

Εγω παντως εαν ειναι για νανουρισμα την(LG32LH2000) κατεβαζω στο full economy γιατι διαφορετικα δεν μπορω να κοιμηθω.

και τι να κανω το dts στο υ/δ εαν δεν εχω 5.1!~

ο οποιος player δεν παιζει ηχο DTS και ολα σχεδον τα mkv που κυκλοφορουνε εχουνε ηχο DTS -> οποτε εχεις εικονα χωρις ηχο -> δηλαδη για παιξει ηχο πρεπει να κανεις μετατροπες απο DTS σε ac3 και ιστοριες.
Αναπηρος player ειναι..

Με τα λεφτά που κάνει η C650 παίρνεις LD550 + WDTV Live και είσαι απείρως πιό καλυμένος σε θέμα player από ότι με την Samsung. Και δεν έχεις και τον φόβο ότι θα φας και κάνα κλείδωμα σαν την σειρά B, ή θα ότι θα σε παρατήσει η εταιρία στα κρύα του λουτρού, επειδή θα βγει του χρόνου η σειρά D. Τώρα αν κάποιος στην κρεββατοκάμαρα με το μάτι μισόκλειστο, δει τόσο τραγικές διαφορές στην Samsung από την LG, ΟΚ, ας πάρει την Samsung. Και οι διαφορές είναι φυσικά μόνο σε HD υλικό, σε τηλεοπτικό εγώ βρίσκω χειρότερη την B650 μου από την παλιά μου LG.

Βασικα εριξα ακυρο στην αγορα 32' προς το παρον γιατι περιμενα πιο οικονομικές λύσεις!
ισως αν βρεθει καμμια ειδικη ευκαιρια!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!