Αγορα 32" τηλεοραση για διπλη χρηση

Thodorisath

New member
20 May 2012
65
Καλησπερα, ειμαι κατοχος μια Dell 2711h η οποια ειναι 1440p αναλυση σαν PC Monitor.
Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για τηλεοπτικο αλλα και ταυτοχρονα για 2ο monitor στο Desctop μου.
Αναγκαστικα δεν θα παω σε 1440p λογο τιμης, θα παω σε 1080 (θα εχω θεμα αν το ενα μονιτορ εχει αλλη αναλυση απο το 2ο?)
Θα επρεπε να με ενδιαφερουν τα HZ?
Smart TV και 3D δεν με απασχολουν ουτε ο media player γιατι θα μπει απευθειας πανω στο pc.
Κοιταω τιμες και διαπιστωνω οτι με 50 ευρω παραπανω παιρνο 40" οι οποιες ομως ειναι υπερβολικες για γραφειο.

Προτασεις? Εγω ελεγα για Samsung H5000 εν πρωτης.
 
Τι θεμα να εχεις, δεν θα τα συνδεεις ταυτοχρονα; Οσο για τα hertz, τα περισσοτερα ειναι πλασματικα, σε 32αρες αυτη, αυτη απο την samsung και αυτη απο την lg αν δεν κανω λαθος οι μονες 32αρες και μια philips, που ειναι 100Ηz πραγματικα.
 
Επισης να πω οτι τα hertz (τουλαχιστον 100 πραγματικα), τα χρειαζεσε οταν βλεπεις κατι το οποιο εχει γρηγορες σκηνες, ποδοσφαιρο, καποιες ταινιες και ειδικα αν παιζεις παιχνιδια, που σ'αυτες τις περιπτωσεις κανουνε την εικονα πιο ομαλη.
Αν δεν εχεις τετοιες απαιτησεις πιστευω η συγκεκριμενη ειναι καλη επιλογη.
 
Αρα δεδομενου οτι θα παιζει και παιχνιδια-ταινιες-ποδοσφαιρο πρεπει να παω σε 100hz για μια "μικρη" τηλεοραση οπως ειναι μια 32αρα? ή και με 50 ειμαι οκ?
 
E, εαν παιζεις παιχνιδια και βλεπεις ποδοσφαιρο, (γνωμη μου), καλο ειναι να πας σε καποια με 100Ηz πραγματικα, υπαρχει και η sony 32w705 καi 6, η οποια εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα, αλλα ειναι 50Ηz πραγματικα, αλλα απ' οτι λενε οι χρηστες στα σχολια μπορεις να παιζεις playstation (διαβασε ειδικα το τελευταιο σχολιο).
 
Στα ιδια χρηματα ομως ειναι η H6200 της Samsung, πια ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες μου? Η διαφορα 50-100hz σε αυτες τις ιντσες ειναι σημαντικη?
 
Εχω την εντυπωση οτι η συγκεκριμενη ειναι η καλυτερη επιλογη, μπορεις να πας και στην lg εδω ερχετε πιο οικονομικη. Οσο για τα hertz, καλο ειναι να ειναι 100 πραγματικα, αλλα οπως ειπα και χθες και η sony 32w705 και 6, (50 Hz πραγματικα), ειναι καταλληλη για gaming, συμφωνα με τις αξιολογησεις των χρηστων.
Εν τελει σε καποιο απο τα 4 μοντελα που σου επεδειξα, θα πρεπει να κινηθεις και στο forum αν ψαξεις για 32αρες, αυτα τα μοντελα προτεινονται, σαν τα κορυφαια των συγκεκριμενων εταιρειων.
 
Samsung 32H62000 --> 366 euro
Sony 32W705H6 --> 389
Samsung 32h5000--> 280 euro
Samsung 32H5500--> 335 euro

Μηπως αξιζει να περιμενω ενα μηνα να βγει η νεα γενια και να πεσουν οι τιμες η ειναι ηδη χαμηλα? δεν μιλαω για διαφορες 20-30 ευρω αλλα για πιο μεγαλες. Γνωμες? Αξιζουν τα παραπανω χρηματα απο την 5000?
 
Kαταρχην εχεις κανει λαθος στις τιμες, π.χ. η samsung 32h500, ξεκιναει απο 250 euro kai 315 η 5500, 367, η sony, oσο για το αν θα πεσουνε οι τιμες, κανεις δεν το γνωριζει το ποσο θα πεσουν, η αν τα φθηνα σκρουτζομαγαζα, πουλησουνε τα καλα (δυνατα), μοντελα και μετα μεινει στα ακριβα και θα τις εχουνε...να τις καμαρωνουνε, η θα αναγκαστεις να πληρωσεις και 100 euro ακριβοτερα καποιο μοντελο, αφου δεν θα το βρισκεις αλλου, γιατι κατι εχει γραφτει στο forum, οτι η samsung σταματαει τις εισαγωγες του 14, για να ξεκινησει την διαθεση των νεων μοντελων.
Πιστευω οτι οι τιμες στα συγκεκριμενα μοντελα (εκτος αν πεσεις σε καποια προσφορα eshop, m,markt κλπ) θα πεφτουν με το σταγονομετρο, οπως αυτη π.χ.