Προσφατα απέκτησα μια Samsung UE32B6000VW. Καταπληπτική και απο εμφάνιση και απο ποιότητα εικόνας. Την χρησιμοποιώ περισσότερο ως pc monitor μέσω της θύρας HDMI. Το θέμα είναι ότι 100Hz δεν υπαρχουν σε καμία ανάλυση όταν γυρίζω την πηγή της εικόνας στο HDMI. Αντιθέτως παίζει στα 75Hz μεχρι την ανάλυση 1440Χ900 και επειτα πέφτει στα 60Hz στην ανάλυση 1650Χ1080. Οταν τελος βαζω 1920Χ1080 όχι απλά παίζει στα 60Hz αλλά αλλοιώνονται και τα χρώματα σε μεγάλο βαθμό. Η κάρτα γραφικών μου είναι ΑΤΙ Force 3D 4890 1 GB.
Θα ήθελα να μου απαντήσετε αν γνωρίζετε για το αν υπάρχεί λύση στο παραπάνω ζήτημα ή αν υπάρχουν άλλα μοντέλα 32'' LED στην αγορά για να αγοράσω μία καινούργια. (εχω βρεί ήδη να πουλήσω την παραπάνω και να πληρώσω και αρκετά επιπλέον προκειμένου να απολάυσω το 1920Χ1080 απο το PC μου).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κωνσταντίνος
Θα ήθελα να μου απαντήσετε αν γνωρίζετε για το αν υπάρχεί λύση στο παραπάνω ζήτημα ή αν υπάρχουν άλλα μοντέλα 32'' LED στην αγορά για να αγοράσω μία καινούργια. (εχω βρεί ήδη να πουλήσω την παραπάνω και να πληρώσω και αρκετά επιπλέον προκειμένου να απολάυσω το 1920Χ1080 απο το PC μου).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κωνσταντίνος