αγορα 32¨

Εάν ήταν σαλόνι...σε αυτή την απόσταση χρειάζεσαι 50''! Στις 32 δες την 32C530.

Στα 3 μετρα με μια μικρη τηλεοραση 32" ειναι αχρηστο τοσο το fullHd οσο και τα 100 Hz.

Οι edge LED ειναι LCD με αλλο ονομα οποτε δεν παιζει κανενα ρολο στην εικονα.

Η LCD της Panasonic λέει τίποτα;
Αρκετά φθηνή είναι.

http://www.skroutz.gr/s/329316/Panasonic-TX-L32C3E-32".html

Στο καταστημα μια χαρα μου φανηκε.

Η συγκεκριμένη Samusng D5500 είναι edge LED. Το μόνο που αλλάζει σε μία LED lcd σε σχέση με μια κλασσική CCFL lcd είναι οι λάμπες του φωτισμού. Για 32" θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις πιο φθηνές λύσεις από την D5500 γιατί στην ουσία δεν κερδίζεις κάτι, από άποψη ποιότητας εικόνας.

ωραια το καταλαβα αυτο θελω ομως μια τηλεοραση στις 32 το πολυ 37 αμα ξεκρεμασω το ντουλαπι :flipout:που ειναι δηπλα της να παρω τι?? :furious3:πεστε μου 2 μαρκες και τελος γιατι θα αρχησω τα σκληρα :frusty:

Αφου σου αρεσε παρε την 32LD550 αλλα και fullHD να μην ειναι ακομη και 50 Hz να εχει δεν θα δεις την μεγαλη διαφορα στην εικονα απο τα 3 μετρα.

Νομιζω οτι πλεον καταλαβαινεις καλυτερα το νοημα.

Αφου σου αρεσε παρε την 32LD550 αλλα και fullHD να μην ειναι ακομη και 50 Hz να εχει δεν θα δεις την μεγαλη διαφορα στην εικονα απο τα 3 μετρα.

Νομιζω οτι πλεον καταλαβαινεις καλυτερα το νοημα.

ok ευχαρηστω νασε καλα στις 15 που θα πληρωθω θα μπω σε ενα μαγαζι η θα κατσω στο pc μπροστα και θα παραγγειλω

αχ !!!! τη σου κανει η τεχνολογια ,βαριομαστε και στο μαγαζι να παμε
χαχα καλοριζικη!!!!!!!!

αχ !!!! τη σου κανει η τεχνολογια ,βαριομαστε και στο μαγαζι να παμε
χαχα καλοριζικη!!!!!!!!

ΟΧΙ φιλε μου εχω παει σε 4 μαγαζια γνωστα και ειδα ακουσα και ολους εσας :grinning-smiley-043 και γιαυτο το λεω !!!!!